Anketa

U polufinale prolaze

Urugvaj
Francuska
Brazil
Belgija
Rusija
Hrvatska
Švedska
Engleska

Autor Tema: Eliminacijska faza  (Posjeta: 38930 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Laslo

• Hero Member
  • Credo!
Eliminacijska faza
« : Lipanj 28, 2018, 11:02 »
1/8 Finala

A. Urugvaj - Portugal

B. Francuska - Argentina

C. Brazil - Meksiko

D. Belgija - Japan

E. Španjolska - Rusija

F. Hrvatska - Danska

G. Švedska - Švicarska

H. Engleska - Kolumbija

---

1/4 finale

I. Urugvaj - Francuska

II. Brazil - Belgija

III. Rusija - Hrvatska

IV. Švedska - Engleska

1/2 finale

Francuska - Belgija

Engleska - Hrvatska

FINALE

Francuska - Hrvatska
« Zadnja izmjena: Srpanj 13, 2018, 10:20 Laslo »
Gwlad, gwlad, pleidiol wyf i'm gwlad.

Legum servi sumus ut liberi esse possimus!

Uostalom, mislim da bi hrvatskim izbornikom trebao biti stranac!

Offline Laslo

• Hero Member
  • Credo!
Odg: Eliminacijska faza
« Odgovori #1 : Lipanj 28, 2018, 11:02 »
Kad se sve popuni, bit će i anketa.

EDIT:

Evo i ankete. Znam da je malo nepregledno, ali nisam znao bolje urediti.
« Zadnja izmjena: Lipanj 28, 2018, 21:52 Laslo »

Offline Mastodont

• Hero Member
  • "It’s WONDERFUL! It’s MARVELOUS!! It’s 3-3!!!"
« Odgovori #2 : Lipanj 28, 2018, 11:14 »
Urugvaj Portugal

Kad izvedu početni udarac otrčat će svih 11 svake momčadi svi u svojih šesnaest i čekati ovog drugog da napadne prvi.

Offline Hyypiä

• Hero Member
« Odgovori #3 : Lipanj 28, 2018, 11:22 »
Urugvaj Portugal

Kad izvedu početni udarac otrčat će svih 11 svake momčadi svi u svojih šesnaest i čekati ovog drugog da napadne prvi.
:love
"Remember, one night stands only last one night, but syphilis lasts a lifetime."

Offline marinynwa

• Hero Member
  • YNWA
« Odgovori #4 : Lipanj 28, 2018, 14:15 »
Francuska-Argentina, Švedska-Švicarska.
Steve Heighway on the wing
We had dreams and songs to sing

Offline devil2

• Hero Member
« Odgovori #5 : Lipanj 28, 2018, 22:10 »
Urugvaj - Portugal 45:55
Podjednake ekipe koje ne igraju bas nogomet ugodan za oko, ali ja ipak ocekujem zanimljivu utakmicu u kojoj ce na kraju slaviti Portugalci na krilima Ronalda.

Francuska - Argentina 60:40
Kvaliteta je u potpunosti na strani Francuza, ali ti isti Francuzi ne igraju bas blistavo, dok s druge strane stoji Argentina koja je do sada bila teze sranje, ali ce ovo shvatiti kao povratak iz mrtvih i posljednju priliku generacije, a ni Messija se ne smije nikad otpisati. Ocekujem vise u igri Di Mariju, Dybalu, Higuaina, a manje one anonimuse.

Brazil - Meksiko 70:30
Brazil zna igrati ovakve utakmice, puno su jaci, ali Meksikanci bi trebali skupo prodati kozu. Ne ocekujem neko razbijanje, ali su mi Brazilci prejaki naprijed da ne utrpaju Meksikancima barem dva gola, pogotovo ako onaj glupan napokon gurne Firmina od pocetka (ne vjerujem da hoce).

Belgija - Japan 80:20
Ne vidim neku kvalitetu kod Japana, ovdje Belgija moze samo izbaciti sama sebe.

Spanjolska - Rusija 80:20
Isto kao ovi iznad. Rusi igraju nogomet od prije sto godina, Spanjolci bi ih trebali natrpati.

Hrvatska - Danska 70:30
Hrvatska puno jaca od Danaca koji su bas bezveze momcad.  Oni ovdje mogu proci jedino na penale ili ako nam se dogodi bas neka velika nesreca.

Svedska - Svicarska 55:45
Svedjani mi se vise svidjaju, ali ovdje je bas sve otvoreno. Tko god prodje, ne vjerujem da moze proci Englesku ili Kolumbiju.

Engleska - Kolumbija 60:40
Zanimljiv duel, pokazat ce za sto je sposobna ova Engleska. Ja ocekujem njihov prolaz, ali bit ce gusto.

Offline Shankly1913

• Hero Member
  • Suarez = 9
« Odgovori #6 : Lipanj 28, 2018, 22:40 »
Ova Argentina je bila baš katastrofa ali ne briljira ni Francuska, i oni ne znaju tko gdje goni, ali eto imaju puno individualne kvalitete u svim linijama pa su progurali ovo u grupi lagano.
Ali ja nisam uvjeren da će Francuzi proč, ne bi mene uopće iznenadilo da ih Messi dobije ako konačno stave igrat one koji trebaju igrat, a ne neke Meze i Perezi ...
Football is a simple game based on the giving and taking of passes,
of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass.
It is terribly simple.

Online mihovil

• Hero Member
« Odgovori #7 : Lipanj 28, 2018, 22:41 »
A tko su ti koji bi trebali igrat? Sa svime sto sam vidio mogu rec samo da Messi i Banega trebaju bit unutra, a tko jos i kako? Mislim da nitko ne zna.

Offline Laslo

• Hero Member
  • Credo!
« Odgovori #8 : Lipanj 28, 2018, 22:54 »
Mislim da će proći - navijam

Urugvaj - Portugal

Šanse su im podjednake, ali bih blagu prednost dao Urugvaju čisto zato što vjerujem da Suarez i Cavani imaju veće šanse zabiti portugalskoj obrani, nego li C. Ronaldo Atleti... urugvajskoj. Tko god da prođe, mislim da ima izglede doći i do kraja.

Francuska - Argentina

Kao i devil2 mislim da bi i ovo mogao biti neizvjestan susret. Argentina se nije iskazala, ali ima dovoljno individualne kvalitete da iskoristi francuske nedostatke. S druge strane, dajem prednost Francuzima iz razloga što mislim da mogu jednako kao i mi pustiti Argentinu da igra, a potom povremenim pritiskom dovesti Griezmanna u priliku da riješi utakmicu.

Brazil - Meksiko

Usprkos svemu, Brazil je izraziti favorit jer najbolja meksička utakmica na prvenstvu jako gubi na značenju nakon njemačkog debakla u skupini.

Belgija - Japan

Iznenađenja su uvijek moguća, ali Belgija je apsolutni favorit.

Španjolska - Rusija

Španjolska je uvjerljivi favorit, ali mogla bi imati problema. Suci će sigurno koliko bude moguće navlačiti za Ruse, a i oni možda pozitivno reagiraju na poraz od Urugvaja. Kako se križamo s pobjednikom, možda više govorim zbog želje da Rusi namuče Španjolce (a po mogućnosti netko i polomi Ramosa).

Hrvatska - Danska

Naravno da se bojim našeg "lako ćemo" i vjerojatno nam danska igra neće odgovarati, ali mogli bismo proći u utakmici sličnoj onoj protiv Nigerije.

Švedska - Švicarska

Ponovno izjednačena utakmica, ali Švedskoj dajem nešto veće šanse jer mi djeluju uigraniji.

Engleska - Kolumbija

Kolumbija nije oduševila, ali se izvukla iz situacije iz koje primjerice jedna Njemačka nije. S druge strane, Englezi imaju kvalitetu, a nemaju problema s ozlijedama ili suspenzijama. Neće biti čudo prođe li i Kolumbija, ali vjerujem da će to ipak biti Englezi.

Offline Mastodont

• Hero Member
  • "It’s WONDERFUL! It’s MARVELOUS!! It’s 3-3!!!"
« Odgovori #9 : Lipanj 29, 2018, 09:53 »
Urugvaj - Portugal  50:50

Utakmica podjednakih protivnika, sličnog pristupa protivniku i igri. Očekujem defanzivnu utakmicu s obje strane koju će potencijalno rješiti neki super potez nekog od zvijezda ili neka gužva u šesnaestercu.

Francuska - Argentina 55:45

I jedni i drugi neuvjerljivi. Jako malo pokazali u odnosu na očekivano pred početak prvenstva. Francuska igra izgleda bez glave i repa, no nekako su to dosad ispravljali jednim individualnim bljeskom na utakmici. Argentinci još tužniji od Francuza, još lošije izgledaju i izgled momčadi na terenu i atmosfera u svlačionici je turobna, momčadski ne mogu pobjediti nikoga (osim možda francuze jer i oni momčadski izgledaju loše  :D ), ali se uvijek mogu nadati čaroliji Lea Messija. Mala prednost Francuzima, čisto zbog nešto više individualne kvalitete.

Brazil - Meksiko 70:30

Sad nakon ispadanja Njemačke pitanje je i snage Meksika o kojem su svi brujili prvo kolo kao jednoj od ekipa sa najboljim nastupom. Vjerujem da ovo Brazilci prolaze bez da se pošteno oznoje.

Belgija - Japan 80:20

Belgija koja eto i u četvrtoj utakmici turnira nije uspjela naletiti ni na barem približnu reprezentaciju po snazi sebi da se ocijeni snaga Belgije. Nekako najizvjesniji par.

Španjolska - Rusija 70:30

Da se igra bilo gdje drugo osim u Rusiji ne bih stavio ni 15% šansi, ovako na krilima dobrog starta, istina protiv lošijih protivnika, ali bar su im ti rezultati podigli moral ako ne prime rani gol mogu se barem pokušati boriti. sva kvaliteta je na strani Španjolske, vjerujem u njihov lagani prolaz.

Hrvatska - Danska 65:35

Dancima preostaje samo uzdati se u skandinavski(nikad se ne predaj) i balkanski(lako ćemo) mentalitet, i u svoj niz bez poraza. No, po svemu viđenomu dosad na prvenstvu od ova dva takmaca, Hrvatska je pokazala puno, puno više šta opet poznavajući naše nastupe u knock out fazi ne trba značiti puno, ali dojma sam da ovo prolazimo.

Švedska - Švicarska 45:55

Švedi nemaju puno mjesta za izmišljanjem nečeg novog, uglavnom igraju šablonizirano, vjerujem da će ovdje presuditi nešto malo više vica koji ima Švicarska igra.

Engleska - Kolumbija 50:50

Potpuno otvorena utakmica. Englezima može pomoći ozljeda Jamesa, koji je duša te reprezentacije. Englezi sad prvi put nalijeću na ozbiljnijeg protivnika, nahvaljeni zasad jesu, no pitanje je koliko je to doista dobro, Kolumbija bi mogla otkriti nešto više o njima.
« Zadnja izmjena: Lipanj 29, 2018, 10:16 Mastodont »

Offline Gago8

• Hero Member
  • HE's big and he's fuckin'ard SG8
« Odgovori #10 : Lipanj 29, 2018, 11:57 »
Urugvaj - Portugal  49:51
Mala prednost samo zbog Ronalda,mucenje od utakmice i vrlo lako 0:0 svih 120 minuta i penali.

Francuska - Argentina 75:25

Ova Argentina bi trebala sjesti ko budala šamar  Francuzima,koji iako nisu nešto uvjerljivi će se sigurno dizati što prvenstvo bude išlo dalje. Argentinu može samo spasiti Messi uz potporu Banege, nema druge.

Brazil - Meksiko 60:40

Ako ne bude igra Marcelo vrlo lako se može desiti da brazilci i ispadnu,ali ako on bude na terenu onda će bit rutinski ka i sa srbima,2:0 i adio

Belgija - Japan 95:5

Ako Japan prođe ranit ću se

Španjolska - Rusija 80:20

Sve stoji da su rusi odmaćini i da bi im moglo bit naklonjeno suđenje,ali ti su ljudi primi 3 komada od urugvaja,baš me zanima kako se namjeravaju organizirano braniti protiv furije. ovih  20 posto im je poklon od mene nisu ni to zasluzili

Hrvatska - Danska 66:33
samo da ne bude kako ćemo lako ćemo i prolazimo,ako budu držali nulu do 70 minute onda ćemo se usrat i ispadamo

Švedska - Švicarska 50:50
neka bolji pobjedi  :D

Engleska - Kolumbija 60:40

ovo će bit najbolja utakmica,šteta za jamesa ovako ipak mala prednost englezima
When I die, don't bring me to hospital. Bring me to Anfield. I was born there and will die there! S.G.

http://24.media.tumblr.com/tumblr_m50oaoGow11qbkyo1o1_500.gif

Offline mario1987

• Sr. Member
« Odgovori #11 : Lipanj 29, 2018, 12:35 »
URUGVAJ - PORTUGAL  50-50

Najteza utakmica za Portugalce, to jest najtezi protivnik za njih, nebi se cudio da to Urugvaj uzme ali svakako ocekojem najdosadniju utakmicu u osmini,najvjerojatnije ide na penale.

FRANCUSKA - ARGENTINA 60-40

Po meni puno jaci Francuzi makar nisu nista pokazali dok su Argetinci zivi ocaj, dao sam im toliko samo radi Messia ako on nesto neizvede sam i pogura ih dalje, makar cisto sumnjam. Po meni Franchzi idu dalje.

BRAZIL - MEKSIKO 70-30

Brazil apsolutni favorit, tu nebi trebalo biti dileme. Meksiku mala sansa radi dobre tekme protiv Svaba, pa mozda ih to ohrabri pa pokusaju ponovo sa Brazilom, nakar custo sumnjam, Brazil je prejak i po meni prvi favorit turnira.

BELGIJA - JAPAN 90-10

Tu je sve jasno, sve drugo bi bilo ogromno iznenadenje.

ŠPANJOLSKA - RUSIJA 70-30

Mala šansa Rusiji radi sto je domacin, inace bi bilo kao i Belgija protjv Japana. Ovjde cemo svi navijati za bracu Ruse.. :D

HRVATSKA - DANSKA 55-45

Najteza utakmica za nas, u naletu smo i imamo sve tri pobjede mozda i u najtezoj grupi na prvenstvu, samim time i svima su ocekivanja velika i ja se najvise bojim ove utakmice. Favoriti smo mi cemo biti tk koji ce biti pod rezlutatskim pritiskom, bolji jesmo to sigurno ali Danci nisu bas macji kasalj, dobro su uigrana ekipa koja je cvrsta odozada i koja nije dosta utakmica izgubila. Zato treba biti oprezan, bit ce to teska utakmica di ce nijanss odlucivati, ja se nadam da ce nasa individualna kvaliteta na kraju isplivati i da cemo proci, tek onda mozemo pricati o nekakvim mogucim medaljama.

ŠVEDSKA - ŠVICARSKA 40-60

Dvije jako dobro organizirane ekipe i dosta cvrste rekao bih slicne. Prednost Švicarcima radi bolje individualne kvalitete.

ENGLESKA - KOLUMBIJA 60 -40

Englezi simpaticni i po meni bolji, plus hendikep ozljeda Rodrigeza veliki udar za sanse Kolumbije.

Offline Brna

• Hero Member
« Odgovori #12 : Lipanj 29, 2018, 12:39 »
Urugvaj - Portugal 45:55
Vjerojatno malo golova, ali vjerojatno zanimljiva utakmica za gledati. Prednost Portugalu imaju Ronaldu i jer su generalno dobro posloženi. Po meni imaju i bolji kadar, nego što su imali kad su osvojili Euro. Ipak, htio bih da Urugavaj pobijedi.

Francuska - Argentina 55:45
Francusku ne mogu podnijeti i htio bih da ispadnu, no ipak su favoriti u ovoj utakmici. Potajno se nadam da će nakon mukotrpne grupne faze Argentina kolko tolko proraditi.

Brazil - Meksiko 60:40
Još jedna reprezentacija koju ne mogu podnijeti već 10 godina. Ipak, unatoč Neymaru, nešto su mi draži nego na prošlom svjetskom (uvijek protiv domaćina!). Meksiko me oduševio u prvoj utakmici i nadam se da to mogu ponoviti uz bolju realizaciju. Inače će završiti kao Čile pred 4 godine.

Belgija - Japan 90:10
Japan je najslabija reprezentacija osmine finala i mislim da im se šanse broje u promilima. Ipak, htio bih da izbace Belgiju.

Španjolska - Rusija 85:15
Uz Japan najslabiji, ne mogu zamisliti da se njihova obrana predvođena Ignashevichem može nositi sa Španjolcima. Nikad ne volim domaćine i želim da ispadnu odmah.

Hrvatska - Danska 65:35
Neće biti jednostavno, pogotovo uz Eriksena koji slobodnjacima iz svih područja i udarcem iz daljine može riješiti utakmicu u bilo kojem trenutku. Ipak, bolji smo individualno i kolektivno i mislim da bi trebali pobijediti. Od Hrvatske sam htio prolazak skupine, no s ovakvim ždrijebom očekujem prolaz i s tim bi se zadovoljio.

Švedska - Švicarska 50:50
Očekujem jako dosadnu utakmicu koju ću vjerojatno propustiti. Nadam se da Šveđani prolaze.

Engleska - Kolumbija 55:45
Bez Jamesa ipak mala prednost Englezima, ali ne bi trebalo izostati drame. Nisam još uvjeren u englesku obranu i očekujem puno golova.

Offline Shankly1913

• Hero Member
  • Suarez = 9
« Odgovori #13 : Lipanj 29, 2018, 17:32 »
Ja baš imam neki osječaj da bi Argentina mogla proć Francuze, nisam nikako oduševljen kako izgledaju Francuzi, sa Argentincima naravno još manje ali pere me neki osječaj da bi Argentina i Messi mogli konačno odigrat jednu dobru utakmicu, utakmica u koju ne ulaze kao favoriti i u kojoj bi oni bili ti koji mogu iznenaditi ...
Football is a simple game based on the giving and taking of passes,
of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass.
It is terribly simple.

Offline Nikola

• Sr. Member
« Odgovori #14 : Lipanj 29, 2018, 17:53 »
Ja baš imam neki osječaj da bi Argentina mogla proć Francuze, nisam nikako oduševljen kako izgledaju Francuzi, sa Argentincima naravno još manje ali pere me neki osječaj da bi Argentina i Messi mogli konačno odigrat jednu dobru utakmicu, utakmica u koju ne ulaze kao favoriti i u kojoj bi oni bili ti koji mogu iznenaditi ...

Ja isto. Igral i kladaru na njih