Anketa

Treba li mijenjati izvođača penala?

Da
Ne

Autor Tema: Mohamed Salah #11  (Posjeta: 176434 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
Odg: Mohamed Salah #11
« Odgovori #2100 : Rujan 25, 2023, 13:01 »
Mohamed Salah has posted this on Instagram: It seems that he gave permission alongside his agent for a close friend of them to use him as a case study for Harvard.

They discuss the behind the scenes of the negotiations of his recent contract extension with @LFC.

o after a bit of research talking directly with Ramy Abbas: The document is a case study from Harvard Business School and they did not know or had any relation to the authors before it was published.

Ramy said: - ‘We’re very happy to be in it and we did not do it as a favour to anyone. Both Anita (the professor) and Taher did a great job.’

Never miss a good chance to shut up.

Offline luigi

• Hero Member

Offline Lasko

• Hero Member
  • YNWA
« Odgovori #2102 : Listopad 19, 2023, 07:44 »
Brutalan igrač i prekrasan čovjek. Nacionalno blago. Bit će jako tužan dan kada ode, a baš bih volio da nam da još pokoju sezonu.
"For those of you watching in black and white, Liverpool are the team with the ball."

Offline Virgil

• Hero Member
« Odgovori #2103 : Listopad 19, 2023, 11:39 »
face of the premier league... Long live the KING!

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #2104 : Listopad 27, 2023, 10:50 »

Offline gogec

• Hero Member
« Odgovori #2105 : Listopad 27, 2023, 11:21 »

definitivo pokušava više asistirati ali to je i do nogometne inteligencije, način da si produži karijeru nakon što brzina i uopće fizikalije počnu opadati.. u svakom slučaju više gleda suigrače no inače..  :super
YNWA!!

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #2106 : Listopad 27, 2023, 12:00 »
definitivo pokušava više asistirati ali to je i do nogometne inteligencije, način da si produži karijeru nakon što brzina i uopće fizikalije počnu opadati.. u svakom slučaju više gleda suigrače no inače..  :super
Da. S tim da ovdje prikazuju kao da je to njegova ideja, a zapravo je ideja kluba. Manje ovisiš o njemu i lakše ga zamijeniš dugoročno pogotovo jer tada tražiš profil koji je puno "češći" na tržištu od onoga što je Salah bio prije.

Offline gogec

• Hero Member
« Odgovori #2107 : Listopad 27, 2023, 14:27 »
Da. S tim da ovdje prikazuju kao da je to njegova ideja, a zapravo je ideja kluba. Manje ovisiš o njemu i lakše ga zamijeniš dugoročno pogotovo jer tada tražiš profil koji je puno "češći" na tržištu od onoga što je Salah bio prije.

Moguće je da si u pravu, misliš kao instrukcija stožera?  :hm

Nezz jel moguće kontrolirati 'zvijezde' na taj način ali svakako mi se to sviđa..
YNWA!!

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #2108 : Listopad 27, 2023, 14:30 »
Moguće je da si u pravu, misliš kao instrukcija stožera?  :hm

Nezz jel moguće kontrolirati 'zvijezde' na taj način ali svakako mi se to sviđa..

A pisao sam već o tome kako su mu ove sezone dali više "kreatorsku" ulogu nego "golgetersku". Morali su to napraviti i zbog novog sustava i zbog Nuneza i zbog Salahovog "gubitka brzine" i zbog toga jer dugoročno tako imaš više opcija da ga zamijeniš.

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
« Odgovori #2109 : Listopad 27, 2023, 14:41 »
Za sada on to dobro asistira u protivničku mrežu.  :p

Offline gogec

• Hero Member
« Odgovori #2110 : Listopad 27, 2023, 15:02 »
A pisao sam već o tome kako su mu ove sezone dali više "kreatorsku" ulogu nego "golgetersku". Morali su to napraviti i zbog novog sustava i zbog Nuneza i zbog Salahovog "gubitka brzine" i zbog toga jer dugoročno tako imaš više opcija da ga zamijeniš.

Sve ok, nisam čitao, nemoj se ljutiti  :D
YNWA!!

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #2111 : Listopad 27, 2023, 15:20 »

Sve ok, nisam čitao, nemoj se ljutiti  :D

Haha, ma ne ljutim se. Baš me zanima kako ćemo ovo sve posložiti. Najzanimljivije će biti oko zadnjeg veznog i dugoročne uloge za macca

Offline gogec

• Hero Member
« Odgovori #2112 : Listopad 27, 2023, 15:25 »
Haha, ma ne ljutim se. Baš me zanima kako ćemo ovo sve posložiti. Najzanimljivije će biti oko zadnjeg veznog i dugoročne uloge za macca

Ma znam.. meni ovo sve bolje izgleda, baš mi je uzbudljiv redizajnirani lpool, pogotovo jer mislim da imamo još  potencijala za bit bolji..
YNWA!!

Offline Lasko

• Hero Member
  • YNWA
« Odgovori #2113 : Listopad 29, 2023, 11:16 »

Dosta zanimljivo za poslušati ako imate vremena.
"For those of you watching in black and white, Liverpool are the team with the ball."

Offline gogec

• Hero Member
« Odgovori #2114 : Studeni 05, 2023, 12:27 »

Dosta zanimljivo za poslušati ako imate vremena.

ja ih znam poslušati vezano uz HNL i PL, solidna ekipica.. nekad mi malo predugo ali su ok, zvuče dosta objektivni, realni..
YNWA!!