Anketa

Najbolji sportski komentator je?

Drago Ćosić
Željko Vela
Mićo Dušanović
Slavko Cvitković
Filip Brkić
Stjepan Balog
Saša Sušec
Ivica Blažićko
Božo Sušec
Marko Šapit

Autor Tema: Komentatori  (Posjeta: 81423 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline david_1991

• Hero Member
Komentatori
« : Veljača 26, 2010, 20:07 »
..zooran je dao prijedlog za ovu temu,ja mislim da može biti zanimljiva..pošto svi ovdje gledamo puno tekmi na tv-u,imamo svoja mišljenja o komentatorima,neki idu na živce i stvarno nemaju pojma,a neki dignu utakmicu na jednu višu razinu..ima i brdo bisera komentatora na gotovo svakoj utakmici..
« Zadnja izmjena: Travanj 19, 2010, 18:59 david_1991 »

Offline Luka ri

• Hero Member
Odg: Komentatori
« Odgovori #1 : Veljača 26, 2010, 22:29 »
evo nije vezano za kvalitetu komentatora al danas je blažičko imao majicu od liverpoola u emisiji  Iza ekrana :lol :lol :lol :lol

Offline afro420

• Hero Member
« Odgovori #2 : Veljača 26, 2010, 22:39 »
evo nije vezano za kvalitetu komentatora al danas je blažičko imao majicu od liverpoola u emisiji  Iza ekrana :lol :lol :lol :lol

ma zakasnio si, ima vec cijela rasprava o tom: http://www.lfccro.com/index.php?topic=2491.msg181583#new

eo jos jednog legendarnog, nazalost po nas:
[youtube=425,350]http://www.youtube.com/watch?v=eUiHPkY5Xo0&feature=related[/youtube]

WC je najstrašnije mjesto, tamo su se i najhrabriji usrali!?!

Offline Luka ri

• Hero Member
« Odgovori #3 : Veljača 26, 2010, 22:51 »
kasno palim jbg, meni je vela od svih njih najsmješniji čovjek baš ima smisao za humor  al za komentiranje su najjači blažičko i ćosić

Offline lfcmostar

• Hero Member
    • Zrinjski info
« Odgovori #4 : Veljača 26, 2010, 23:26 »
Meni osobno je  najdraži komentator Slavko Cvitković, uglavnom košarkaški komentator. Ćosića nešto i ne šmekam, a  žao mi je što je otišao u mirovinu Božo Sušec kojeg sam stvarno volio!
Najgluplji komentator zadnjeg desetljeća, a izbor je uistinu velik, mi je definitivno onaj bezvezni drekavac Marijan, ne mogu se sjetiti prezimena, koji je evo preko srpskog Sport kluba i Mreže, došao do FTV-a. Iritantan, bučan, želi biti u centru pozornosti prijenosa -  a to je jednostavno prezamorno! Osobno bih volio kad bi otišao na neku TV koju ne mogu gledati.. :D

Offline KOP_OC

• Hero Member
« Odgovori #5 : Veljača 26, 2010, 23:42 »
meni je mijajlovic super iako ima svojih provala,covijek te skroz unese u utakmicu
najgori komentatori su oni sa rtl sto prenose epl neznam tocno kako se zovu
na vrhu je jedan jedini coske

Offline robijas

• Hero Member
« Odgovori #6 : Veljača 27, 2010, 00:28 »
Meni je isto Mijajlovic za klasu ispred ostalih, on je jedini komentator koji nece pomjesati igrace i pricati gluposti o utakmici(o nekom mijenjanju formacije do kojeg nije doslo, izjava tipa da je Upson na ljeto dos'o i zimus otis'o iz LFC-a  :zid , o tome kako je Rafa potrosio 1000 milijardi i nije uspio napraviti konkurentnu ekipu i sl. )...Milina je slusat' prijenos utorokom na ftv-u, jos sad u "tandemu" s Ibrakovicem cije su izjave zasad bile sve na mjestu, vidi se da covjek zna sta prica i da se razumije u taktiku kako se i treba razumijeti jedan nogometni strucnjak . I onda dodje srijeda i ona 2 panja uniste sve  :zid

Offline Orthodox REDS

• Hero Member
« Odgovori #7 : Veljača 27, 2010, 00:43 »
fina tema nema sta.
od ovih gore mi je najdrazi vela , pa cosic. vela nekako svojom smirenoscu i nekim saljivim upadicama, a cosic svojim glasom najvise. :D

bosanci imaju dobre komentatore po meni i sad ne znam koga bih izdvojio.
moram i da priznam da njih dosta mjesam po imenima, iako ih slusam vec dugo dugo. nekako su mi slicni svi generalno govoreci. najbolji bi mi ipak mozda bio vladislav majer, a onda posle njega onaj lik sto mu je specjalizovano podrucije rukomet. malo puniji, crna kosa...
sto se tice srba i komentatora oni su dno dna, sljam i ne znam kako da ih nazovem. a pogotovo ovi iz r.s.-a. katastrofa

Offline SG#8

• Sr. Member
« Odgovori #8 : Veljača 27, 2010, 00:56 »
Meni je isto Mijajlovic za klasu ispred ostalih, on je jedini komentator koji nece pomjesati igrace i pricati gluposti o utakmici(o nekom mijenjanju formacije do kojeg nije doslo, izjava tipa da je Upson na ljeto dos'o i zimus otis'o iz LFC-a  :zid , o tome kako je Rafa potrosio 1000 milijardi i nije uspio napraviti konkurentnu ekipu i sl. )...Milina je slusat' prijenos utorokom na ftv-u, jos sad u "tandemu" s Ibrakovicem cije su izjave zasad bile sve na mjestu, vidi se da covjek zna sta prica i da se razumije u taktiku kako se i treba razumijeti jedan nogometni strucnjak . I onda dodje srijeda i ona 2 panja uniste sve  :zid

Jedino što se ponekad tj. malo češće previše uživi :D pa izgleda kao cirkus , ali svi to volimo

Offline robijas

• Hero Member
« Odgovori #9 : Veljača 27, 2010, 01:08 »
fina tema nema sta.
od ovih gore mi je najdrazi vela , pa cosic. vela nekako svojom smirenoscu i nekim saljivim upadicama, a cosic svojim glasom najvise. :D

bosanci imaju dobre komentatore po meni i sad ne znam koga bih izdvojio.
moram i da priznam da njih dosta mjesam po imenima, iako ih slusam vec dugo dugo. nekako su mi slicni svi generalno govoreci. najbolji bi mi ipak mozda bio vladislav majer, a onda posle njega onaj lik sto mu je specjalizovano podrucije rukomet. malo puniji, crna kosa...
sto se tice srba i komentatora oni su dno dna, sljam i ne znam kako da ih nazovem. a pogotovo ovi iz r.s.-a. katastrofa

Ma i ja vecinu bih mijesam al' onaj Radoncic :klanja fkt je milina slusat' rukometne utakmice kada ih on prenosi...svi komentatori sto prenose englesku su mi  :bljak pogotovo onaj ker sto je prenosio obe nase tekme protiv Arsenala i koji je otvoreno navijao za isti . U toku sezone ih nekako i mogu slusat', al' kad uhvate u januaru pricat' o transferima pa se uhvate razbacivat' s imenima da popizdis  :zid

Offline david_1991

• Hero Member
« Odgovori #10 : Veljača 27, 2010, 10:48 »
..evo jedne tekme koje se sjećam,četvrtfinale OI 2008. Hrvatska vs. Danska,rukomet..je da je tekma važna,ali kako je Ćosić to komentirao,nevjerovatno,ko da je pitanje života ili smrti..bili su baš kasni nočni sati,ja čekam tekmu,umoran ko pas,a nakon tih 60 minuta tekme i Ćosovog komentiranja bio sam totalno budan i pun adrenalina  :lol .. evo isjećak,procijenite sami:

[youtube=425,350]<object width="425" height="344"><param name="movie" value=" name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src=" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]

Offline cufta0705

• Hero Member
  • Sir Kenny Dalglish
« Odgovori #11 : Veljača 27, 2010, 12:16 »
ma meni je najjači Drago Čošić!!! netreba puno argumentirati, sve ste već naveli...dobar mi je i vela, sused moj u kvartu, ali živcira me kaj je za hajduk :srednji

još bih spomenuo miću dušanovića...to jednostavno nije tenis ako on ne komentira, to je meni nešto posebno. kad je Hrvatska osvojila Davis CUp, kad smo igrali s Amerima...pa to je bilo nešto neviđeno, gledo sam sva tri dana i to je nešto što se pamti, pa onda goranov wimbledon, mislim mićo kaj se tiče tenisa je apsolutni kralj!

Offline famous red name

• Hero Member
« Odgovori #12 : Veljača 27, 2010, 15:53 »
da hoce neko nabit onog kristica i spahu u tamo neku zabit u tanzaniji,ovako nam zgade svaki prenos epl... :roll Dobro je sto oni sa FTVa ne prenose epl jer kad se onaj ahmetovic i onaj drugi...ne znam kako se zove...uhvate pametovanja i engleskog rjecnika....fuj
"It’s the greatest thing in the world, natural enthusiasm. You are nothing without it."

Offline number 9

• Hero Member
  • this is Anfield line
« Odgovori #13 : Veljača 27, 2010, 17:43 »
Najjači komentator je onaj srbin s Eurosporta,mislim da je Vojislav,što prenosi uvijek kuglanje,domino,curling,...Jedna od najjačih izjava je bila-Mislim da ovaj prenos ne gleda niko,osim možda moje familije.Ženo ako gledaš podgrij sarmu oko 7.

Offline liverbird91

• Hero Member
« Odgovori #14 : Veljača 27, 2010, 17:55 »
najdraži i najduhovitiji mi je svakako vela, uz njega mi je drag i slavko cvitković zbog svojih legendarnih bisera.
čovik nekidan komentira prijenos biatlona, dođu do dijela stadiona gdje su mete i počne pucnjava, a on (vjerojatno opet pijan xD) mudro zaključi:
"UH!Pa ovdje je kao na streljani!"  :lol   :lol   :lol  :lol

no shit, sherlock!?  :lol