Autor Tema: Luis Díaz #7  (Posjeta: 63844 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline mashaka

• Hero Member
Odg: Luis Díaz #7
« Odgovori #435 : Srpanj 27, 2025, 20:50 »
Mislim da meni neće falit. Njemu je domet u premierligi ekipa kao šta je Aston Villa, tu bi bio zvijezda i glavni igrač, ovako je oduševio Kloppa u dvije utakmice i ovi ga je na osovnu tog dojma doveo kod nas. Po meni nikad nije ispunio visoka očekivanja, nije bio ni 50 posto prime Manea. Imao je svojih dobrih momenata i dobrih utakmica,,recimo meni će uvijek ostat u pamćenju lani dva gola šta je dao na Old Traffordu za našu veliku pobjedu. Puno me puta i naživcirao. Mogao bi nešto bolji bit u Bundesligi, ipak je premierliga najzahtjevnija liga na svijetu. Na kraju krajeva bit će to lijepa karijera za njega Porto, Liverpool, Bayern.... Cijena transfera je odlična, 65 miliona funti odmah a 10 kroz bonuse koji će se sigurno ostvarit ako uključuju osvajanje Bundeslige.

Offline scouser68

• Hero Member
« Odgovori #436 : Srpanj 27, 2025, 21:28 »
Mislim da meni neće falit. Njemu je domet u premierligi ekipa kao šta je Aston Villa, tu bi bio zvijezda i glavni igrač, ovako je oduševio Kloppa u dvije utakmice i ovi ga je na osovnu tog dojma doveo kod nas. Po meni nikad nije ispunio visoka očekivanja, nije bio ni 50 posto prime Manea. Imao je svojih dobrih momenata i dobrih utakmica,,recimo meni će uvijek ostat u pamćenju lani dva gola šta je dao na Old Traffordu za našu veliku pobjedu. Puno me puta i naživcirao. Mogao bi nešto bolji bit u Bundesligi, ipak je premierliga najzahtjevnija liga na svijetu. Na kraju krajeva bit će to lijepa karijera za njega Porto, Liverpool, Bayern.... Cijena transfera je odlična, 65 miliona funti odmah a 10 kroz bonuse koji će se sigurno ostvarit ako uključuju osvajanje Bundeslige.

65 milja funti je ukljucujuci i bonuse koliko su svi prenosili..to je 75 milja eura cijeli paket..inace bi po ovom kako si naveo bilo 85 milja eura s bonusima..

Offline mascherano

• Hero Member
  • Kondicijski trener konobara
« Odgovori #437 : Srpanj 28, 2025, 08:13 »
Vrlo često naš najraspoloženiji igrač sa brutalnom energijom, povratnom trkom i taktičkom disciplinom. Gakpo to ni u ludilu nema, zato je na kraju krajeva i sjedio na klupi. Meni je Lucho sve u svemu bio vrlo zahvalan igrač i siguran sam da će falit.
Energiju mu nitko ne može spočitati, no odluke u napadu itekako može. Nevjerojatan broj puta je mogao daleko bolje odigrati zadnji pas/šut i donosio je redovno krive odluke.

Gakpo nema energiju kao Lucho, ali ima daleko bolji decision making, puno smislenije igra i nije baš da nešto zaostaje u golovima i asistencijama. Po meni idealan asset s klupe i starter protiv mid/low range klubova.
Po meni vrhunska odluka ostaviti Gakpa i prodati Kolumbijca. Imamo Kerkeza na lijevoj strani s dovoljnom energijom za sebe, Gakpa, Wirtza i MacAlistera :D

Offline Lasko

• Hero Member
  • YNWA
« Odgovori #438 : Srpanj 28, 2025, 09:09 »
Za ove novce se isplati prodati krilnog igrača koji će uskoro napuniti 29 godina, to je valjda svima jasno. Međutim, nisam baš sretan s ovolikim promjenama u napadačkom dijelu. Mi ćemo praktički ostati bez 4/6 napadačkih opcija iz protekle sezone.
"For those of you watching in black and white, Liverpool are the team with the ball."

Offline mashaka

• Hero Member
« Odgovori #439 : Srpanj 28, 2025, 09:52 »
Za ove novce se isplati prodati krilnog igrača koji će uskoro napuniti 29 godina, to je valjda svima jasno. Međutim, nisam baš sretan s ovolikim promjenama u napadačkom dijelu. Mi ćemo praktički ostati bez 4/6 napadačkih opcija iz protekle sezone.

Nažalost na tragičan gubitak Jote nismo mogli računati, a za ova preostala 3 ne znam šta to ima koga čudit. Chiesa je promašaj, ni blizu nije nivoa koji mi želimo, to je igrač za Torino. Nunez je skup skup promašaj, šta će nam još jednu sezonu da se mučimo svi skupa I zivciramo. Diaz ajde, možda je i mogao ostat pa bit rotacija ali ako se nismo mogli dogovorit oko novog ugovora i on je htio otic ne znam šta smo mogli više učinit osim ga dobro unovcit. Ja nisam ni malo zabrinut, dođe li Isak bit ću porprilicno ushicen i zadovoljan.

Offline scouser68

• Hero Member
« Odgovori #440 : Srpanj 28, 2025, 10:12 »
Ljudi nisu sretni s tolikim promjenama? Mislim, jednog napadaca smo tragicno izgubili, jedan nije sposoban biti ni rotacija, jedan zeli osjetni poboljsani ugovor zivota pred 29-tu godinu koji mu nasi nece dati nego su ga prodali za 75 milja eura sto je po meni bas odlican posao i jedan ne moze u tri i pol godine koliko je dobio sansu zabiti jedan gol iz tri-cetiri izgledne sanse u prosjeku.
Sta se tocno trebalo napraviti? S time da su zamjene u Wirtzu i ako dodje i Isak svakako upgrade uz Ekitikea za kojeg ne znamo tocno sta ce nam donijeti. Cak i mali Ngumoha je zanimljiv materijal mozda i za malo vecu rotaciju nego smo svi na prvu mislili. A isto se pricalo i za pretproslo ljeto kada smo u jednom transfer roku zamijenili doslovno cijeli vezni red (Hendo, Fabinho, Milner, Ox, Keita za Maccu, Szobu, Gravena i Endu..to se dosta brzo prestalo spominjati.. Ne kazem da je uobicajeno na taj nacin poslovati da prakticki cijeli jedan segment ekipe grupno zamijenis, ali kad se razno razne okolnosti tako posloze, nemas bas izbora..

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #441 : Srpanj 28, 2025, 15:09 »
16 asistencija u 148 utakmica, falit ce mi ko sto mi fale Can, Poulsen i Borini

Offline mascherano

• Hero Member
« Odgovori #442 : Srpanj 28, 2025, 15:31 »
16 asistencija u 148 utakmica, falit ce mi ko sto mi fale Can, Poulsen i Borini
Yossi Benayoun 29 golova i 18 asistencija u 134 utakmice , polovica ih se ne sjeća da je uopće igrao za nas, tako će i sa ovim biti za par godina.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #443 : Srpanj 28, 2025, 15:39 »
Yossi Benayoun 29 golova i 18 asistencija u 134 utakmice , polovica ih se ne sjeća da je uopće igrao za nas, tako će i sa ovim biti za par godina.

Wtf?!

https://youtube.com/shorts/z8WP-8DKGKs?si=-OV9yAXKUO05Blxx

Yossi :love
Never miss a good chance to shut up.

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #444 : Srpanj 28, 2025, 15:54 »
Ja sam bas obozavao Yossia, imao je u sezoni 08/09 par bitnih golova koje se i dan danas sjecam

Offline jon_snow

• Hero Member
« Odgovori #445 : Srpanj 28, 2025, 18:27 »
Diaz prije ozljede protiv Arsenala i Diaz nakon te ozljede nisu isti igraci, do te utakmice mi je bio vrhunski igrac, a nakon toga je imao momente gdje odigra odlicno pa ga onda nema na mapi sto mi je ajde i prihvatljivo jer malo koji igrac odigra sve utakmice u sezoni za 10ku, ali na njemu se bas vidila razlika. Ali bome smo fino odradili Bayerna.

Offline mascherano

• Hero Member
« Odgovori #446 : Srpanj 29, 2025, 08:14 »
Ja sam bas obozavao Yossia, imao je u sezoni 08/09 par bitnih golova koje se i dan danas sjecam
Moderni Samson, ošišao se početkom druge sezone i nije više bio tako ubojit :D

Sjećam se onog gola Realu u gostima i 2 gola Arsenalu u onoj utakmici 4-4, to mi je baš upečatljivo bilo. Tu sezonu je bio naš najkonstantniji igrač, Gerrard i Torres su znali zaštekati tokom sezone, on je bio kontinuirano dobar.

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #447 : Srpanj 29, 2025, 08:37 »
Moderni Samson, ošišao se početkom druge sezone i nije više bio tako ubojit :D

Sjećam se onog gola Realu u gostima i 2 gola Arsenalu u onoj utakmici 4-4, to mi je baš upečatljivo bilo. Tu sezonu je bio naš najkonstantniji igrač, Gerrard i Torres su znali zaštekati tokom sezone, on je bio kontinuirano dobar.

za Torresa se slažem, već su ga povrede bile načele i propustio je dosta bitnih utakmica, ali je Gerrardu to bila ako ne najbolja sezona u karijeri, onda među top 3 sasvim sigurno

Offline mascherano

• Hero Member
« Odgovori #448 : Srpanj 29, 2025, 08:49 »
za Torresa se slažem, već su ga povrede bile načele i propustio je dosta bitnih utakmica, ali je Gerrardu to bila ako ne najbolja sezona u karijeri, onda među top 3 sasvim sigurno
Imao je i Gerrard nekoliko ozljeda te sezone, znam da je sigurno propustio ovu utakmicu s Arsenalom.

Načelno se slažem, jedna od dvije najbolje njegove sezone u karijeri, nevjerojatan napadački učinak.  :super

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #449 : Srpanj 29, 2025, 08:55 »
Imao je i Gerrard nekoliko ozljeda te sezone, znam da je sigurno propustio ovu utakmicu s Arsenalom.

Ja se onako iz glave sjećam i da je propustio i revanš protiv Chelsea na Brigeu u LP kada je bilo 4-4, ni Torresa nije bilo tu tekmu.

Onako iz glave, a dosta se dobro sjećam, ja ne znam jel Gerrard imao dvije dobre utakmice u karijeri protiv Chelsea, uvijek je bila ta neka blokada u njegovoj glavi kada je igrao protiv njih, pri tom ne mislim sam na ono klizanje.