Anketa

U polufinale prolaze

Urugvaj
Francuska
Brazil
Belgija
Rusija
Hrvatska
Švedska
Engleska

Autor Tema: Eliminacijska faza  (Posjeta: 38932 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline luigi

• Hero Member
Odg: Eliminacijska faza
« Odgovori #615 : Srpanj 16, 2018, 07:03 »
(click to show/hide)

NI  :klanja :klanja

Offline Lasko

• Hero Member
  • YNWA
« Odgovori #616 : Srpanj 16, 2018, 09:22 »
Nestvarno kakva odluka da Suba brani. Sva tri gola je dobio na desnu nogu koja mu je očito otišla. Jbga, vjerojatno je mislio da može ali užasna odluka.
"For those of you watching in black and white, Liverpool are the team with the ball."

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #617 : Srpanj 16, 2018, 11:26 »
I Lukina reakcija kod gola Pogbe je ocajna. Ne znam je li se to smije reci, ali zadnjih par utakmica nije bio na svojoj razini.

Kad se vidi koliko je ukupno odigrao utakmica ove sezone za real i koliko je pretrcao u zadnjih par utakmica, narocito protiv rusa cudi me da je sinoc mogao stajati na nogama.
Move well, study well, play well, eat well, rest well - That is the turtle master way! One master those arts for health in mind and body, for the ability to live one's life as courageously, uniquely, and energetically as one wishes!

Offline dalglish12345

• Hero Member
  • Whenever, Wherever you need me, i am here for you
« Odgovori #618 : Srpanj 16, 2018, 11:31 »
I dalje ne shvacam kako Subasic nije obranio 3. i 4.gol pa to su prakticki bili udarci po sredini.

Ne pamtim subasicevu hvalevrjednu obranu na turniru tjekom igre. Svaka cast na obranjenim penalima ali to je manje vise sreca. Ne cini te to velikom golmanom. Sjecam se kad je jedan bek Ludogoretsa zbog crvenog kartona golmana morao braniti ispucavanje penala i obranio 2.

U svakom slucaju treci i cetvrti gol se morao obranit
we've won it 5 times!

we've won it 5 times!

More than Chelsea and Arsenal!

And Man U combined!

Offline dalglish12345

• Hero Member
  • Whenever, Wherever you need me, i am here for you
« Odgovori #619 : Srpanj 16, 2018, 11:36 »
Kad se vidi koliko je ukupno odigrao utakmica ove sezone za real i koliko je pretrcao u zadnjih par utakmica, narocito protiv rusa cudi me da je sinoc mogao stajati na nogama.

A Djokovic igra mec od 5 setova kroz dva dana i iduci dan igra finale i osvoji wimbledon.

Mislim ne razumjem sta bi nogometašići trebali imat 2 mjeseca odmora izmedu dvije utakmice?
Ako ne mozes odigrat 2 utakmice u tjedan dana onda nek se okane sporta. Da ne pricam da NBA igraci znaju igrat po 5 utakmica u 10 dana po cijelom SAD-u.
Strasno kako se zale jadni nogometasi cim moraju odigrat 2 utakmice u tjedan dana a placa ih se milijonima tjedno.

Mozda ja grjesim, ali bas bi volio kad bi mi neko strucan pojasnio kolko je konkretno nogometasima potrebno za regeneraciju
« Zadnja izmjena: Srpanj 16, 2018, 11:41 dalglish12345 »
we've won it 5 times!

we've won it 5 times!

More than Chelsea and Arsenal!

And Man U combined!

Offline Lasko

• Hero Member
  • YNWA
« Odgovori #620 : Srpanj 16, 2018, 12:17 »
Nego, što mislite tko će se oprostiti?
"For those of you watching in black and white, Liverpool are the team with the ball."

Offline gogec

• Hero Member
« Odgovori #621 : Srpanj 16, 2018, 12:23 »
Nego, što mislite tko će se oprostiti?

Suba, Manđo, Čorluka.. mozda i Modrić ako tako odluči..
Nadam se da ce Dalic sam prekriziti ove lijeve bekove i to je vise manje to..
YNWA!!

Offline devil2

• Hero Member
« Odgovori #622 : Srpanj 16, 2018, 12:31 »
Suba, Manđo, Čorluka.. mozda i Modrić ako tako odluči..
Nadam se da ce Dalic sam prekriziti ove lijeve bekove i to je vise manje to..

Nije problem potjerati ih, ali tko ce onda igrati? Barisic, Jozinovic?
Uvjeren sam da Modric odlazi, Corluka takodjer, vrlo vjerojatno i Mandzukic. Rakitic je davao neke cudne izjave jos prije prvenstva, ne bih me zacudilo da i on ode.

Offline gogec

• Hero Member
« Odgovori #623 : Srpanj 16, 2018, 12:33 »
Nije problem potjerati ih, ali tko ce onda igrati? Barisic, Jozinovic?
Uvjeren sam da Modric odlazi, Corluka takodjer, vrlo vjerojatno i Mandzukic. Rakitic je davao neke cudne izjave jos prije prvenstva, ne bih me zacudilo da i on ode.

Pa i Barisic i Bockaj su bolje opcije od ove dvojke.. al vjerojatno B.Sosa ako ce igrati..
YNWA!!

Offline Lasko

• Hero Member
  • YNWA
« Odgovori #624 : Srpanj 16, 2018, 12:33 »
Na lijevom boku Barišić i Sosa. Najveći problem je tko će zamijeniti Mandžukića? Raketu bi svakako trebalo nagovoriti još jedan ciklus, preveliki pad u kvaliteti bi to bio, makar smo dobro popunjeni u veznom redu.

Offline gogec

• Hero Member
« Odgovori #625 : Srpanj 16, 2018, 12:37 »
Na lijevom boku Barišić i Sosa. Najveći problem je tko će zamijeniti Mandžukića? Raketu bi svakako trebalo nagovoriti još jedan ciklus, preveliki pad u kvaliteti bi to bio, makar smo dobro popunjeni u veznom redu.

Raketa mora ostati..i modrić ako ima motiva i ak nece u ćuzu..
YNWA!!

Offline devil2

• Hero Member
« Odgovori #626 : Srpanj 16, 2018, 12:37 »
Pa i Barisic i Bockaj su bolje opcije od ove dvojke.. al vjerojatno B.Sosa ako ce igrati..

Kakav Bockaj, zar je on bek?

Ako tjeras nekog onda bi bilo pametno imati zamjenu barem iste kvalitete, a logicno bi bilo i vece. Sosa ok kao potencijal za buducnost, ali zar je Barisic bolji od Strinica? I Pivaric je bolji od njega.

Zamolit ce Dalic Kalu da se vrati.  :D Rakiticu dati traku i tako ga nagovoriti da povede domovinu u boj za europsko zlato.  :kuler

Offline mihovil

• Hero Member
« Odgovori #627 : Srpanj 16, 2018, 12:45 »
Pa i Barisic i Bockaj su bolje opcije od ove dvojke...
Stvarno? Stvarno? Al ono, stvarno? Kolko gledas HNLa?

Offline Lasko

• Hero Member
  • YNWA
« Odgovori #628 : Srpanj 16, 2018, 12:48 »
Bočkaj zapravo bi i trebao graditi budućnost na lijevom beku, s obzirom da nije dovoljno kvalitetan u 1v1 situacijama. Mislim da bi mogao biti solidan bek, Sosa naravno je nekakva prva opcija koju bi po meni trebali uigravati, eventualno da jedan od dvojca Pivarić/Strinić budu tu s njim u rotaciji, ako ne imaju ova dvojica iz Osijeka.

Offline devil2

• Hero Member
« Odgovori #629 : Srpanj 16, 2018, 13:01 »
Ako tjeras nekog onda bi bilo logicno da imas neke mladje OZBILJNE opcije, a ono ispada da reprezentacija treba od Bockaja praviti beka.
Sosa ce sigurno ubrzo dobiti priliku, na njemu je da je iskoristi. Ako se nametne, Strinic bi brzo mogao u reprezentativnu mirovinu.