Anketa

Messi na kraju...

...ostaje u Barceloni
14 (43.8%)
...ide neki Engleski klub
15 (46.9%)
...ide u neki Taljanski klub
3 (9.4%)
...ide u neku drugu EU ligu
0 (0%)
...ide u neku drugu ne-EU ligu
0 (0%)

Ukupno Glasova: 32

Glasanje završeno: Rujan 01, 2020, 11:36

Autor Tema: Transfer vijesti - nevezano uz LFC  (Posjeta: 86874 )

Zaky i 1 Gost pregledava ovu temu.

Online mihovil

• Hero Member
Odg: Transfer vijesti - nevezano uz LFC
« Odgovori #1860 : Veljača 01, 2023, 00:12 »
Pa po Kloppu očito nema. Jer da ima, očito bi ga sad probali dovest
Mozda ih jos nismo identificirali, mozda je promasio pa doveo Gakpa umjesto nekog od tih, mozda zeli probat s prvom metom pa kad opet promasi se mozda ovaj put okrene njima.

Da se razumijemo, ne kazem da je ispravno. Opet ponavljam, mislim da nam sad jos jedno lijevo krilo/polivalentni ofenzivac nije bio nuzno najpotrebniji ali samo mi je glupo rec "eto, odu nam Enzo i Caicedo, sad vise nema nista".  S tim se ne slazem i ono sto ja ocekujem je da na ljeto nademo nesto kvalitetno.

Offline Virgil

• Hero Member
« Odgovori #1861 : Veljača 01, 2023, 00:15 »
Mi se već pet godina pojačavamo sljedećeg ljeta. Globalno zatopljenje, jbg strpimo se da prođe.

Offline Shankly1913

• Hero Member
  • Suarez = 9
« Odgovori #1862 : Veljača 01, 2023, 00:16 »
Opa. Bravo za njih. Rasturaju znači. :D

Dakle, moja je greška što sam želio da vlasnici potroše 80 milijuna na veznjaka koji je dokazao da je klasa i što nisam želio igrača za kojeg ćeš reći da je prvi s PSG-om dok sjedi na klupi/ako uopće bude na klupi? I zbog toga ćeš sad biti dosadan svaki dan?

Jok
Tvoja je greška što si tvrdio da postoji samo par veznih igrača koji bi nas pojačali, tj. eto tih 4 koje si nabrojao dok nas veza MacAllister - Caicedo izdominira zatvorenih očiju.
Tvoja je greška što si tvrdio da imamo najbolji vezni red u ligi iza Citya.
Tvoje riječi, tvoje tvrdnje, ne moje.

To što si očigledno podkapacitiran da to shvatiš nije tvoja greška, to je priroda kriva.
Football is a simple game based on the giving and taking of passes,
of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass.
It is terribly simple.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #1863 : Veljača 01, 2023, 00:18 »

Jok
Tvoja je greška što si tvrdio da postoji samo par veznih igrača koji bi nas pojačali, tj. eto tih 4 koje si nabrojao dok nas veza MacAllister - Caicedo izdominira zatvorenih očiju.
Tvoja je greška što si tvrdio da imamo najbolji vezni red u ligi iza Citya.
Tvoje riječi, tvoje tvrdnje, ne moje.

To što si očigledno podkapacitiran da to shvatiš nije tvoja greška, to je priroda kriva.

Baš sam se osramotio što sam tvrdio da je vezni red koji se Borio za sva 4 trofeja 2. najjači u ligi, ali da bi mu dodao još veznjaka od 80 milijuna funti. Zanimljivo kako primimo dva gola iz prekida i opet je kriva samo vezna linija.

Ali oke. Sanches bi nas pojačao. Sad bi se borili za titulu. To je ta karika koja nedostaje.
Never miss a good chance to shut up.

Offline Eden

• Hero Member
« Odgovori #1864 : Veljača 01, 2023, 00:20 »
8,5 godina za Enza, 130k plaća. Vidjet ćemo kako će to ispasti sa tim dugim ugovorima, može otići u bilo kojem smjeru.
Ako uspijemo riješiti papirologiju na vrijeme, Ziyech izgleda da nismo stigli

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #1865 : Veljača 01, 2023, 00:27 »
Šteta što sada Ziyech neće moći igrati s veznjakom top kvalitete. Ne mislim na Verrattija nego na legendu s mog avatara. Čovjek spašava sezone. Sam upravlja veznom linijom.

Offline Shankly1913

• Hero Member
  • Suarez = 9
« Odgovori #1866 : Veljača 01, 2023, 00:30 »
Šteta što sada Ziyech neće moći igrati s veznjakom top kvalitete. Ne mislim na Verrattija nego na legendu s mog avatara. Čovjek spašava sezone. Sam upravlja veznom linijom.

:lol :lol :lol :lol
Puko čovjek
Football is a simple game based on the giving and taking of passes,
of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass.
It is terribly simple.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #1867 : Ožujak 20, 2023, 09:15 »
Manchester City are among the numerous teams looking to sign centre-back Luka Vuskovic, the latest top talent to emerge from Croatia and rated as one of the game’s most exciting prospects.

With fierce competition already developing for the 16-year-old Hajduk Split centre-back, reigning English champions City have made their move — becoming the first of his suitors to submit an offer.

They have proposed a deal worth €12million (£10.5m; $12.8m), comprising an initial €10million plus €2million in potential add-ons. The bid has neither been accepted nor rejected.

Offline Monello

• Hero Member
'Winners Are Not Those Who Never Fail, But Those Who Never Quit'.

Online mihovil

• Hero Member
« Odgovori #1869 : Ožujak 22, 2023, 12:54 »
Odlican trener i dosta likeable lik generalno. Bio nam je u kombinacijama 2015. godine kad smo na kraju uzeli Kloppa i rekao bi da smo definitivno napravili tu ispravan potez. Ancelotti je genralno ipak meni osobno barem pola razine ispod, odlican kup trener ipak losiji ligaski trener (sto se vidi i na njegovim rezultatima).

Sam je rekao da ce mu Real biti zadnji trenerski posao i da nakon toga postoji jos samo opcija da bude negdje izbornik jer je to ipak znatno manje zahtjevno u ovim godinama.

Offline Monello

• Hero Member
« Odgovori #1870 : Ožujak 22, 2023, 15:00 »
Odlican trener i dosta likeable lik generalno. Bio nam je u kombinacijama 2015. godine kad smo na kraju uzeli Kloppa i rekao bi da smo definitivno napravili tu ispravan potez. Ancelotti je genralno ipak meni osobno barem pola razine ispod, odlican kup trener ipak losiji ligaski trener (sto se vidi i na njegovim rezultatima).

Sam je rekao da ce mu Real biti zadnji trenerski posao i da nakon toga postoji jos samo opcija da bude negdje izbornik jer je to ipak znatno manje zahtjevno u ovim godinama.

nisam znao da su ga povezivali sa nama, mada bih se i ja tad odlucio bez razmisljanja za kloppa,
al da mogu danas birat izabrao bih ancelotia,

smiren trener koji uvijek zna sto hoce, uredniji sa momcadi i mislim da njegovo igracko nogometno iskustvo donosi tu prevagu,
meni osobno mnogo kompletniji trener od kloppa
'Winners Are Not Those Who Never Fail, But Those Who Never Quit'.

Online mihovil

• Hero Member
« Odgovori #1871 : Ožujak 22, 2023, 15:07 »
smiren trener koji uvijek zna sto hoce, uredniji sa momcadi i mislim da njegovo igracko nogometno iskustvo donosi tu prevagu,
meni osobno mnogo kompletniji trener od kloppa
Ma nema sanse, uz sve koliko cijenim Ancelottia ipak je Klopp razina vise bez imalo dvojbe.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #1872 : Travanj 03, 2023, 08:40 »
BREAKING: Chelsea have agreed a deal in principle to sign 15-year-old midfielder Kendry Paez for 20m

Offline Gerro

• Hero Member
« Odgovori #1873 : Svibanj 07, 2023, 13:49 »
FC Barcelona are ready to accept Wolverhampton Wanderers' offer of €30 million plus Rúben Neves for Ansu Fati. [SPORT]
Pojedinac može odlučiti utakmicu, ali pobjeđuje momčad!

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
« Odgovori #1874 : Svibanj 08, 2023, 10:55 »
FC Barcelona are ready to accept Wolverhampton Wanderers' offer of €30 million plus Rúben Neves for Ansu Fati. [SPORT]

Kad mi već nećemo.... ima tko hoće, jbg.