Anketa

Prognoza potencijala?

Buduća zvijezda Liverpoola
Potencijalni 4. stoper/solidan EPL stoper
Championship stoper
League 1 ili League 2 stoper

Autor Tema: Rhys Williams #46  (Posjeta: 7803 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline gogec

• Hero Member
Odg: Rhys Williams #46
« Odgovori #75 : Siječanj 26, 2021, 10:49 »
Sve stoji što se napisali i kritika je opravdana, ali dajte malo popustite, malom je 19g, lani je igrao neku poluprofesionalnu ligu ove sa tim (ne)iskustvom igra LP i PL.. hoće li biti igrač za rotaciju lpoola ili će biti za niže lige, nebitno sad, tu je, daje šta ima i ne, nije on najveći krivac što ne stvaramo i ne zabijamo šanse..
svi vide na širokom prostu da mu brzina nije najveća vrlina, pitanje je kako će to on iskustvom kompenzirati, odnosno hoće li se drugačije postavljati, hoćemo li dublje postavljati zadnju liniju s njim, whatever.. ugl samo hoću reći, on je tu upao silom prilika, u startu je zvučalo kao bajka, sad kao promašaj, pomalo..   nije još spreman da bude standardni stoper PL kluba i jednostavno te klince meni nije ok odmah pokopati..
YNWA!!

Offline LessMore

• Hero Member
« Odgovori #76 : Siječanj 26, 2021, 11:35 »
Sve stoji što se napisali i kritika je opravdana, ali dajte malo popustite, malom je 19g, lani je igrao neku poluprofesionalnu ligu ove sa tim (ne)iskustvom igra LP i PL.. hoće li biti igrač za rotaciju lpoola ili će biti za niže lige, nebitno sad, tu je, daje šta ima i ne, nije on najveći krivac što ne stvaramo i ne zabijamo šanse..
svi vide na širokom prostu da mu brzina nije najveća vrlina, pitanje je kako će to on iskustvom kompenzirati, odnosno hoće li se drugačije postavljati, hoćemo li dublje postavljati zadnju liniju s njim, whatever.. ugl samo hoću reći, on je tu upao silom prilika, u startu je zvučalo kao bajka, sad kao promašaj, pomalo..   nije još spreman da bude standardni stoper PL kluba i jednostavno te klince meni nije ok odmah pokopati..
Ma ponavljam, zasmetalo me potenciranje kvaliteta ovog klinca nakon par utakmica u smislu da je miran,da ima dobar pass,da ima skok itd. a iz aviona se vidjelo upravo to sta pises,da je na sirokom prostoru frula jer em je trom,em je mekan,em je preplasen(sam po sebi mi se takav cini,ne nuzno zato jer je dobio takvu priliku...jebemu mater pa znas dobro kad vidis klinca koji gori od zelje,kao Jones na kraju krajeva,a opet vidis nekog tko je plah i tko se usere).
Nije mali kriv sta je tu di je...samo sam izrazio misljenje da moze biti jebeno sretan sta je dobio priliku istrcati za Liverpool s obzirom na kvalitetu koju ima.
You're gonna eat lightning and you're gonna crap thunder !

Offline gogec

• Hero Member
« Odgovori #77 : Siječanj 26, 2021, 12:12 »
.jebemu mater pa znas dobro kad vidis klinca koji gori od zelje,kao Jones na kraju krajeva,a opet vidis nekog tko je plah i tko se usere).
Nije mali kriv sta je tu di je...samo sam izrazio misljenje da moze biti jebeno sretan sta je dobio priliku istrcati za Liverpool s obzirom na kvalitetu koju ima.

kužim ja tebe što želiš reći, ali dečko je preskočio par stepenica i prevelik je to skok.. stoji i to da je preplašen, bolje znaš za sport ako radiš s klincima, vjerujem ti,  ali i ja i moji kolege smo bili u startu 'usrani' u svom poslu kad te bace u vatru, pa treba vremena da stasaš.. zajebana je ta psihologija, neki se odmah snađu, neki trebaju vremena, nekom treba j*** mamu a nekog treba potapšati i ohrabriti, nismo svi isti..
YNWA!!

Offline LessMore

• Hero Member
« Odgovori #78 : Siječanj 26, 2021, 13:29 »
kužim ja tebe što želiš reći, ali dečko je preskočio par stepenica i prevelik je to skok.. stoji i to da je preplašen, bolje znaš za sport ako radiš s klincima, vjerujem ti,  ali i ja i moji kolege smo bili u startu 'usrani' u svom poslu kad te bace u vatru, pa treba vremena da stasaš.. zajebana je ta psihologija, neki se odmah snađu, neki trebaju vremena, nekom treba j*** mamu a nekog treba potapšati i ohrabriti, nismo svi isti..
Sve stoji, iznervirao me samo zanos njegovom "dobrom igrom" u jednoj utakmici
You're gonna eat lightning and you're gonna crap thunder !

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
« Odgovori #79 : Siječanj 27, 2021, 08:10 »
Dečko je prezelen za stopera na ovoj razini na kojoj se odjednom našao ni kriv ni dužan.
Donedavno je ionako igrao za 2. ekipu, tako da mu je ovo vjerojatno previše, netko se snađe, netko ne.

Šteta bi bilo da se potpuno izgubi, mogao bi nam biti od koristi za koju sezonu, ali mora se stabilizirati i dobiti samopouzdanje, a to može npr. ako igra uz Van Dijka, a ne uz također ostatak skrpane obrane.
Dođe mi ga žao kad vidim povremeno kako ne zna uopće gdje se nalazi i što treba raditi s loptom, ali da me to iznervira bome me gadno iznervira.

Offline Vebbo

• Hero Member
« Odgovori #80 : Siječanj 28, 2021, 20:18 »
dobro kakvo je ovo vrijeme došlo? ne smiješ reć očajnom igraču da je očajan jer će se on, koji najvjerojatnije zarađuje 350 000 funti godišnje (tako zarađuju ovi svi naši mladci) uvrijedit, povuć u sebe i past u depresiju?

nemam ništa protiv njega, al jedva čekam dan kad neće bit ni u primislima za prvu momčad

jako si me nasmijao s ovim, tnx :-)

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #81 : Kolovoz 31, 2021, 12:50 »
Copied from sportening.com:

ℹ️Liverpool defender Rhys Williams is heading to Swansea City on loan for the rest of the season.

The 20-year-old will make the move to the Liberty Stadium in search of regular first-team football after slipping down the Anfield pecking order. (Simon Jones, Danny Gallagher, Daily Mail)

:super
Never miss a good chance to shut up.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #82 : Kolovoz 31, 2021, 19:06 »
Liverpool defender Rhys Williams joins Swansea on loan after signing a new contract until 2026.

Ovo mi je oke.

Offline mashaka

• Hero Member
« Odgovori #83 : Kolovoz 31, 2021, 19:07 »
Liverpool defender Rhys Williams joins Swansea on loan after signing a new contract until 2026.

Ovo mi je oke.

Zbog čega?

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #84 : Kolovoz 31, 2021, 19:13 »
Zbog čega?

Jer mali ima potencijal i sviđa mi se. najveća mana mu je brzina pa nije za našu visoku obranu, ali ovako je po meni dobar talent. Želim mu uspješnu posudbu. Možda nikad neće biti igrač za nas, ali mislim da ćemo solidno zaraditi na njemu nakon 1-2 sezone posudbe.

Offline mashaka

• Hero Member
« Odgovori #85 : Kolovoz 31, 2021, 19:26 »
Jer mali ima potencijal i sviđa mi se. najveća mana mu je brzina pa nije za našu visoku obranu, ali ovako je po meni dobar talent. Želim mu uspješnu posudbu. Možda nikad neće biti igrač za nas, ali mislim da ćemo solidno zaraditi na njemu nakon 1-2 sezone posudbe.

Vidit ćemo kako će mu doć posudba, nadam se i ja uspješno. Iskreno htio sam i njega i Phillipsa da prodamo ovo ljeto za nešto siće al budemo vidjeli kako će to sve ispast u budućnosti.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #86 : Kolovoz 31, 2021, 19:32 »
Hm, pa Rhysa baš i nema smisla prodavati sad kad ne možeš puno dobiti, a potencijalno u budućnosti možeš dobiti X puta više.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #87 : Siječanj 27, 2022, 21:45 »
Liverpool have knocked back a loan offer from Sheffield United for Rhys Williams. Williams has just returned to Anfield from a loan spell with Swansea. Blades boss Paul Heckingbottom said: “As far as we’re aware, he’s not available.” #lfc #blades

Offline scouser68

• Hero Member
« Odgovori #88 : Siječanj 27, 2022, 22:11 »
Liverpool have knocked back a loan offer from Sheffield United for Rhys Williams. Williams has just returned to Anfield from a loan spell with Swansea. Blades boss Paul Heckingbottom said: “As far as we’re aware, he’s not available.” #lfc #blades

To bi onda lako moglo znaciti da Phillips pakira kofere, a Rhys ce do kraja sezone biti peti stoper i vjerojatno uz treninge s prvom ekipom igrati za U23..  B-)

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #89 : Svibanj 15, 2022, 18:29 »