Anketa

Koga želite kao nove vlanike?

Amerikanci
Arapi
Indijci
Sve opcije su loše
Sve opcije su dobre

Autor Tema: FSG prodaje Liverpool  (Posjeta: 11021 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Monello

• Hero Member
Odg: FSG prodaje Liverpool
« Odgovori #300 : Siječanj 27, 2023, 11:49 »
momci o cemu vi polemizirate bezveze

pa sve ove kolonijalne sile su izmislile zlocine i genocide,
pa oni su doktorirali na tome i tlaceci slabije od sebe vijekovima i dan danas to rade,

muzli su sve resurse, cijedili sve sto se moze iscjedit da bi danas bili ovo sto jesu, napirlitani bogatasi krvavih ruku,

kolko se samo dijamanata iz afrike opere u uk i londonu, amsterdamu, antwerpenu

od kolonijalista do fasista i nacista pa sve do danas, oni uvijek nadju nacin da gaze ubijaju i tlace narod da bi izvlacili korist novce i bogatstvo,

europa i moderan svijet pocivaju na tome, to je njihov dnk i to im je u genima

ovo sto se nama prave demokrate i sto seru o ljudckim pravima i sve ostalo u kompletu je totalno sranje za budale,

nogomet i nogometni klubovi su takodjer dio toga, pa koliko su samo novca i prljavog i krvavog oprali i kroz liverpool i kroz m.united i sve ostale,

ovaj rat sto financiraju u ukrajini zeleci da uniste rusiju pa samo budala moze nasjest na foru da se bore za narod ukrajine i neka demokratska nacela,

vide interes globalno i kako su rusili vlasti i drzave sirom bliskog istoka crpeci naftu i druge resurse tako i danas zele rusiju na koljenima,

sere mi se vise od amerike i eu i njihovih standarda , mos mislit :lud :bljak
'Winners Are Not Those Who Never Fail, But Those Who Never Quit'.

Offline djapojunior

• Hero Member
  • Postoji li pjesnik veći koji će to ljepše reći?
« Odgovori #301 : Siječanj 27, 2023, 11:58 »
Obožavam ove koji mrze i ne mogu smisliti zapad, a ne mogu prestati uživati i daviti se u zapadnjačkim stvarima i načinu života.  :lud

Offline Monello

• Hero Member
« Odgovori #302 : Siječanj 27, 2023, 12:06 »
Obožavam ove koji mrze i ne mogu smisliti zapad, a ne mogu prestati uživati i daviti se u zapadnjačkim stvarima i načinu života.  :lud

bezveze ti spika citaj sta pisem, a ako se divis zapadnjackom nacinu zivota reci javno cemu pa da vidimo tvoja nacela i svjetonazore,

ja im se divim kako im lazi i manipulacije prolaze nista drugo,

ne treba nikog mrzit vec stvari postavit na svoje mijesto i reci kako jeste,
zapadu se ne treba divit ima svojih prednosti i mana bas kao i mi, svakog treba postovat al ima neka granica kad treba razlikovat lazi i lazne moraliste,

jebo te neki dan njemacka ministrica kaze javno mi smo u ratu sa rusijom, mi europska unija,
ja nisam znao al evo sad znam da smo u ratu sa rusijom, halooooo

ma jebite se , i vi i rusija i ukraina i svi komplet

Offline Marijo

• Hero Member
« Odgovori #303 : Siječanj 27, 2023, 12:18 »

Ne mrzim, nego samo govorim koliki su licemjeri

Ne vidim razliku između zapadnih i istočnih carstava. Jednostavno veći tlači manjeg i to je to
"Even if there comes a time when you do not hear my voice, do not give up!Do not despair.
Do not stop fighting for your freedom until you have victory!"

Muammar Gaddafi, 06.10.2011

Offline lukari

• Hero Member
« Odgovori #304 : Siječanj 27, 2023, 12:40 »

Osobno ne mrzim nikoga, boli me i za jedne  i druge.

Samo licemjerje Zapada je očigledno i gadljivo.

« Zadnja izmjena: Siječanj 27, 2023, 13:16 lukari »
“When I die, don't bring me to hospital. Bring me to Anfield. I was born there and will die there.” - Steven Gerrard ♥

Offline Marijo

• Hero Member
« Odgovori #305 : Siječanj 29, 2023, 10:09 »
AXA invests $7 million in three Israeli banks named in the UN database of companies involved in business with Israel’s illegal settlement enterprise: Bank Leumi, Israeli Discount Bank and Mizrahi Tefahot Bank

Ima li SOS kakav komentar za ovo?
"Even if there comes a time when you do not hear my voice, do not give up!Do not despair.
Do not stop fighting for your freedom until you have victory!"

Muammar Gaddafi, 06.10.2011

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #306 : Siječanj 29, 2023, 22:58 »
AXA invests $7 million in three Israeli banks named in the UN database of companies involved in business with Israel’s illegal settlement enterprise: Bank Leumi, Israeli Discount Bank and Mizrahi Tefahot Bank

Ima li SOS kakav komentar za ovo?

https://twitter.com/danielnicolson/status/1619089885750767616?t=AD3UWCbytSXA5hIYLoOGiA&s=19

A ti odi puši k***c u Dubai. Ili Qatar...

Essential pre-match listening, includes a fascinating interview with Michael Silverman, (Sports business reporter of the Boston Globe) talking about FSG ownership & potential sale v investment, the mood of Red Sox fans, his match day experience & how he loves our trains! #LFC

https://twitter.com/LivEchoLFC/status/1619319390662426626?t=OqqiaKotpraUkci4CqdCfA&s=19

Never miss a good chance to shut up.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #307 : Veljača 01, 2023, 21:43 »
Exploratory talks are currently being held with Qatari, German, US and Saudi investors interested in buying Liverpool. [@dmlynch for @thisisanfield]

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
« Odgovori #308 : Veljača 01, 2023, 21:52 »
Ja ne znam kako vama, ali meni je ovo postalo strašno dosadno.
U startu je to nama bila bomba, a sad kako sve više prolazi vremena, uopće mi više nije napeto što se događa po tom pitanju. Kao da će nas netko išta pitati.
A obzirom kako igramo, mogao bi nas i Kerum usloro kupiti kako će nam stajati dionice  ]:)

Offline scouser68

• Hero Member
« Odgovori #309 : Veljača 02, 2023, 00:25 »
Exploratory talks are currently being held with Qatari, German, US and Saudi investors interested in buying Liverpool. [@dmlynch for @thisisanfield]

Sto prije se klub proda to bolje. Svaka druuga opcija, bar po mom dojmu ce biti za navijace sigurna agonija.
FSG zeli "cash in" nad svojim odradjenim poslom zadnjih 12 i nesto godina.
Posteno i kapitalisticki korektno..  B-)
iskreno se nadam da ce prodaja do prije ljeta biti odrađena. Da, to je put u nepoznato jer ne moze nitko znati kakvi ce biti eventualni novi vlasnici, ali ovaj trenutni status "ni na nebu ni na zemlji" je daleko najgori. Za FSG se vidi da se zele pokupiti.. Naravno, ne pod bilo kojim uvjetima, ali svakako to zele sto prije moguce i to kao kompletna prodaja.. A za nas navijace je jednako bitno da ako je to tako, da bude sto prije..

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #310 : Veljača 02, 2023, 09:37 »

Sto prije se klub proda to bolje. Svaka druuga opcija, bar po mom dojmu ce biti za navijace sigurna agonija.
FSG zeli "cash in" nad svojim odradjenim poslom zadnjih 12 i nesto godina.
Posteno i kapitalisticki korektno..  B-)
iskreno se nadam da ce prodaja do prije ljeta biti odrađena. Da, to je put u nepoznato jer ne moze nitko znati kakvi ce biti eventualni novi vlasnici, ali ovaj trenutni status "ni na nebu ni na zemlji" je daleko najgori. Za FSG se vidi da se zele pokupiti.. Naravno, ne pod bilo kojim uvjetima, ali svakako to zele sto prije moguce i to kao kompletna prodaja.. A za nas navijace je jednako bitno da ako je to tako, da bude sto prije..

:super

Liverpool takeover pledge was an empty promise – FSG’s true intentions are now clear
https://www.thisisanfield.com/2023/02/liverpool-takeover-pledge-was-an-empty-promise-with-fsgs-true-intentions-now-clear/

https://twitter.com/NBAUK/status/1620850364445753346
« Zadnja izmjena: Veljača 02, 2023, 09:44 gento »

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #311 : Veljača 03, 2023, 08:36 »

Ovako izgleda loše vlasništvo i ovako izgledaju pravi problemi. A mi smo to usporedili s ne kupovinom R. Sanchesa.

Kad vidim idiote kojima bi prvo pitanje novim vlasnicima bilo "koliko ćemo imati za transfere?" dođe mi slabo. Jebeš viziju, plan, dugoročni projekt, infrastrukturu... Samo daj pare za transfere.

Offline scouser68

• Hero Member
« Odgovori #312 : Veljača 03, 2023, 09:12 »

Ovako izgleda loše vlasništvo i ovako izgledaju pravi problemi. A mi smo to usporedili s ne kupovinom R. Sanchesa.

Kad vidim idiote kojima bi prvo pitanje novim vlasnicima bilo "koliko ćemo imati za transfere?" dođe mi slabo. Jebeš viziju, plan, dugoročni projekt, infrastrukturu... Samo daj pare za transfere.

Da, ali ovdje su primjer pohlepni i nesposobni ameri. Nakon njih su nam dosli pohlepni, ali sposobni ameri..  :)

Sad da nastavimo niz bi opet isli pohlepni i nesposobni ameri pa mozda bolje promijeniti nesto..  :p

Offline mashaka

• Hero Member
« Odgovori #313 : Veljača 03, 2023, 09:28 »
Iskreno zaboli me više tko će bit vlasnik. Došli smo pred zid kad je potrebno ubrizgat financijsku injekciju u klub šta se tiče momčadi. Ako će to Fsg napravit, onda nek ostanu oni, ako to oni neće napravit i ako će to značiti dugoročno ispadanje iz top 4 i bilo kakve borbe za trofeje, onda jednostavno nek se izgube.

Offline Monello

• Hero Member
« Odgovori #314 : Veljača 03, 2023, 12:22 »

Kako si ti naivan decko to je strasno,

Svi koji dodju kao vlasnici su tu da iskoriste priliku da se obogate jos i vise.
Niko od njih osim formalno uopce ne razmislja  o bilo kakvim nogometnom vizijama i tim stvarima.
Ako se sta slucajno poklopi onda super a ako ne onda pusiona.
Zato mene samo.interesiraju transferi ostalo me bas boli kita i zato trebamo neke kozojebe kojima novac nije problem   jer ce cijene za ove preplacene konje koji igraju biti samo vece i vece.