Obicno od tebe i ocekujem takve odgovore cim se spomene neki igrac koji odskace od onoga sto je u tvojim zamislima. Ova tema i nije namjenjena da bude ozbiljnog shvacanja. Neko je napisao da zeli Vlasica, sledeci odgovor je tvoj koji ce nam on k***c (ne tim rjiecim, ali u tom smlislu). Ako je vec nesto sa cim se ne bi slozio, nekad je bolje iskulirati.
Osobno na potpuno drukciji nacin shvacam forum, ne kao mjesto di se svi moraju slagat s tobom nego kao mjesto di mozes izrazit i slaganje i neslaganje s necim. U ovoj temi je prije Saint Maximina spomenuto nekih 10ak igraca, neki su mi bolji, neki losiji, neke bi htio kod nas neke ne a nisam komentirao nijednog.
Ako mi je netko govno reci cu da mi je govno, ako je nekom igrac koji je meni super govno nek to kaze, pa necu to shvatit osobno. Ako ce mi se dat mozda cu probat obrazlozit zasto mi je super, ako nakon toga netko meni obrazlozi zasto mu je govno mozda i nesto novo otkrije/naucim. A opet ako ostane na super mi je/govno mi je opet ok.