Anketa

Skupinu prolaze

Belgija
34 (50%)
Panama
0 (0%)
Tunis
1 (1.5%)
Engleska
33 (48.5%)

Ukupno Glasova: 34

Glasanje završeno: Srpanj 01, 2018, 11:38

Autor Tema: Skupina G  (Posjeta: 11608 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Laslo

• Hero Member
  • Credo!
Skupina G
« : Lipanj 11, 2018, 11:35 »
SKUPINA G

Belgija, Panama, Tunis, Engleska

1. kolo:

Belgija - Panama

Tunis - Engleska

2. kolo:

Belgija - Tunis

Engleska - Panama

3. kolo:

Engleska - Belgija

Panama - Tunis
Gwlad, gwlad, pleidiol wyf i'm gwlad.

Legum servi sumus ut liberi esse possimus!

Uostalom, mislim da bi hrvatskim izbornikom trebao biti stranac!

Offline Shankly1913

• Hero Member
  • Suarez = 9
Odg: Skupina G
« Odgovori #1 : Lipanj 12, 2018, 19:05 »
Belgija i Engleska ziceri.
Football is a simple game based on the giving and taking of passes,
of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass.
It is terribly simple.

Offline devil2

• Hero Member
« Odgovori #2 : Lipanj 12, 2018, 22:42 »
Smijesna grupa u kojoj Engleze vidim kao pobjednike, mada su po kladionicama Belgijanci vjerojatno favoriti.

Offline DoctorEvil

• Sr. Member
« Odgovori #3 : Lipanj 13, 2018, 12:02 »
ne vidim nikako Englesku ispred Belgije, čak mislim da bi moglo biti krumpiranja za Engleze

Offline grbi

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Dobra 'metla' ovoga foruma
    • http://www.youtube.com
« Odgovori #4 : Lipanj 13, 2018, 14:56 »
meni su belgija i englaeska 'sumljive'.
daleko od toga da Belgija nije jaka na papiru, čak po imenima i jedna od kandidata za sam vrh, ali pitanje je ako će napraviti taj iskorak.
engleska isto tako krene kao da je jedna od najboljih ekipa prvenstva i onda čorak.
panama i tunis nisu bolje ali po meni niti nisu lagani zalogaj... možda bi moglo biti i zanimljivih rezulatata
Osim trenera odgovornost za partije koje su bile ispod očekivanja, moraju snositi i igrači. Ne sporedni, nego oni najvažniji. Ako se netko naziva nositeljem igre, onda je to zato jer momčadi odlazi tamo gdje je taj igrač, ili ti igrači, odvedu... najbolji igrači određuju gornji limit momčadi!!!

Offline Gago8

• Hero Member
  • HE's big and he's fuckin'ard SG8
« Odgovori #5 : Lipanj 13, 2018, 15:01 »
meni su belgija i englaeska 'sumljive'.
daleko od toga da Belgija nije jaka na papiru, čak po imenima i jedna od kandidata za sam vrh, ali pitanje je ako će napraviti taj iskorak.
engleska isto tako krene kao da je jedna od najboljih ekipa prvenstva i onda čorak.
panama i tunis nisu bolje ali po meni niti nisu lagani zalogaj... možda bi moglo biti i zanimljivih rezulatata

beligija  će im 6 ,a englezi 4 komada uvalit. tunis je ok,moga bi bod nekima otkinuti
When I die, don't bring me to hospital. Bring me to Anfield. I was born there and will die there! S.G.

http://24.media.tumblr.com/tumblr_m50oaoGow11qbkyo1o1_500.gif

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #6 : Lipanj 13, 2018, 15:02 »
Meni Belgija igra odlicno, bar ove prijateljske, ako zavrse prvi u grupi potencijalno idu na Brazil u 1/4 finalu sto bi sigurno bio najljepsi mec za gledati na prvenstvu.

Offline mihovil

• Hero Member
« Odgovori #7 : Lipanj 13, 2018, 15:15 »
Panama ce cak pokusat igrat i natrpat ce ih i Belgija i Engleska. Belgija ce na racun skupine biti vjerojatno i najatraktivnija/najefikasnija reprezentacija na prvenstvu ali bojim se da ce zapest na prvoj ozbiljnijoj prepreci.

Offline Shankly1913

• Hero Member
  • Suarez = 9
« Odgovori #8 : Lipanj 13, 2018, 20:33 »
Pa naglašavao sam prije prvenstva da bi treneri mogli ovdje upropastiti određene reprezentacije, jedna od tih i jest Belgija.
Martinez ima jebenu ekipu ali ove egzibicije za formacijama su mu zak***c.
Jebote složi ih u 4-3-3:
Courtois - Verthongen, Alderveireld, Kompany, Meunier - Naingolan, Dembele, DeBruyne - Hazard, Lukaku, Mertens
I pusti da igraju kako znaju, ove šeme sa trojicom iza, Carrascom ovo ono, samo gubi sa tim ...
It is terribly simple.

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #9 : Lipanj 13, 2018, 20:43 »
pa upravo sa 3-4-2-1 su sakrili mnoge mane, pogotovo defanzivno, obzirom da je isti menuier rupetina u odbrani a ovako ce mu toby cuvati ledja iza + sto meunier u napadu je.be keve, takodjer Carrasco po strani mi se svidja obzirom da je igrao kod Simeonea par sezona te ima tu odgovornost u defanzivi

Kakav crni Radja onda bi u ekipi imao 3 igraca koji hoce da carine loptu njega, de bruynea i hazarda, ovako imas ovu dvojicu s tim da ce de bruyne igrati bas povuceno, povucenije nego u cityu, a hazard ce imati slobodu u napadu i vise djelovati u sredini nego lijevo

Offline Shankly1913

• Hero Member
  • Suarez = 9
« Odgovori #10 : Lipanj 13, 2018, 20:53 »
Ma sa ovom formacijom su ograničili prostor djelovanja DeBruynea, u tih 4-3-3 on bi imao puno više prostora djelovanja + hazard i Mertens na krilima ti razvlače protivničku obranu, ovako oni još zgusnjuju tu sredinu terena, tranzicija također pati ovako a u tom segmentu bi sa ovim rosterom trebali ubijati a oni djeluju strašno statično/sporo.
It is terribly simple.

Offline mihovil

• Hero Member
« Odgovori #11 : Lipanj 13, 2018, 20:53 »
Jebote složi ih u 4-3-3:
Courtois - Verthongen, Alderveireld, Kompany, Meunier - Naingolan, Dembele, DeBruyne - Hazard, Lukaku, Mertens
Verthongen na beku, Radja u 11, ajde ti rade pusti Martineza da proba nesto, s ovakvim ko ti su vec 2 puta uspjeli sjebat.

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #12 : Lipanj 13, 2018, 21:00 »
ne znam, ja mislim da je ovo idealna formacija za njih, sloboda hazardu i de bruyneu, mertens iza lukakua, solidne opcije s klupe i vjerujem da mogu do polufinala...

Offline gogec

• Hero Member
« Odgovori #13 : Lipanj 18, 2018, 19:05 »
Kakva je ovo engleska?!
Nikad slabiji sastav u posljednjih 25g valjda.. Alli, Kane, Sterling, ev. Walker, ostalo tezi prosjek.. srecom po njih su lakoj grupi pa s Belgijom prolaze ali stvarno nemogu vjerovat da bolju repku ne mogu sastaviti..

Belgija ocekivano jaka iako je Raja morao biti sa repkom, ne kuzim jedino cemu obrana sa 3 i Boyateom na sweeperu, pogotovo protiv Paname.. protiv jacih ekipa ce ta formacija failat, igrac manje u terenu u fazi gradnje napada..
YNWA!!

Offline mihovil

• Hero Member
« Odgovori #14 : Lipanj 18, 2018, 19:11 »
Kakva je ovo engleska?!
Nikad slabiji sastav u posljednjih 25g valjda.. Alli, Kane, Sterling, ev. Walker, ostalo tezi prosjek.. srecom po njih su lakoj grupi pa s Belgijom prolaze ali stvarno nemogu vjerovat da bolju repku ne mogu sastaviti..

Belgija ocekivano jaka iako je Raja morao biti sa repkom, ne kuzim jedino cemu obrana sa 3 i Boyateom na sweeperu, pogotovo protiv Paname.. protiv jacih ekipa ce ta formacija failat, igrac manje u terenu u fazi gradnje napada..
Engleska i nema nista bolje u ovom trenutku, ali kroz koju godinu bi mogli opet imat dosta dobru repku, a ovakvi su cak i simpaticni.

Belgijanci igraju s 3 iza cijeli ciklus, naravno da nece danas mijenjat, Martinez se odlucio na to, vidjet cemo oce li im donijet rezultat, kroz kvalifikacije su izgledali dobro al bez pravog testa. Al kod njih mi se ta ideja cak i svida.