hm , da
to je jedna od stvari koja će me , što se kaže , vječno kopati i nikad se u mozgu i duši neću smiriti
naime , nije mi jasno , zašto robbie the god fowler nije uveden u igru u ateni kad smo gubili od milana , ma kladim se u sve što volim i što mi je drago da bi čovjek utrpao gol( ove ) za izjednačenje , onda bi bili produžeci , pa penali , i mi bi uzeli kantu
rafa je ovakav , onakav ,... svakakav , te ima para za transfere , te nema , ali kad bi ga mogao jedno pitanje pitati , to bi bilo to
robbie the god fowler je jedan od najbogatijih britanskih sportaša uopće , sa zaradom nešto malo manjom od onog američkog nogometnog glumca koji guzi onu bivšu spajsicu , ali siguran sam da bi bez razmišljanja dao pola svog bogatstva za barem 5 minuta atenskog finala , jer to bi mu bila najveća utakmica u karijeri , ako gledamo važnost utakmice
zašto nije dobio priliku , to valjda samo bog i rafa znaju
p.s. sad su mu 33 godine , i potpisao je za blacburn , uživat ću pogledati sve golove koje će utrpati ove sezone
a manager blacburna ( paul ince o.pa. ) je izjavio o robbie the god fowleru i zabijanju golova " it is like riding a bike , you never forget "
i veselim se što će pokazati rafi kako je pogriješio
p.ps. podsjetnik za mene : obavezno nabaviti autobiografiju od robbieja , ne znam je li se može naći u hrv , ali pokušat ću