O svemu > Ostali sportovi

Plivanje i ostali vodeni sportovi (osim vaterpola)

(1/3) > >>

grbi:
kako bi čestitali danjašnjem uspjehu Duje, jučerašnjem Sanje, te ostalima medaljama pa da otvorimo i ovu temu

Duje:
http://www.tportal.hr/sport/ostalisportovi/47393/Duji-Draganji-zlato-hrvatskoj-stafeti-srebro.html

Sanja:
http://www.tportal.hr/sport/ostalisportovi/47342/Sanja-Nisam-nestala-kako-su-neki-govorili.html

KENNY:
Ne bih zelio da se netko uvrijedi , ali kako se mozete veseliti uspjehu covjeka koji je "preveslao" citavu Hrvatsku i otisao plivati za tamo neki Katar, a onda kad je od tamo dobio nogu u guzicu onda je dosao ponovno u Hrvatsku kao neki veliki domoljub. Za mene taj covjek ne postoji.  ;)

Sanja sve cestitke.  :kuler

liverbird91:
svaka njima čast, ali da je ovo neki ogromni uspijeh, i nije.

mlate medalje tu po ovim prvenstvima u malim bazenima na koja oni najjači redovito ne dolaze, onda dođu na olimpijadu pa kad svi očekuju nešto od njih, oni se obrukaju...  :lol

grbi:
25m je 25m dok je 50m ipak 50m ali i ta kraca dionica ima svoje natjecanje svoje rekorde i svoju publiku. Doci do prvoga mjesta nije lako a npr Duje nije pobjedio bilo koga nego vladara ove discipline skoro pa jedno desetljeće. Sada mozete to cijeniti ili ne ali nije mi jasno zasto pljuvati po nekim naslovima i svjetskim rekordima. Mozete čestitati ili ne ali ne omalovažavati.

liverbird91:

--- Citat: grbi - Prosinac 13, 2009, 22:00 ---25m je 25m dok je 50m ipak 50m ali i ta kraca dionica ima svoje natjecanje svoje rekorde i svoju publiku. Doci do prvoga mjesta nije lako a npr Duje nije pobjedio bilo koga nego vladara ove discipline skoro pa jedno desetljeće. Sada mozete to cijeniti ili ne ali nije mi jasno zasto pljuvati po nekim naslovima i svjetskim rekordima. Mozete čestitati ili ne ali ne omalovažavati.

--- Kraj citata ---

pa tko omalovažava.

samo kažem da su se obrukali na zadnjoj olimpijadi - što je činjenica.
i da je na prvenstvima (pogotovo europskim) u malim bazenima puno slabija konkurencija - što je također činjenica.

uz to bih se složenio sa KENNY-em što se tiče duje draganje, taj čovjek je i za mene izdajica. :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju