Anketa

Skupinu prolaze

Belgija
34 (50%)
Panama
0 (0%)
Tunis
1 (1.5%)
Engleska
33 (48.5%)

Ukupno Glasova: 34

Glasanje završeno: Srpanj 01, 2018, 11:38

Autor Tema: Skupina G  (Posjeta: 11697 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline treiler

• Hero Member
Odg: Skupina G
« Odgovori #45 : Lipanj 23, 2018, 15:47 »
Belgija  :super
Hazard pokazuje zasto je ubjedljivo prvo ime ove repke, bukvalno pokreće repku, razigrava asistira zabija, sve radi, kakav majstor . :klanja
Shvatili smo vec da ti je bolji od de bruynea

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #46 : Lipanj 23, 2018, 15:50 »
nisam se ni sjetio KdB dok sam spominjao Hazarda, do maloprije nisam skontao uopste da igra...

Offline jon_snow

• Hero Member
« Odgovori #47 : Lipanj 23, 2018, 15:51 »
Shvatili smo vec da ti je bolji od de bruynea
Hazard ove sezone igra dobro samo za Belgiju. :D ali dobro,znam da je lako kad pored sebe imas igraca kao sto je de Bruyne.

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #48 : Lipanj 23, 2018, 15:58 »
Kako da ne, imao je dobru sezonu i u Chelseau, opet kazem to je predefanzivan sistem za jednog igraca poput njega, volio bih da Chelsea konacno preuzme neki trener koji preferira ofanzivniji pristup pa da vidimo Hazarda za 25+10 učinkom u ligi samo

Offline Mastodont

• Hero Member
  • "It’s WONDERFUL! It’s MARVELOUS!! It’s 3-3!!!"
« Odgovori #49 : Lipanj 24, 2018, 14:45 »
Panama rastura :D

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #50 : Lipanj 24, 2018, 14:47 »
Panama zalutala. Amateri na kvadrat.
Move well, study well, play well, eat well, rest well - That is the turtle master way! One master those arts for health in mind and body, for the ability to live one's life as courageously, uniquely, and energetically as one wishes!

Offline Raptor

• Hero Member
« Odgovori #51 : Lipanj 24, 2018, 14:57 »
Jedino gore od Paname su ove naše navijacke pjesme  :lud

Offline Brna

• Hero Member
« Odgovori #52 : Lipanj 24, 2018, 15:05 »
Obično su mi dragi debitanti i male reprezentacije, makar igrali loše, no Panama i njihovo ponašanje užasno. Odigraj pošteno i borbeno tu utakmicu. Ne moraš se tuči, toliko provocirati i svađati sa sucem.

edit: ali uhvatio hendikep po 1,75 pa se ne žalim :D

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #53 : Lipanj 24, 2018, 15:16 »
Jos jedan penal i jedan gol i Kane bi postao prvi igrac s hat-trickom na SP-u.
Move well, study well, play well, eat well, rest well - That is the turtle master way! One master those arts for health in mind and body, for the ability to live one's life as courageously, uniquely, and energetically as one wishes!

Offline weka_kt

• Global Moderator
  • Hero Member
« Odgovori #54 : Lipanj 24, 2018, 19:22 »
Obično su mi dragi debitanti i male reprezentacije, makar igrali loše, no Panama i njihovo ponašanje užasno. Odigraj pošteno i borbeno tu utakmicu. Ne moraš se tuči, toliko provocirati i svađati sa sucem.

edit: ali uhvatio hendikep po 1,75 pa se ne žalim :D
točno ovo. uvijek su mi draži outsideri ali ovo su takvi prgavci da sam priželjkivao da ih natrpaju. ne znam kad sam zadnji put vidio tak prgave igrače
StevieG:"Sjećam se svog prvog puta  :love
Nema boljeg osjećaja kad se kroz onu šumetinu probiješ do vrha i onda spust  B-) "

Offline grbi

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Dobra 'metla' ovoga foruma
    • http://www.youtube.com
« Odgovori #55 : Lipanj 25, 2018, 09:59 »
Malo su za sada u igri Alli, Dier pa i Rashford
Osim trenera odgovornost za partije koje su bile ispod očekivanja, moraju snositi i igrači. Ne sporedni, nego oni najvažniji. Ako se netko naziva nositeljem igre, onda je to zato jer momčadi odlazi tamo gdje je taj igrač, ili ti igrači, odvedu... najbolji igrači određuju gornji limit momčadi!!!

Offline Brna

• Hero Member
« Odgovori #56 : Lipanj 28, 2018, 11:12 »
Danas "spektakl" za drugo mjesto između Belgije i Engleske. S obzirom na uvjete, sve je spremno za lošu utakmicu, no nekako ipak mislim da će Englezi zagristi mamac i pobijediti.

Offline Trevelyan

• Hero Member
« Odgovori #57 : Lipanj 28, 2018, 11:55 »
Danas "spektakl" za drugo mjesto između Belgije i Engleske. S obzirom na uvjete, sve je spremno za lošu utakmicu, no nekako ipak mislim da će Englezi zagristi mamac i pobijediti.

Također, 3:2 sam stavio na FIFA-inoj "predictions" listi, ovisi uostalom kako će se rasplesti grupa H, što će oni znati prije utakmice. Vjerujem da će i jedni i drugi nastojati izbjeći Kolumbiju (posebno ako Japan prođe).
Mo Salah, you little dancer!

Offline grbi

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Dobra 'metla' ovoga foruma
    • http://www.youtube.com
« Odgovori #58 : Lipanj 28, 2018, 12:33 »
Nisam siguran ako će današnja utakmica biti toliko napeta :hm pobjednik ide u težu polovicu i potencijalno na Brazil/Meksiko u četvrtfinalu dok poraženi ide u lakšu polovicu i potencijalno na Švicarska/Švedka u četvrtfinalu.
Osim trenera odgovornost za partije koje su bile ispod očekivanja, moraju snositi i igrači. Ne sporedni, nego oni najvažniji. Ako se netko naziva nositeljem igre, onda je to zato jer momčadi odlazi tamo gdje je taj igrač, ili ti igrači, odvedu... najbolji igrači određuju gornji limit momčadi!!!

Offline dodoonn

• Hero Member
  • MakeusDream
« Odgovori #59 : Lipanj 28, 2018, 13:07 »
Vise od 2.5 golova na tekmi...
Uz to dodat usrani Tunis 2,  Kolumbija X2, Japan-Poljska oba gol...
If you are first you are first. If you are second you are nothing.