Dobrodošli na lfccro.com forum!
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
evo nije vezano za kvalitetu komentatora al danas je blažičko imao majicu od liverpoola u emisiji Iza ekrana
Meni je isto Mijajlovic za klasu ispred ostalih, on je jedini komentator koji nece pomjesati igrace i pricati gluposti o utakmici(o nekom mijenjanju formacije do kojeg nije doslo, izjava tipa da je Upson na ljeto dos'o i zimus otis'o iz LFC-a , o tome kako je Rafa potrosio 1000 milijardi i nije uspio napraviti konkurentnu ekipu i sl. )...Milina je slusat' prijenos utorokom na ftv-u, jos sad u "tandemu" s Ibrakovicem cije su izjave zasad bile sve na mjestu, vidi se da covjek zna sta prica i da se razumije u taktiku kako se i treba razumijeti jedan nogometni strucnjak . I onda dodje srijeda i ona 2 panja uniste sve
fina tema nema sta.od ovih gore mi je najdrazi vela , pa cosic. vela nekako svojom smirenoscu i nekim saljivim upadicama, a cosic svojim glasom najvise. bosanci imaju dobre komentatore po meni i sad ne znam koga bih izdvojio. moram i da priznam da njih dosta mjesam po imenima, iako ih slusam vec dugo dugo. nekako su mi slicni svi generalno govoreci. najbolji bi mi ipak mozda bio vladislav majer, a onda posle njega onaj lik sto mu je specjalizovano podrucije rukomet. malo puniji, crna kosa...sto se tice srba i komentatora oni su dno dna, sljam i ne znam kako da ih nazovem. a pogotovo ovi iz r.s.-a. katastrofa