Anketa

U polufinale prolaze

Urugvaj
Francuska
Brazil
Belgija
Rusija
Hrvatska
Švedska
Engleska

Autor Tema: Eliminacijska faza  (Posjeta: 38932 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline devil2

• Hero Member
Odg: Eliminacijska faza
« Odgovori #600 : Srpanj 15, 2018, 21:31 »
Ne kuzim šta s time želiš rec?!

Za mene svakako kao “auslender” plus za nju sta je nosila dres repke, koji niti jedan drugi prijesednik nije napravio

Otkopcava slic Macronu

Offline Kop Ruler

• Hero Member
  • Burn the witch!
« Odgovori #601 : Srpanj 15, 2018, 21:32 »
valjda je i vrapcima na grani jasno da je populist, jake stvari sto nosi dres, ej.

cemu umanjivati uopce ovaj uspjeh repke spominjanjem nekoga tko je dosao tamo naslikavati se, fuj

Offline Monello

• Hero Member
« Odgovori #602 : Srpanj 15, 2018, 21:34 »
Meni je on skroz OK lik koji na najbolji moguci nacin predstavlja Hrvatsku.Svaka cast  :love
'Winners Are Not Those Who Never Fail, But Those Who Never Quit'.

Offline El Rey

• Hero Member
  • Heart as big as Liverpool
« Odgovori #603 : Srpanj 15, 2018, 22:07 »
Aufd srce mi se nekako slomilo jer znam.da je ovo zadnji pohod na titulu  sa Modricem.Jos ce tu par igraca reci svoju zadnju rijec i ovo je bila nasa zadnja sansa sa tom generacijom.Ma ogroman uspjeh,al tako mi je gorak okus u ustima,bas na ovo gledam ko na veliki poraz.

S druge strane taklo me.kad je toliko osporavani Modric od nasih medija i ljudi uzeo nagradu za najboljeg igraca turnira.Valjda ste svjesni da vise nikad necemo imat ovakvog igraca,lika kojeg ce pamtit ko top 5 veznjaka ikad.Ne izmjeran ponos imam zbog njega,ma i ostalih,ali zbog njega posebno.Luka bit cu dosadan ovima na forumu i opett ponovit vece genijalce na terenu od tebe i Inieste nisam gledao,tako mi.je zao sto to sad nije okrunjeno zlatom kad se tako daleko doslo...jebemu mater..

Offline treiler

• Hero Member
« Odgovori #604 : Srpanj 15, 2018, 22:34 »
Cestitke deckima i Dalicu na ovom nevjerojatnom uspjehu. Bez obzira na tu cinjenicu, knedla mi u grlu a suza u oku. Tko zna kada ce se opet pruziti ovakva prilika. Nekako mi je ovo bilo "kloppovsko" finale, di je protivnik bio skroz nadigran, ali je toliko falilo tog faktora srece, tj. isti je bio totalno na protivnikovoj strani, da je bilo bolno za gledati.

Offline red

• Hero Member
  • walk on
« Odgovori #605 : Srpanj 15, 2018, 22:40 »
Neznan kako kod vas ali u Zadru fešta ko da smo 6 puta osvojili !! Ajmoooooo
ALLEZ! ALLEZ! ALLEZ!

Offline Lasko

• Hero Member
  • YNWA
« Odgovori #606 : Srpanj 15, 2018, 22:46 »
Voditi 2:1 na poluvremenu u finalu svjetskog prvenstva iz jednog šuta na gol, koji je inače iz penala, koji je inače iznuđen u drugom od dva prekida za tebe na utakmicu, a prvi gol je pao iz prvog prekida koji nije trebao bit suđen...mislim da je sve jasno i kakav je faktor sreće u nogometu.

Moraš imati kvalitetu, naravno, ali moraš imati i veliku dozu sreće, kao što smo je imali i mi do finala, a nažalost sada je nismo imali ni u tragovima, i izgubili smo ovo finale a tko zna kad ćemo ga opet igrati, ako ikad. Zato je i veliki žal kod mene, ali kad se sve zbroji ogroman uspjeh, danas je finale gledao, koliko, preko milijardu ljudi, usporedbe radi finale Wimbledona gleda niti 10 milijuna ljudi. Toliko o tome, nogomet je na jednu stranu, svi ostali sportovi skupa na drugu. I zato kapa do poda momcima i Daliću, napravili su ogromnu stvar, promidžbu za Hrvatsku, nadam se da se možemo malo galvanizirati kao narod i iskoristiti ovo.
"For those of you watching in black and white, Liverpool are the team with the ball."

Offline lukari

• Hero Member
« Odgovori #607 : Srpanj 15, 2018, 23:17 »
Svaka čast dečkima. Srebro zlatnog sjaja.

Mjesec dana smo živjeli sa vama i uživali.

Glede finala, bili smo bolji i kontrolirali do 1.gola i vratili se opet al nas je penal presjeko .3. gol totalno uništio i jbg tu je bio kraj.

Grandiozni, fenomenalni uspjeh i nakon par dana ćemo shvatiti veličinu toga, ali ostaje žal kad si već tu da ne uzmeš to.
“When I die, don't bring me to hospital. Bring me to Anfield. I was born there and will die there.” - Steven Gerrard ♥

Offline Laslo

• Hero Member
  • Credo!
« Odgovori #608 : Srpanj 15, 2018, 23:40 »
Pravu veličinu postignutoj rezultata shvatit ćemo tek kad kihnemo u nekim kvalifikacijama ili skupini idućeg kontinentalnog natjecanja.

To će samo potvrditi o kolikom se čudu radi i kakvu smo povijesnu priliku propustili. Nije nitko kriv, ali jako boli...

Gwlad, gwlad, pleidiol wyf i'm gwlad.

Legum servi sumus ut liberi esse possimus!

Uostalom, mislim da bi hrvatskim izbornikom trebao biti stranac!

Offline Marijo

• Hero Member
« Odgovori #609 : Srpanj 15, 2018, 23:41 »
Nažalost, ukopala su nas 2 čovjeka:
1. Nestor pita sa dvije izrazito diskutabilne odluke na našu štetu
2. Danijel Subašić

Po meni onaj faul iz kojeg smo primili prvi gol je sramota. Griezmann je počeo padati prije nego je Brozović uopće došao do njega, a onaj penal po meni može sudit samo debil. Perišića je lopta napucala u ruku takoreć sa 20cm i još ju je i pokušavao povuć. Onakav penal u finalu svjetskog prvenstva...sramota

Subašić i onaj četvrti gol...katastrofa
"Even if there comes a time when you do not hear my voice, do not give up!Do not despair.
Do not stop fighting for your freedom until you have victory!"

Muammar Gaddafi, 06.10.2011

Offline Moos

• Sr. Member
« Odgovori #610 : Srpanj 15, 2018, 23:56 »
Sta serete po sucu,penal cist ko suza,a i sudio je dvije visoke noge u nasu korist,a mi smo sa takvom visokom nogom dali gol protiv Engleza,a to nitko ni ne spominje

Offline Marijo

• Hero Member
« Odgovori #611 : Srpanj 15, 2018, 23:59 »
Sta serete po sucu,penal cist ko suza,a i sudio je dvije visoke noge u nasu korist,a mi smo sa takvom visokom nogom dali gol protiv Engleza,a to nitko ni ne spominje

a čuješ, penal je itekako diskutabilan, a ako Roy Keane, Shearer, Casillas, Suarez, Klinsmann, Webb i takvi govore da to nije vidilo penala onda sigurno nije tako čist kao što ti kažeš

po meni u finalu svjetskog prvenstva kod 1-1 ono sudit kao penal može samo idiot
"Even if there comes a time when you do not hear my voice, do not give up!Do not despair.
Do not stop fighting for your freedom until you have victory!"

Muammar Gaddafi, 06.10.2011

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #612 : Srpanj 16, 2018, 01:21 »
faul nije bio nakon kojeg je francuska povela gledao sam snimak par puta i to mogu sto posto reci
penal je vise bio nego sto jeste jbg, neko bi ga svirao neko ne bi, nema veze kakva je utakmica i koja je minuta slicno ko ona utakmica real-juve kad su ljudi pjenili jer je eto 90 minuta  :lol ko da to ima neke veze

Offline Shankly1913

• Hero Member
  • Suarez = 9
« Odgovori #613 : Srpanj 16, 2018, 03:59 »
Eo do sad se slavilo, kad vidiš ovo dođe ti da plačeš, slavimo ko da nema sutra, šta bi tek bilo da smo stvarno osvojili boginju ? Šta bi tek bilo da slj. 4 godine živimo u zemlji svjetskog prvaka, kako bi tek onda slavili ?

Čestitke dečkima a nogometne bogove nabijem nak***c, jel realno da noćas nisu bili na našoj strani ?
Jel realno da nakon onakvog 1. pol mi gubimo 2-1 ?
Jel realno da onako otvorimo utakmicu, francuza nigdje a mi sebi sami zabijemo gol iz faula koji nije postojao, ej sami iz faula koji nije postojao !!!!!
Vratimo se opet, onda opet ni iz čega, penal, 2 prekida mi 2 gola primamo, pa jebem ti sreću.

E jbg. Laku noć!
Football is a simple game based on the giving and taking of passes,
of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass.
It is terribly simple.

Offline devil2

• Hero Member
« Odgovori #614 : Srpanj 16, 2018, 07:01 »
I Lukina reakcija kod gola Pogbe je ocajna. Ne znam je li se to smije reci, ali zadnjih par utakmica nije bio na svojoj razini.