O svemu > Ostali sportovi
Ostali sportovi za koje ne postoji posebna rubrika, te kako se ubiti alkoholom
Winx:
Evo ovdje možete sada pisati o npr. odbojci, veslanju, badmintonu, klikeranju, ćize-blize sil, s time da ipak postoji neko službeno natjecanje, a ne rušenje konzervi u luna-parku kad se za sve srušene lončiće dobije plišani medo isl. :lol
Šalu na stranu, ali primijetio sam kada sam htio komentirati jučerašnje finale europskog prvenstva u odbojci i čestitati Srbiji na strašnoj i kvalitenoj odbojci koju su igrali, nisam to imao gdje postaviti. Eto zato je sad ova tema tu, za pisanje o tim "malim" ili barem kod nas sporednijim sportovima, ponekad nepravedno zapostavljenim.
Inače jedan od sportova kojima sam se duže vrijeme bavio je upravo odbojka, pa prema tom sportu gajim posebne simpatije. Trenutno se (još uvijek aktivno) bavim badminton, ali time vas tu neću time opterećivati (pogotovo jer je doba kad sam ostvarivao prave rezultate stvar prošlosti). :love
afro420:
zanimljivo.....
eo mog sporta....
//www.youtube.com/watch?v=btmB-p_0QFg
Winx:
Heh, a tko ne voli gledati O'Sullivana. Znao sam noći provoditi gledajući mečev kad se igra na 9 ili više dobivenih frameova.
Kad smo već kod snookera Ding je veliki navijač Liverpoola, i prilikom osvajanja ovogodišnjeg mastersa, je rekao da mu sada još samo fali da prisustvuje našem osvajanju titule prvaka Engleske i da mu je životni sam ispunjen. :super
Ali volim gledati i Selbya, Higginsa, ali i ostale Hendry, Davies, Jones, Doherty...
Mali problem mi trenutno stvara to što nemam vremena, a za gledanje snookera treba puno vremena. :p
wewonit5times:
--- Citat: Winx - Rujan 19, 2011, 15:01 ---Trenutno se (još uvijek aktivno) bavim badminton
--- Kraj citata ---
smijao sam se ljudima koji su mi govorili da igraju badminton (ono, kao, djeca na livadi) dok nisam probao igrat
genijalan sport, ako je itko za partiju nek se javi
isto vrijedi i za biljar :kuler
Bischa:
--- Citat: Winx - Rujan 19, 2011, 15:01 ---Inače jedan od sportova kojima sam se duže vrijeme bavio je upravo odbojka, pa prema tom sportu gajim posebne simpatije. Trenutno se (još uvijek aktivno) bavim badminton, ali time vas tu neću time opterećivati (pogotovo jer je doba kad sam ostvarivao prave rezultate stvar prošlosti). :love
--- Kraj citata ---
Odbojku sam i ja treniral i u par godina sa klubom imal lijepe uspjehe, nabral sam više medalja u 3 godine bavljenja odbojkom nego u 10 godina bavljenja nogometom. Sport je fenomenalan i žao mi je da se nikako ne može skupiti ekipa koja je harala da bacimo neku partiju, žudim za nogometom, ali dal bi sve da opet bacim pravu odbojkašku partiju.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju