Autor Tema: Povijesni trenuci...  (Posjeta: 57727 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline veky9

• Sr. Member
  • GLORYHUNTERS FUCK OFF!!!!
Odg: Povijesni trenuci...
« Odgovori #60 : Lipanj 18, 2009, 22:01 »
14. 03. 2009.

ManU - Liverpool    1 - 4

Torres, Gerrard, Aurelio and Dossena scoring for Liverpool.

:love

ovo je za mene tekma sezone :klanja :klanja :klanja
"It's not the most important thing for me though, doing well for Liverpool is what matters most of all."

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #61 : Lipanj 18, 2009, 22:25 »
ovo je za mene tekma sezone :klanja :klanja :klanja

to je za svakog utakmica sezone, poniziti najveceg rivala na njegovom terenu, u 70 minuti isprazniti old shitford, pa to nema cene
Move well, study well, play well, eat well, rest well - That is the turtle master way! One master those arts for health in mind and body, for the ability to live one's life as courageously, uniquely, and energetically as one wishes!

Offline veky9

• Sr. Member
« Odgovori #62 : Lipanj 18, 2009, 22:40 »
to je za svakog utakmica sezone, poniziti najveceg rivala na njegovom terenu, u 70 minuti isprazniti old shitford, pa to nema cene

tako je majstore, evo jos  da primjetim kad sam vec tu da ti je sig vrhunski  :klanja
"It's not the most important thing for me though, doing well for Liverpool is what matters most of all."

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #63 : Lipanj 18, 2009, 22:41 »
tako je majstore, evo jos  da primjetim kad sam vec tu da ti je sig vrhunski  :klanja

hvala  :D
Move well, study well, play well, eat well, rest well - That is the turtle master way! One master those arts for health in mind and body, for the ability to live one's life as courageously, uniquely, and energetically as one wishes!

Offline Kop Ruler

• Hero Member
  • Burn the witch!
« Odgovori #64 : Lipanj 19, 2009, 00:07 »
I onda u 89. onima malobrojnim navijačima (ako se mogu tako nazvati) scuma koji su se ostali nadati čudu natjerati suze na oči, neprocjenjivo

Offline jamie carragher

• Hero Member
  • Banned
« Odgovori #65 : Lipanj 19, 2009, 00:08 »
i šta nam to vrijedi :hm
Titule se pamte to se zaboravlja , kako je tek nama kada nemamo titule 2 decenije , a oni osvoje 3 za redom , a 10-11 u te zadnje 2 decenije

Offline Air

• Hero Member
« Odgovori #66 : Lipanj 19, 2009, 00:10 »
Titule se pamte to se zaboravlja , kako je tek nama kada nemamo titule 2 decenije , a oni osvoje 3 za redom , a 10-11 u te zadnje 2 decenije

istina mi se samo mozemo s tim tjesiti.. za 5-10 g. niko nece spominjat tu utakmicu nego njihovu titulu
LIVERPOOL FC 1892 - YNWA

Veliki potpisi ometaju preglednost foruma, to ste valjda na ovom forumu vec naucili. Zoky

Offline Kop Ruler

• Hero Member
  • Burn the witch!
« Odgovori #67 : Lipanj 19, 2009, 00:13 »
Dok ne osvojimo PL samo nam to ostaje

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #68 : Lipanj 19, 2009, 00:14 »
istina mi se samo mozemo s tim tjesiti.. za 5-10 g. niko nece spominjat tu utakmicu nego njihovu titulu

spominjat ce se kako nece, jer to je jedna od najvecih nasih pobeda protiv njih u gostima, taj rez ce dugo ziveti medju nama

Offline veky9

• Sr. Member
« Odgovori #69 : Lipanj 19, 2009, 00:30 »
ma to se ne zaboravlja nikad :amen zgazili smo ih :kuler  i opet cemo

Offline Air

• Hero Member
« Odgovori #70 : Lipanj 19, 2009, 00:33 »
spominjat ce se kako nece, jer to je jedna od najvecih nasih pobeda protiv njih u gostima, taj rez ce dugo ziveti medju nama

ma dzaba nam svake godine da ih gazimo ako ne osvojimo titulu vec 20g. je nismo osvojili i vjeruj mi svi bi mjenjali tu utakmicu za prvenstvo
LIVERPOOL FC 1892 - YNWA

Veliki potpisi ometaju preglednost foruma, to ste valjda na ovom forumu vec naucili. Zoky

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #71 : Lipanj 19, 2009, 00:35 »
ma dzaba nam svake godine da ih gazimo ako ne osvojimo titulu vec 20g. je nismo osvojili i vjeruj mi svi bi mjenjali tu utakmicu za prvenstvo

to stoji, ali do sledeceg susreta mozemo da se nasladjujemo nakon dugo vremena konacno sam mogao da zezam prijatelje scumovce, i kad bi spomenuli prvenstvno dovoljno je bilo dici samo 4 prsta u zrak i odmah bi zavezali

Offline veky9

• Sr. Member
« Odgovori #72 : Lipanj 19, 2009, 00:36 »

sljedeca je nasa, ekipa se fino uigrala, vrijeme je za visegodisnju dominaciju....

Offline bobo

• Hero Member
  • JFT96
« Odgovori #73 : Lipanj 19, 2009, 00:40 »
ta utakmica će uvik ostat u mom sjećanju jer smo ih ponizili. to nije bila obična pobjeda protiv ljutog rivala nego poniženje rivala u njihovom dvorištu. da su nas tada dobili pobigli bi nam za 13 bodova i praktički bi riješili prvenstvo i to protiv nas, bili su uvjereni da će bas dobit, slavit i onda- 1-4!
ova pobjeda je bila melem na ranu i nakon istanbulskog finala moja najdraža utakmica :super
All round the Fields of Anfield Road
Where once we watched the King Kenny play (and he could play)
We had Heighway on the wing
We had dreams and songs to sing
Of the glory round the Fields of Anfield Road!!

Offline veky9

• Sr. Member
« Odgovori #74 : Lipanj 19, 2009, 00:48 »
nakon istanbulskog finala moja najdraža utakmica :super

ni ono sa realom nije bilo lose :lol   cak i ona protiv chelsea 4:4, jest da nismo prosli, ali svaka cast na igri, jebote 3 puta sam gasio
i palio tv :lud  cak sam kretao van, pa se vracao da gledam :zid