Autor Tema: Football Manager  (Posjeta: 206023 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Kop Ruler

• Hero Member
  • Burn the witch!
Odg: Football Manager
« Odgovori #2190 : Studeni 22, 2019, 14:31 »
Ne znam, ali prvi korak za "nastaviti" je logično biti pristojan prema jednom od najuglednijih članova foruma. Ostalo se sve da dogovoriti.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #2191 : Studeni 22, 2019, 14:34 »
Gentiću pročitaj naše mailove i vidjet ćeš da sam uzeo fm2017 za 50kn i onda si mi besplatno dao fm2018. Opet sam platio za 2019 i igram dok mi se ne pojavi info da moram ići online. Tu stanem i pitam tebe za kod. Zadnji put si mi ga dao na proljeće ak se ne varam i ne seri da sam te tražio 100 puta..tražio sam te 2/3 puta max od kad je izašao 2019.
Da ga preprodajem nekome, kome? Tražio sam te 2/3 puta jebeno bi zaradio  na tvojim kodovima..
Čak si ti meni upao u igru sjećaš se?
Igram sa West hamom i stao sam na 2026/2027
Kako ovaj smrad od gente mi neda kod molim info kako da nastavim..

Jep, više puta. To je zato jer igraš igru s online steamom za što sam ti rekao da ne činiš. :)
Never miss a good chance to shut up.

Offline marko211

• Hero Member
« Odgovori #2192 : Studeni 22, 2019, 14:44 »
Kako ovaj smrad od gente mi neda kod molim info kako da nastavim..

Kako da nastaviš? Odeš na https://store.steampowered.com/app/1100600/Football_Manager_2020/ i kupiš si lijepo igru za 50€. Nakon toga imaš neograničeno igranje, bez da ti itko smeta, bez da trebaš kodove masu puta, potrebnu tehničku podršku i sve ostalo što ide sa legalnom kopijom igre.

Ali ne, bolje je za 100 kn igrat 17, 18, 19 i 20, jelda?
Si senor, give the ball to Bobby and he will score.

There’s something that the Kop want you to know,

the best in the world his name is Bobby Firmino.

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #2193 : Studeni 22, 2019, 15:00 »
Pa pokrenes igru u offline modeu i deri, ionako je online igranje sr.anje zesce

Offline weka_kt

• Global Moderator
  • Hero Member
« Odgovori #2194 : Studeni 22, 2019, 19:27 »
@gento mi je dao FM18 za džabe. reko daj da uplatim ali rekao je da ne treba jer je tada već i blizu bio izlazak fm19 ili tako nešto i reko je da nema potrebe. s obzirom da mi se nije dalo paziti na to da ne odem online i da ne sjebem čovjeka, odlučio sam ne igrati. da lijepo je za 50 kuna igrati igru, no s tih 50 kuna dolazi do zajebancija, ako hoćeš lijepo igrati onda kao što je marko211 rekao, kupiš sam svoj.
s time da je drugim ljudima davao za džabe, ne vjerujem da je gento išao nekog prevatiti za 50 kuna, jebote 50 kuna. nitko do sada nije ništa rekao loše o genti i o njegovom davanju FM-a, tako da ipak stajem na njegovu stranu i vjerujem njemu...
StevieG:"Sjećam se svog prvog puta  :love
Nema boljeg osjećaja kad se kroz onu šumetinu probiješ do vrha i onda spust  B-) "

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #2195 : Studeni 22, 2019, 19:37 »
Ja vjerujem da je nesporazum u pitanju. Ne znam jel marko shvatio al igru je trebao igrati u offline modeu i ne bi trebalo biti problema.

Ja godinama tako kupujem igru za male pare jer mi se ne isplati davati puni iznos cijene kad mi se ne svidja online mode niti bi ga igrao

Offline grbi

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Dobra 'metla' ovoga foruma
    • http://www.youtube.com
« Odgovori #2196 : Studeni 22, 2019, 19:42 »
Mislim da je dosta spama oko toga, piši mu u pp, na mail, Viber,...gdje god samo ne više preko foruma
Osim trenera odgovornost za partije koje su bile ispod očekivanja, moraju snositi i igrači. Ne sporedni, nego oni najvažniji. Ako se netko naziva nositeljem igre, onda je to zato jer momčadi odlazi tamo gdje je taj igrač, ili ti igrači, odvedu... najbolji igrači određuju gornji limit momčadi!!!

Offline Massone

• Hero Member
« Odgovori #2197 : Studeni 22, 2019, 19:55 »
Pa tema je FM, šta ti metlo sad tu hoćeš?! :tuc
19 + 6 + 8 + 10 + 3 + 4 + 1

Offline markoj

• Hero Member
« Odgovori #2198 : Studeni 22, 2019, 20:06 »
Ja sam kupovao FM od jednog lika takodjer iz Hrvatske i istina je bgm ovo za kod.

Svaki put poslije odredjenih updatea na laptopu mi  trazi da pokrenem igru u online modeu, nakon cega je izvjesno vrijeme mogu igrati u offline modeu( do novih updatea).
Nisam imao problema, svaki put bi mi taj momak dao kod koji on dobije na mail i ja udjem preko njegovog steama

Znači ovo je točno.. u nekom određenom trenutku više ne mogu ići offline, gento svaki put sam bio offline  ;)
napravi print screen i pasteaj na forum..da vidimo kad sam te zadnji put tražio..lažeš dečec lažeš..
nebitno jer si zbog jebenog codea tj pola minute posla o sebi dao jebenu sliku i ispao šupčina, vidimo se na skupu navijača
« Zadnja izmjena: Studeni 22, 2019, 20:11 markoj »

Offline Raptor

• Hero Member
« Odgovori #2199 : Studeni 22, 2019, 20:44 »
Koji k***c ti prijetis stalno, kupi si jebenu igricu i prestani zicati okolo

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #2200 : Studeni 22, 2019, 20:56 »
pa lik se ocigledno iznervirao jer se smatra prevarenim i jer je doslo do nesporazuma.

Offline shogun

• Hero Member
« Odgovori #2201 : Studeni 22, 2019, 21:20 »
Stagod bilo rjesavaj to osobno sa covjekom koj ti davao igricu za djabe fakticki a ne prozivat i kenjat po toj osobi ovako javno pred svima.. Pitaj savjet kako doc do kodova bez uplitanja i kenjanja po toj drugoj osobi jer ovako zbog tih 50kn ispadas smjesan

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #2202 : Studeni 23, 2019, 00:06 »
Znači ovo je točno.. u nekom određenom trenutku više ne mogu ići offline, gento svaki put sam bio offline  ;)
napravi print screen i pasteaj na forum..da vidimo kad sam te zadnji put tražio..lažeš dečec lažeš..
nebitno jer si zbog jebenog codea tj pola minute posla o sebi dao jebenu sliku i ispao šupčina, vidimo se na skupu navijača

Čestitam, upravo si postao "Brončani donator" programa "1000 kumova za 1000 šapica" uplatom u vrijednosti od 100HRK na račun "Zaštitarsko ekološke udruge Prijatelji životinja i prirode".

Tvoje ime (MARKOŠTINEL JANKOVIĆ) će se pojaviti na ovom popisu (ne znam koliko često ga ažuriraju): https://www.prijatelji-zivotinja.org/1000-kumova-za-1000-sapica/#unique-identifier

Potvrda uplate:
https://drive.google.com/file/d/1DgV0PeEO-dPrI286z4bg-fAlPce5gcV3/view?usp=drivesdk

Velikodušno od tebe, bravo!

PS: sad odjebi! ;)
Never miss a good chance to shut up.

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #2203 : Studeni 23, 2019, 01:00 »
Nadam se da ce Marko uzeti i FM 21 kod tebe

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.