Anketa

Isak+Chiesa ili Ekitike+Rodrygo

Isak+Chiesa
Ekitike+Rodrygo

Autor Tema: Transferi 2025  (Posjeta: 182167 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline jon_snow

• Hero Member
Odg: Transferi 2025
« Odgovori #3105 : Listopad 15, 2025, 08:57 »
Ma kakav Semenyo, samo Geovany Quenda. Lik ima 18 godina i vec drugu sezonu razvaljuje u Sportingu, Estevao je top potencijal a po meni je ovaj jos veci.

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #3106 : Listopad 15, 2025, 09:09 »
stručnjak koji ne zna da je Quenda već igrač Chelsea

Offline The Sandon

• Newbie
  • They have songs, we have an anthem.
« Odgovori #3107 : Listopad 15, 2025, 10:49 »
Ma kakav Semenyo, samo Geovany Quenda. Lik ima 18 godina i vec drugu sezonu razvaljuje u Sportingu, Estevao je top potencijal a po meni je ovaj jos veci.

:zid :zid :zid

stručnjak koji ne zna da je Quenda već igrač Chelsea

:D
« Zadnja izmjena: Listopad 15, 2025, 11:46 The Sandon »
It's not about the long ball or the short ball, it's about the right ball.

Offline mashaka

• Hero Member
« Odgovori #3108 : Listopad 16, 2025, 08:42 »
There should soon be contact between Liverpool and Broussia Dortmund regarding Nico Schlotterbeck.

The defender would be interested in a move to Anfield.

[Christian Falk, BILD]

#fblifestyle

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
« Odgovori #3109 : Listopad 29, 2025, 08:57 »
https://mail.google.com/mail/u/0/?tab=rm&ogbl#inbox/FMfcgzQcqbVrmfvmwPfNCKngndPLFPsr

Za one koji ne mogu otvoriti, samo kratko:
"Marc Guehi is the missed transfer that could haunt Liverpool
The early theme of Liverpool’s season may be the slow start of their new arrivals, but over time, the failure to add one more player to the squad may prove to be the most costly.
Missing out on Marc Guehi, the centre-half who was on the verge of a deadline day move before Crystal Palace pulled the plug, was a bitter moment in a summer that otherwise offered so much hope.
Could Liverpool have done more to secure Guehi? The feeling at Anfield at the time was that the 25-year-old England international represented more a good market opportunity than a top priority, particularly given they had signed Giovanni Leoni, the young Italian centre-half, from Parma."

Offline Winx

• Hero Member

Offline Shankly1913

• Hero Member
  • Suarez = 9
« Odgovori #3111 : Prosinac 01, 2025, 08:53 »
Hajde da se opametimo više, kakav Semenyo, idemo novac uložiti tamo gdje imamo najviše problema i gdje najgore stojimo a to je ta zadnja linija.
Idemo kupiti stopere koji znaju igrat nogom, stopere preko kojih možemo izlaziti, graditi napade.

Ako ćemo mi na ovu situaciju samo još dodati Semenya ili nekog ofanzivca, opet nismo ništa napravili.
Šta je najgore ja sam sa ofanzivcima trenutno na papiru zadovoljan, kada sredimo ovo od iza onda će i oni bolje izgledati ...
Football is a simple game based on the giving and taking of passes,
of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass.
It is terribly simple.

Offline Marijo

• Hero Member
« Odgovori #3112 : Prosinac 01, 2025, 09:26 »
Meni isto ovo sa Semenyom nije jasno

Škripimo u obrani, fali nam desni bek, jedna šestica bi nam dobro došla, a kao idemo po Semenya za kojeg nitko živ ne zna di bi ga uklopili u momčad
"Even if there comes a time when you do not hear my voice, do not give up!Do not despair.
Do not stop fighting for your freedom until you have victory!"

Muammar Gaddafi, 06.10.2011

Offline Winx

• Hero Member
« Odgovori #3113 : Prosinac 01, 2025, 09:40 »

Škripimo u obrani, fali nam desni bek, jedna šestica bi nam dobro došla, a kao idemo po Semenya za kojeg nitko živ ne zna di bi ga uklopili u momčad

Koga briga, ako je na prodaju, kupujemo!  :D

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #3114 : Prosinac 01, 2025, 09:48 »

Znamo. Na krilo. Tamo gdje smo užasni ove sezone. Krila nam ne mogu proći igrača 1 na 1, a Gakpo ni ne zna igrati sa svojim bočnim igračem. Npr jučer mu se piše gol i asistencija, a po meni je bio loš. Ova asistencija je nešto što bi morao raditi redovito i konačno je išao prema korner liniji. Inače je uvijek glava dole, ulaz u sredinu, ignoriranje lijevog beka koji ima hrpu prostora i onda ili šut ili centarsut na drugu. I jučer je opet par puta to napravio. Onda ga je Slot pozvao k sebi i kazao mu da mu se Kerkez par puta otvorio. Nakon toga je čak koji put dao loptu Kerkezu, ali kad nije imao druge opcije i kad bi ovoga već zatvorili. Lik doslovno ne zna igrati s bekom.

Slotov stil igre se uvijek u napadu oslanjao na to da izoliraš krila 1 na 1 s bekovima i da onda naprave višak + lijepa povratna ili samo iskoriste taj prostor. Taj 1. gol je savršen prikaz toga. Koliko puta su Gakpo ili Salah to napravili ove sezone?

Daleko od toga da nam je samo to problem, ali je ogroman problem u napadu. Semenyo mi ne bi bio prvi izbor, daleko od toga, ali mi je jasno zašto idemo po njega, pogotovo jer može na obje strane + Salah ide na AFCON.
Never miss a good chance to shut up.

Offline Shankly1913

• Hero Member
  • Suarez = 9
« Odgovori #3115 : Prosinac 01, 2025, 10:02 »
Sve je to uzaludno ako mi ne znamo stat na loptu, izaći sa loptom iz zadnje trećine, ako se ne možemo osloboditi pritiska i samim time naše krilo dovest u situaciju 1na1, a to nam je trenutno po meni puno veći ili ako hoćeš najveći problem.

Po meni ni Frimpong kod nas ne može igrat beka, može samo na krilo, budući da ne igramo sa wing backovima, jer je previše loš defanzivno a u premu imaš more fizički močnijih krila koji će nas tu kažnjavat.
Trenta smo trpili baš zbog tog iznošenja lopte i to ne ok, Frimpong toga nema.

Tako da kadrovski mi naprijed imamo:
Isaka, Ekitikea, Salaha, Wirtza, Gakpa, Frimponga, Chiesu
Ako smatramo da to nije dobro za ono što tražimo ( a ja mislim da je to sad u ovoj situaciji ok ) onda se prvo treba riješit nekoga, unovčit i onda dovedi nekog drugog, gomilanja nemaju puno smisla.
Football is a simple game based on the giving and taking of passes,
of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass.
It is terribly simple.

Online Massone

• Hero Member
« Odgovori #3116 : Prosinac 01, 2025, 10:26 »
Naravno da nije dobro, sve ih treba promjenit. Prvenstveno bi kupio cijelu novu ekipu koja nije nikada imala kontakt sa Jotom jer ih očito to jebe još uvijek.

Jedna stvar mi jako nije jasna. U svlačionici i dalje stoji Jotina klupa sa njegovim imenom i brojem koja je prazna. Je li to stvarno potrebno p***a li vam materina, da mu suigrači svaki dan prilikom ulaska u svlačionicu gledaju kako ga više nema? Jel to treba tamo stajati i dalje?

Semenyo za 65 milijuna je no brainer.
20 + 6 + 8 + 10 + 3 + 4 + 1

Offline mascherano

• Hero Member
  • Kondicijski trener konobara
« Odgovori #3117 : Prosinac 01, 2025, 10:53 »
Daj, umro čovjek prije pola godine i kao oni se nisu oporavili od šoka. How yes no.

Offline Winx

• Hero Member
« Odgovori #3118 : Prosinac 01, 2025, 11:18 »
Daj, umro čovjek prije pola godine i kao oni se nisu oporavili od šoka. How yes no.

Ma, a što je onda bilo prvih 5 kola?

Offline Marijo

• Hero Member
« Odgovori #3119 : Prosinac 01, 2025, 11:49 »

Ma komedija
"Even if there comes a time when you do not hear my voice, do not give up!Do not despair.
Do not stop fighting for your freedom until you have victory!"

Muammar Gaddafi, 06.10.2011