Anketa

Ja želim da se Gerrard

...vrati samo kako bi trenirao a naknadno kao (pomocni) trener
29 (55.8%)
...vrati kao igrac u crveni dres a naknadno postane (pomocni) trener
6 (11.5%)
...vrati kao (pomocni) trener/ igrac (po potrebi)
10 (19.2%)
...ne zelim da se (ikako) vrati dok jos igra za neki drugi klub
7 (13.5%)

Ukupno Glasova: 52

Glasanje završeno: Studeni 15, 2015, 10:14

Autor Tema: Steven Gerrard #8  (Posjeta: 435002 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline grbi

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Dobra 'metla' ovoga foruma
    • http://www.youtube.com
Steven Gerrard #8
« : Svibanj 25, 2009, 21:07 »
Po obicaju na kraju godine stavljam anketu kako bi ocijenili igraca te komentirali njegove igra u prosloj godini... znaci kako ste zadovoljni, sta ste oceivali, sta ste vidjeli,...
Red ja da pocnemo od vrha... da pocnemo od kapetana a posto je njegova tema jako velika, pocet cemo od nule

Kada vec pocinjem red je da napisem moje misljenje... najbolji strijelac, jedan od boljih pojedinca, ostaje jedna od glavnih uzdanica i steta da su ga mucile ozljede u nekim bitnim trenucima sezone. Imamo napredak u ligi i sada ocekujem ono nesto... priznajem da sam razmisljao 4 ili 5, znam da ce vecina bez razmisljanja staviti cistu peticu, pisati kako je to legenda, car, naj,... Nacelno se slazem pa cu mu ja dati prvu peticu iako bi to prije bilo cetri i pol, nazalost ozljede su ga sprijecile da bude jos bolji i na pocetku nije bio onaj pravi... bilo je puno nereznskih udarca izvan 16m sto me zivciralo ali ovo na kraju je ono pravo i opet moram ponoviti kako liga zavrsava kada mi pocinjemo :(
Osim trenera odgovornost za partije koje su bile ispod očekivanja, moraju snositi i igrači. Ne sporedni, nego oni najvažniji. Ako se netko naziva nositeljem igre, onda je to zato jer momčadi odlazi tamo gdje je taj igrač, ili ti igrači, odvedu... najbolji igrači određuju gornji limit momčadi!!!

Offline SCOUSER

• Hero Member
  • I Chuck Norris navija za Liverpool.
Odg: Steven Gerrard #8
« Odgovori #1 : Svibanj 25, 2009, 23:50 »
jednostavno SAVRŠENO!

Offline boby

• Hero Member
« Odgovori #2 : Svibanj 25, 2009, 23:53 »
jednom riječi kapetanski.vidilo se najviše protiv chelsea u londonu u polufinalu LP koliko njegovo vođenje fali momčadi,on je jedan moralni pokretač ciloj momčadi.a naravno o njegovoj igri mislim da je sve rečeno :D :D
Među tribinama je daleko najpoznatiji Spion Kop, okupljalište najvjernijih navijača Redsa i mjesto na kojemu je rođeno pjevanje na stadionima, kao i najslavnija nogometna pjesma na svijetu, himna You'll never walk alone.

Offline wewonit5times

• Hero Member
  • Walk on with hope in your heart...
« Odgovori #3 : Svibanj 26, 2009, 00:20 »
gerrard je za mene vec 2 sezone najbolji igrac na svijetu, a posto mu je ovo definitivno najbolja sezona u liverpoolu, ovo je najcisca petica koju cu valjda ikome ikad dat
velik broj golova i asistencija samo je bezvezan (iako impresivan!!!) podatak, on za nasu momcad vrijedi puno, puno vise od toga
“If Everton were playing down the bottom of my garden, I'd draw the curtains.” - Bill Shankly

Offline liverbird91

• Hero Member
« Odgovori #4 : Svibanj 26, 2009, 00:20 »
o gerrardu se nema šta puno raspravljat. naš kapetan, naš najbolji strijelac ove sezone, naša forza, naše sve.  :love

bija je dosta dugo i ozljeđen, još uvik san u uvjerenju da bi mi sad bili u finalu LP da je on bija zdrav za ogled protiv chelskog.
al šta je tu je, i uz te ozljede 16 golova u premiershipu i ne znan kolko još u europi, ali ima ih dosta... fenomenalno.
iduća sezona, kao i carragheru, će sigurno bit bolja i onda sa pravin i zdravin kapetanon idemo po tu vražju kantu.  :super

Offline Reds_4ever

• Hero Member
  • JUSTICE FOR THE 96-YOU`LL NEVER BE FORGOTTEN
« Odgovori #5 : Svibanj 26, 2009, 17:13 »
Pravi kapiten koji ostavlja srce na terenu, veliki igrac jos veci covjek
Mislim da vise ne trebamo trostit rijeci
Savrseno
LONG LIVE THE KING

Offline famous red name

• Hero Member
« Odgovori #6 : Svibanj 26, 2009, 20:54 »
bas maloprije citam.. pitali ga da li bi postao glumac i on rekao " ko zna,mozda kada zavrsim karijeru krenem u te vode " i pitali ga u kakvim bi filomvima volio glumiti i on rekao "volio bi da budem nesto kao james bond a da alex bude djevojka jamesa bonda " legenda...
"It’s the greatest thing in the world, natural enthusiasm. You are nothing without it."

Offline hammer_of_thor

• Hero Member
  • Sto vise ljudi poznajem, to vise volim svog psa.
« Odgovori #7 : Svibanj 26, 2009, 21:54 »
Fantastična sezona iza kapetana. Čista petica.
Make Us Dream!
5 stars flicker in the fermont,
and worn with deep and unconditional love,
that serves to remind us that all we need tonight,
perhaps more than ever,
is each other.

Offline Orthodox REDS

• Hero Member
« Odgovori #8 : Svibanj 26, 2009, 23:56 »
:amen

apsolutno,po meni perfektno.bice tesko ponoviti ovu sezonu

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #9 : Svibanj 27, 2009, 00:44 »
:amen

apsolutno,po meni perfektno.bice tesko ponoviti ovu sezonu

nemora znaciti, isto su govorili i za 2006 kad je postigao 23 gola, sledece sezone neka postigne barem koliko i ove
Move well, study well, play well, eat well, rest well - That is the turtle master way! One master those arts for health in mind and body, for the ability to live one's life as courageously, uniquely, and energetically as one wishes!

Offline jamie carragher

• Hero Member
  • Banned
« Odgovori #10 : Svibanj 27, 2009, 00:48 »
Ma ne boj te se , siguran sam da će ponoviti ovu sezonu , a ako ne bude povreda još bolje će odigrati , jer je pronašo svoju poziciju

Offline Ri

• Hero Member
  • You'll Never Walk Alone
« Odgovori #11 : Svibanj 27, 2009, 01:22 »
:super

JUSTICE FOR 96 - You'll never be forgotten!

Offline Dobra_Babel

• Hero Member
  • Let's go redss
« Odgovori #12 : Svibanj 27, 2009, 01:33 »
Odlicna sezona ali 4zbog onog skandala poslije tekme sa newkastlom jbg takve se stvari nesmiju desavati naj bolijem nogometasu svijeta.
Cuvaj se tebra ide lakat u rebra nova stara tema au suarez I evra

Offline Carra#23

• Hero Member
« Odgovori #13 : Svibanj 27, 2009, 15:52 »
:super
"I want to build a team that's invincible, so that they have to send a team from bloody Mars to beat us."- Bill Shankly

Online lfc

• Hero Member
« Odgovori #14 : Svibanj 27, 2009, 16:46 »