Autor Tema: NBA  (Posjeta: 10349 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline grbi

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Dobra 'metla' ovoga foruma
    • http://www.youtube.com
Odg: NBA
« Odgovori #75 : Veljača 09, 2022, 07:26 »
Indiana je prošla odlično za sada. To jest imali su sreću prvi trgovati sa Kingsima
Osim trenera odgovornost za partije koje su bile ispod očekivanja, moraju snositi i igrači. Ne sporedni, nego oni najvažniji. Ako se netko naziva nositeljem igre, onda je to zato jer momčadi odlazi tamo gdje je taj igrač, ili ti igrači, odvedu... najbolji igrači određuju gornji limit momčadi!!!

Offline Gerro

• Hero Member
« Odgovori #76 : Veljača 10, 2022, 20:00 »
Harden --> Phila
Curry, Drummond, Simon --> Nets
Pojedinac može odlučiti utakmicu, ali pobjeđuje momčad!

Offline El Rey

• Hero Member
  • Heart as big as Liverpool
« Odgovori #77 : Veljača 10, 2022, 20:42 »
Bome,Netsi dobili jos sirine  :)
Sad sve ovisi o zdravlju KD-a.

Offline Luis Garcai

• Hero Member
« Odgovori #78 : Veljača 10, 2022, 23:37 »
Bome,Netsi dobili jos sirine  :)
Sad sve ovisi o zdravlju KD-a.

Beskorisna pojacanja... Netsi su bili daleko jaci prije tradea za Hardena. Sjebali ekipu.

Offline El Rey

• Hero Member
« Odgovori #79 : Veljača 10, 2022, 23:55 »
Kako su bili jaci?
Pa Harden bi bio free na ljeto.
Ucinili su obranu jos jacom,dodao jednog sutera i tipa koji se moze tuc 15 min.
Simmons je bolji fit za Irvinga i KD-a.

Da beskoristan je u većini napadackih stvari,ali ce se podrediti ovoj dvojici i pokusati njih uciniti boljima.
Uzimati ce manje sireva od Hardena i sve skupa ce se u napadu bolje rasporediti.

Sad je samo pitanje kakav je nakon ovoliko dugo vremena sta nije igrao.

Offline Luis Garcai

• Hero Member
« Odgovori #80 : Veljača 11, 2022, 00:10 »
Hoces reci da su bili losiji prije dolaska Hardena sa LaVertom, Princom, Allenom i Dinwiddiem? Bili jaki ko zemlja i savrseno balansirani. I onda doveli debelog i sjebali sve.

Simmons - pitanje je kakav je u glavi? Pitanje je hoce li i igrati u ovoj sezoni.

Drummond nije bio igrac niti u svojim najboljim izdanjima u Detroitu kada je ima svako vece double double.

S. Curry - da ceka u kutu da mu neko doda loptu.

Da su doveli Turnera iz Pacersa, onda bi i mogao reci da bi nesto bilo od njih, ovako jok.

Offline Gerro

• Hero Member
« Odgovori #81 : Veljača 11, 2022, 07:17 »
Najvece iznenadenje za mene je odlazak Porziginisa iz Dallasa  :blink
Pojedinac može odlučiti utakmicu, ali pobjeđuje momčad!

Offline grbi

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Dobra 'metla' ovoga foruma
    • http://www.youtube.com
« Odgovori #82 : Veljača 11, 2022, 13:17 »
Po meni je ovaj Phila-Nets trade win win situacija. Kombinacija Harden I Embiidi bi mogli biti jako dobra a u Netsima je sada samo Durant dirigent i oko sebe ima prilično dobru situaciju, pogotovo ako Simmons bude motiviran da dokaže 'nešto'.

Napokon su se u Dallasu odlučili nogirati jednoroga, na papiru je ideja spajanja njega i Luke bila prilično dobra odluka ali njegova sklonost ozljedama je od uvijek veliki problem. Bilo mi je drago kada su ga moji Knicksi izabrali ali mi je bilo još draže kada smo ga uvalili Dallasu.
Osim trenera odgovornost za partije koje su bile ispod očekivanja, moraju snositi i igrači. Ne sporedni, nego oni najvažniji. Ako se netko naziva nositeljem igre, onda je to zato jer momčadi odlazi tamo gdje je taj igrač, ili ti igrači, odvedu... najbolji igrači određuju gornji limit momčadi!!!

Offline jon_snow

• Hero Member
« Odgovori #83 : Travanj 24, 2022, 09:15 »
Jayson Tatum. :klanja

Offline lfc

• Hero Member
« Odgovori #84 : Travanj 24, 2022, 13:03 »
Neka neka, baš mi je drago za Celticse.

Offline Luis Garcai

• Hero Member
« Odgovori #85 : Travanj 26, 2022, 12:36 »
Neka neka, baš mi je drago za Celticse.

Na kraju metla. Ko bi rekao kako je sezona krenula da je ovako nesto moguce, da ce Celticsi zavrsit 2 na istoku.

Offline El Rey

• Hero Member
« Odgovori #86 : Travanj 26, 2022, 15:01 »
Meh,vec prosle godine se vidilo da Nash nije taj.
Ja kad njega vidim i onaj njegov pogled,tocno znam da tip ne zna sta ce.
Kao da ceka da se stvari sami od sebe okrenu.
Durant je historijski igrac,ali brate mili to ne znaci da mu ne moras malo olaksati zivot.
Ova serija je bila tesko mucenje od kosarke.

U ekipi imas dovoljno sutera,dovoljno dobrih passera da igras bolje od ove zalosti.

Irving me isto razocarao prekasno je skupio neka muda i bio prepasivan u ovako bitnoj utakmici.
Onda na to nadodas Claxtona koji mi je uzasno drag,ali sto sa slobodnima?
Jucer ih je promašio 10 to su stvari koje te dijele od poraza i pobijede.

Stvarno steta da je jos jedna godina Duranta otisla u nista.
Na koncu konca i on je imao losu vecer.Missmatcheve koje rijesava zatvorenih očiju,sinoc je promasivao.Imao par ishitrenih situacija gdje je i srljao.S druge stranu,nije ni mogao drugacije pokraj Irvinga koji je valjda mislio da igraju u 5 pobjeda.

Problem je bila i obrana,gomila uzasno jeftinih poena.Gomila krivih switcheva,nerazumijevanja,izgubljenosti.

Bez voljnog momenta Griffina i Durantove duzine i citanja obrane,obrana bi bila na razini jednih Pistonsa.

S druge strane Boston vise manje uzeo ponudeno plus Tatum s mudima.
Bio je uvijek tu kad bi Netsi približili i ubijao im moral.
Smislenija kosarka je pobjedila,nema se sta drugo rec.

Meni bi Nash nakon sinoc vec bio bivši.

Offline scouser68

• Hero Member
« Odgovori #87 : Travanj 26, 2022, 18:56 »
Smijesni su mi ti pokusaji nekakvih izgovora oko Netsa, a realno su jednostavno propali projekt.
Durant je tu htio potvrditi nekakav svoj legacy i nije uspio. Nebitno koji su razlozi, ajde ima ih nesto i razumljivih, ali i poprilicno glupih pa ostaje cinjenica da projekt nije uspio..

Offline Luis Garcai

• Hero Member
« Odgovori #88 : Travanj 26, 2022, 19:31 »
Smijesni su mi ti pokusaji nekakvih izgovora oko Netsa, a realno su jednostavno propali projekt.
Durant je tu htio potvrditi nekakav svoj legacy i nije uspio. Nebitno koji su razlozi, ajde ima ih nesto i razumljivih, ali i poprilicno glupih pa ostaje cinjenica da projekt nije uspio..

:amen

Pogotovo ovo pravdanje Duranta. Moze imati jedno lose vece, pa da se nadju izgovori, ne za cetiri. Bostonovi igraci igrali odlicnu odbranu na njemu.

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #89 : Travanj 26, 2022, 19:34 »
:amen

Pogotovo ovo pravdanje Duranta. Moze imati jedno lose vece, pa da se nadju izgovori, ne za cetiri. Bostonovi igraci igrali odlicnu odbranu na njemu.
Lik je sjebo legacy da valja, ako ga je ikad imao, i guštam naravno.