Autor Tema: EA SPORTS FC  (Posjeta: 84865 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline liverbird91

• Hero Member
EA SPORTS FC
« : Listopad 06, 2011, 14:54 »
Vidim da FIFA nema svoju posebnu temu, pa evo jedna za sve nas koji smo uvalili ćunu Konamiu i okrenuli se realno najboljoj nogometnoj simulaciji na tržištu.
Komentari na FIFA-u 12, priprema-pozor-sad!
« Zadnja izmjena: Rujan 07, 2023, 14:37 gento »

Offline xabeard14alonso

• Hero Member
  • #RiseUp
Odg: FIFA (EA Sports)
« Odgovori #1 : Listopad 06, 2011, 15:29 »
Prije svega, molio bih nekog ako ima pouzdan link s torrentom da skinem FIFU ? Hvala
"No matter what we call heroin, it's gonna get sold. Shit is strong, we gonna sell it. Shit is weak, we gonna sell twice as much. You know why? Because a fiend is gonna chase that shit no matter what. It's crazy. We do worse, and we get paid more." -  Stringer Bell

Offline weka_kt

• Global Moderator
  • Hero Member
« Odgovori #2 : Listopad 06, 2011, 18:49 »
sry liver ali post ti je izbrisan, xbeard i sam znaš da se takve stvari ne smiju postat javno. a i sam znaš di ih možeš nać. neka ti netko pošalje na pp i to je to. zar je tolko teško upisat nešto + torrent da bi našao a što je poznato. imaš ih na svakom čošku, da se radi o nečemu što je manje poznato e onda lijepo zatražiš i dobiješ na pp
StevieG:"Sjećam se svog prvog puta  :love
Nema boljeg osjećaja kad se kroz onu šumetinu probiješ do vrha i onda spust  B-) "

Offline xabeard14alonso

• Hero Member
  • #RiseUp
« Odgovori #3 : Listopad 06, 2011, 19:43 »
sry liver ali post ti je izbrisan, xbeard i sam znaš da se takve stvari ne smiju postat javno. a i sam znaš di ih možeš nać. neka ti netko pošalje na pp i to je to. zar je tolko teško upisat nešto + torrent da bi našao a što je poznato. imaš ih na svakom čošku, da se radi o nečemu što je manje poznato e onda lijepo zatražiš i dobiješ na pp

Znam sve te cake, al mi se neda tražit, a i izvor mi i nije baš pouzdan pa reko zaš ne probat pitat pa šta bude..

Al svejedno, hvala  :super
"No matter what we call heroin, it's gonna get sold. Shit is strong, we gonna sell it. Shit is weak, we gonna sell twice as much. You know why? Because a fiend is gonna chase that shit no matter what. It's crazy. We do worse, and we get paid more." -  Stringer Bell

Offline liverbird91

• Hero Member
« Odgovori #4 : Listopad 06, 2011, 22:20 »

Ajmo onda brisat i linkove za atdhea ili bilo koje druge stream stranice, to je isto ilegalno.  :roll

Offline Amon

• Hero Member
« Odgovori #5 : Listopad 06, 2011, 22:25 »
Ajmo onda brisat i linkove za atdhea ili bilo koje druge stream stranice, to je isto ilegalno.  :roll

malo su drugačije stranice, ovo gledaš a igre skidaš i zadržavaš :)

How Much Dub Would A Dubstep Step, If A Dubstep Could Step Dub

Offline vecac2

• Hero Member
  • In it goes towards Lovren...
« Odgovori #6 : Listopad 06, 2011, 22:31 »
Fifa 12 - Prva igra u životu da ću original uzet :D

Offline weka_kt

• Global Moderator
  • Hero Member
« Odgovori #7 : Listopad 06, 2011, 22:48 »
a gle, hm rupić? jbg nisam ja odredio, i na većini foruma je tako. da je bio bilo tko drugi u pitanju isto bi izbriso. no eto i amon ti je donekle odg
Nema boljeg osjećaja kad se kroz onu šumetinu probiješ do vrha i onda spust  B-) "

Offline liverbird91

• Hero Member
« Odgovori #8 : Listopad 06, 2011, 22:50 »
a gle, hm rupić? jbg nisam ja odredio, i na većini foruma je tako. da je bio bilo tko drugi u pitanju isto bi izbriso. no eto i amon ti je donekle odg

nebitno, xabeard će lako torrent nać, nastavljamo dalje u revijalnom tonu.  ;)

Offline weka_kt

• Global Moderator
  • Hero Member
« Odgovori #9 : Listopad 06, 2011, 22:56 »
nebitno, xabeard će lako torrent nać, nastavljamo dalje u revijalnom tonu.  ;)
ae :D
nego da, jedinu fifu koju sam igrao je bila 2000, i ta mi je bila odlična dok nisam otkrio pes...al evo kako stalno ljudi hvale fifu a kude pes morat ću se opet okušat, jer probao sam neku, mislim 2008 ili tako nešto, i bila je baš loša :/

Offline liverbird91

• Hero Member
« Odgovori #10 : Listopad 06, 2011, 23:04 »
ae :D
nego da, jedinu fifu koju sam igrao je bila 2000, i ta mi je bila odlična dok nisam otkrio pes...al evo kako stalno ljudi hvale fifu a kude pes morat ću se opet okušat, jer probao sam neku, mislim 2008 ili tako nešto, i bila je baš loša :/

Prva FIFA koju sam ja ikad igrao (i mislim da sam neki manji rekorder po tome) bila je FIFA 96. Zeleni CD, sjećam se ko da je bilo jučer. Igralo se sa strelicama, a i dodavanje i šut su bili tipka space pa je igrač sam odlučivao koje od to dvoje će izvesti. Nakon toga je hit u osnovnjaku bio PRO 98, pa sam igrao FIFA-u 2000., 2001., 2002. i 2003. Otkad je izašao PES 5 prestao sam igrat FIFA-u, al zadnja dva izdanja PES-a su me natjerala da se vratim korijenima i drago mi je da je tako jer PES je od 6-ice otišao totalno u krivom smjeru dok se FIFA penjala i sad joj PES nije ni blizu.

Offline Kop Ruler

• Hero Member
  • Burn the witch!
« Odgovori #11 : Listopad 06, 2011, 23:10 »
Fifa 2002, pa 2005, 2006, 2007, 2008, od PES petice sam igrao oboje pa sve do sada jer je ova FIFA genijalna. Koliko su zapravo igrači u PES-u ukočeni za razliku od ovog novog enginea za FIFU.
Fantastična igra, jednostavno joj je realnost na vrlo vrlo visokom nivou.

Um, da, zna tko kako se penali pucaju i brane?  :sram

Offline silvan

• Hero Member
« Odgovori #12 : Listopad 07, 2011, 00:07 »
" kupio" sam i fifu i pes. fifa mi steka jer mi fali jos rama. bez 4gige ne pomisljajte da cete igrati normalno. meni na 2gb jako trza!
kupim novu maticnu am2 i am3 plocu i 4gb dd3 ram memorije i nece se pokrenut ni bios kamoli prozori tzv vindovsi. prvo mislio da je do rama i odnesem maticnu u servis,covjek mi pokaze da i ploca i rami su ispravni. moj procesor je zastario. a ta nova investicija kosta oko 500kn.
tak da ispod kreveta imam novu maticnu i 4gb memorije uzalud. dao 550kn dzaba.
a na ovoj ploci jedan od ram utora mi krepo tak da nikak ne mogu ugradit 4gb memorije vec samo2gb.
jebena sreca!  :suicide

fifa zbilja izgleda odlicno. najvise me raduju te licence a ne kao u pesu mora se skinut dosta pečeva da bi uzivao u originalnom chelseu a ne u west london fc.

pes igram zasada jer je manje graficki zahtjevan. ali da je puno losiji od fife nije! jedini manjak je nedostatak svih transfera. pozurili se napraviti igricu da sto prije izađe na tržište a u biti je to poluproizvod. iritira konsantno pojavljivanje ronalda the pussy mana. messi je nekak skromniji u prijašnjem pesu.

na fifi je veliki plus i treća garnitura dresova! kak je lijepo vidjeti plavi liverpool.

zasada se roka pes a kad se kupi novi cpu onda cemo sigurno preci na fifu. djeluje mi mocnije od pesa!

Offline vecac2

• Hero Member
  • In it goes towards Lovren...
« Odgovori #13 : Listopad 07, 2011, 07:54 »
Meni na 2 gige radi perfektno.. To sigurno nije do rama jer fifa nikad nije ni bila zahtjevna igra. Mozda ti je do grafičke.
BTW. Ko uopće želi "uživat " u chelseau  :sram

Offline fred

• Hero Member
« Odgovori #14 : Listopad 07, 2011, 12:38 »
Meni na 2 gige radi perfektno.. To sigurno nije do rama jer fifa nikad nije ni bila zahtjevna igra. Mozda ti je do grafičke.
BTW. Ko uopće želi "uživat " u chelseau  :sram

pa, u prosloj sezoni na manager modeu sam fino rasturio Torresa Aggerom. na 5 mjeseci je bio ozljeden  :srednji

nego... ja nikad nisam ni volio PES. FIFU igram od 1998 i RTWC, mislim da sam samo 2003 propustio. vidim da sad po svima FIFA je bolja, drago mi je vidjet da ste konacno shvatili sta je dobro :lol
meni je osobno i 2009 bila super, pogotovo ona opcija igranja s misem. bilo je prilicno interesantno.
no, 2012 je jednostano rasturila. ono sta se polako naslucivalo u 2011 su dokraja usavrsili i napravili zbilja odlicnu odlicnu igru bez, barem po meni, mane. osim mozda penala, koji su dosta komplicirani za shvatit. (necu vam kvarit zabavu, mucite se i gnjavit ko ja tjedan dana  ]:)).

jedino, ali tu ih u optpunosti razumijem, tesko je radit odrene trikove na kompjuteru i tipkovnici. tu su mozda zeznuli stvar, ali to je i ovako prilicno tesko radit bez analoga, odnosno gljivica, jer je puno teze dobit preciznu kontrolu strelicama.

nadalje, jako mi se svida sto se igra moze apsolutno personalizirat! od jacine udarca (za vas i CPU) do brzine trcanja igraca, preciznosti dodavanja.. sve se moze personalizirat.

stvarno, genijalno nesto  :love

9.5/10
they live forever in a champagne supernova in the sky.