Autor Tema: Kostas Tsimikas #21  (Posjeta: 15874 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline mihovil

• Hero Member
Odg: Kostas Tsimikas #21
« Odgovori #75 : Svibanj 15, 2023, 11:42 »
Pretpostavljam da smo svi očekivali da odlazi. Imat će još 2 godine ugovora tako da je pravo vrijeme za prodaju. Ionako nam treba igrač koji više odgovara novom sustavu. Sretno mu bilo, bio je super kod nas. :super
Nebi ga prodavao ovog ljeta, ne trebaju nam jos i takve stvari za trazit u ionako prekrcanom ljetu. Na igracu njegove vrijednosti nama nije toliko znacajna financijska razlika izmedu jedne i dvije godine ugovora. Neka ga tu jos godinu dana pa cemo vidjet.

Offline Monello

• Hero Member
« Odgovori #76 : Svibanj 15, 2023, 13:12 »
ostavio bih ga bez dileme i malo vise rotirao sa robertsonom,

radije rjesit pitanje trenta odnosno njegove pozicije sljedece sezone  i mjesta desnog beka i kako ce tu klopp odigrat jer meni se cini da od dolaska veznjaka i koliko njih, zavisi i buducnost trentove pozicije u momcadi,
'Winners Are Not Those Who Never Fail, But Those Who Never Quit'.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
Never miss a good chance to shut up.

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
« Odgovori #78 : Svibanj 23, 2023, 11:35 »
Sjećam se da sam nedavno čitao na "This is Anfield" pa sam progooglao ponovno.

https://www.thisisanfield.com/2023/04/kostas-tsimikas-liverpool-transfer-situation-cleared-up-by-greek-journalist/

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #79 : Lipanj 11, 2023, 12:59 »

Onda mu produži faking ugovor, a ne da opet izgubimo igrača besplatno.

Offline MaddogDario

• Hero Member
  • “Liverpool are magic. Everton are tragic.”
« Odgovori #80 : Lipanj 11, 2023, 14:55 »
Naravno, neka ostane najviše radi rotacije sa Robertsonom i neka pokrije te "miki maus" kupove kada se bude igralo, i možda mu dati malo više šanse u prvenstvu, tipa ako imaš dobar rezultat pa ga uvedeš zadnjih 15-20-30 minuta.

“For a player to be good enough to play for Liverpool, he must be prepared to run through a brick wall for me then come out fighting on the other side.” - Bill Shankly

Offline scouser68

• Hero Member
« Odgovori #81 : Rujan 08, 2023, 17:39 »
The Athletic‘s James Pearce has now reported that Tsimikas “has agreed a two-year extension to his current deal.

His current deal is until 2025, and a two-year extension will see him contracted to the club a year longer than Robertson, whose deal is until 2026.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #82 : Rujan 25, 2023, 18:00 »
The Athletic‘s James Pearce has now reported that Tsimikas “has agreed a two-year extension to his current deal.

His current deal is until 2025, and a two-year extension will see him contracted to the club a year longer than Robertson, whose deal is until 2026.

Offline Winx

• Hero Member
« Odgovori #83 : Rujan 26, 2023, 15:02 »

Po meni, odličan posao. Tko zna do kada će neki igrači ostati u klubu, i u tom slučaju, bit će on odlična opcija.

Offline mashaka

• Hero Member
« Odgovori #84 : Rujan 26, 2023, 15:10 »
Po meni nejasan potez kluba kao i samog igrača. Ako je čovjeku stalo da sa 27 godina ne igra vise od 10 ak tekmi kroz čitavu sezonu, ne znam stvarno. Drag je dečko, vjerojatno je dobri duh svlačionice, i opet se Klopp vodi sa time i ne donosi ispravne odluke, ali dok god je Robertsona ovamo on neće imat dovoljnu minutažu, a ako dovedemo i lijevog stopera onda je teški višak. Meni je on čak ovo ljeto bio idealan za transfer a i iduće ljeto da zaradimo nešto novaca u blagajnu, jer tu kaskamo, ne prodajemo dobro vise igrače.

Offline Winx

• Hero Member
« Odgovori #85 : Rujan 26, 2023, 15:14 »
Po meni nejasan potez kluba kao i samog igrača. Ako je čovjeku stalo da sa 27 godina ne igra vise od 10 ak tekmi kroz čitavu sezonu, ne znam stvarno. Drag je dečko, vjerojatno je dobri duh svlačionice, i opet se Klopp vodi sa time i ne donosi ispravne odluke, ali dok god je Robertsona ovamo on neće imat dovoljnu minutažu, a ako dovedemo i lijevog stopera onda je teški višak. Meni je on čak ovo ljeto bio idealan za transfer a i iduće ljeto da zaradimo nešto novaca u blagajnu, jer tu kaskamo, ne prodajemo dobro vise igrače.

Meni se baš čini da je ciljao na Robertsona koji je pokazao u nekim utakmicama ne baš sjajnu formu (a onda opet briljira u slijedećoj utakmici), i možda Klopp namjerava više rotacije na njegovom mjestu nego do sada.

Offline Marijo

• Hero Member
« Odgovori #86 : Rujan 26, 2023, 22:13 »
Svaka top momčad mora imat igrače koji su spremni odigrat 10-15 utakmica u sezoni i bit na solidnom nivou

Ovo je odličan posao, neka njega tu
"Even if there comes a time when you do not hear my voice, do not give up!Do not despair.
Do not stop fighting for your freedom until you have victory!"

Muammar Gaddafi, 06.10.2011

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #87 : Travanj 22, 2025, 12:40 »
❗️ Clubs from Premier League (at least 3) are interested in Kostas Tsimikas. Not 100% that Tsimikas will be for sale from Liverpool 🔴