Autor Tema: Košarka  (Posjeta: 28470 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Shankly1913

• Hero Member
  • Suarez = 9
Odg: Košarka
« Odgovori #165 : Rujan 11, 2022, 17:08 »

Ma rekao sam milijun puta, nemamo mi uopče igrački lošu ekipu, mi smo sportski talentirana nacija i uz sve uvjete odnosno neuvjete kakvi nas sportaši imaju, kod nas će uvijek izletit kvalitetni igrači.

Problem je struka, kako danas direktno ova koja vodi utakmicu na klupi, tako i ona koja vodi savez i cijeli hrv. košarku.
Gle danas ovog mulca šta radi na klupi, znači pazi stotinka do poluvremena, ono stotinka, njima lopta sa strane, samo tap in im igra, i ovaj indijanac drži naša 2 najviša igrača na klupi, Zubca i Matkovica, i Markkanen zabija tap in, pa nemoj me jebat.
Markkanen nama ubaci 43 poena a nama niti jednom ne padne na pamet da ga idemo udvajat ...
Football is a simple game based on the giving and taking of passes,
of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass.
It is terribly simple.

Offline lukari

• Hero Member
« Odgovori #166 : Rujan 11, 2022, 18:37 »
Na 56: 52 za nas ovi u bonusu, imamo loptu i Šarić ide pucat tricu bezveze.

“When I die, don't bring me to hospital. Bring me to Anfield. I was born there and will die there.” - Steven Gerrard ♥

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
« Odgovori #167 : Rujan 12, 2022, 08:16 »
Ovo je kap koja je meni prelila čašu.
Ne mogu jednostavno, nemam više ovo volje gledati našu reprezentaciju.
Toliko sam (nekada daaaavno...) obožavao gledati našu repku u  košarci, ali ovo jučer mi je ubilo i zadnju nadu da se išta više može vratiti na razinu iz davnina. :help
Ništa, jedan sport manje za nerviranje. A nisam daleko niti da odustanem od gledanja rukometa.  :ceka
Samo da sad ne ispadne tu nekakve priče "kakv si ti navijač, bla-bla... stavr je u tome što 30 godina se nadam da ćemo se vratiti, e pa ovo je sad već prejadno. Igrače imamo, kvaliteta je solidna, ali kao ekipa smo koma, ai vođenje je katastrofalno.

:amen

Offline gogec

• Hero Member
« Odgovori #168 : Rujan 12, 2022, 09:24 »
Ovo je kap koja je meni prelila čašu.
Ne mogu jednostavno, nemam više ovo volje gledati našu reprezentaciju.
Toliko sam (nekada daaaavno...) obožavao gledati našu repku u  košarci, ali ovo jučer mi je ubilo i zadnju nadu da se išta više može vratiti na razinu iz davnina. :help
Ništa, jedan sport manje za nerviranje. A nisam daleko niti da odustanem od gledanja rukometa.  :ceka
Samo da sad ne ispadne tu nekakve priče "kakv si ti navijač, bla-bla... stavr je u tome što 30 godina se nadam da ćemo se vratiti, e pa ovo je sad već prejadno. Igrače imamo, kvaliteta je solidna, ali kao ekipa smo koma, ai vođenje je katastrofalno.

:amen

+1

isto se osjećam, 25g se nadam da ćemo se vratiti na staru razinu..  ipak, neću prestati pratiti, ali više ne očekujem ništa, preduboko smo zabrazdili i stvarno ne očekujem da ćemo se na ovaj način vratiti u svjetsku/evropsku elitu.. jbg, smanjiti očekivanja, nema druge , pratiti ću prvenstva na koja se kvalificiramo.. dotukle me i one kvale za SP prije ovoga, jad i čemer..  :ceka
YNWA!!

Offline markoj

• Hero Member
« Odgovori #169 : Rujan 12, 2022, 11:06 »
Ne razumijem situaciju u kojoj oni ulaze u bonus a mi to ne iskoristimo. Nekad bi Bodiroga koji je po meni najbolji EU košarkaš ikada to iskoristio vrlo pametno.  Bilo je par loših odluka sudaca ali sve u svemu nama treba Srpski trener da nas posloži jer uvijek se sjetim Tomića koji je bio kakti najbolji centar Europe a u repki ne može pogoditi zicer..Sve u svemu jad i čemer a najbolje o tome je njihov koš 0,1 sek do kraja četvrtine.

Offline Emre Can

• Hero Member
  • We won it 6 times, in Madrid we won it 6 times!
« Odgovori #170 : Studeni 08, 2022, 11:38 »
Zadar jučer maznuo Zvezdu usred BG-a. U jednom trenu je bilo +19 za Zadar. Na kraju tijesna pobjeda, +2, ali zasluženo. Zvezda je na tekmi zadnji put vodila 14-13, u prvoj četvrtini.
1. 1977
2. 1978
3. 1981
4. 1984
5. 2005
6. 2019 (Let's talk about six, baby!)

Offline boo razzer

• Hero Member
« Odgovori #171 : Srpanj 20, 2023, 09:42 »
RIP - Mirko Novosel
Dao je puno Hrvatskoj košarci!

Offline Gerro

• Hero Member
« Odgovori #172 : Rujan 10, 2023, 19:16 »
Njemacka osvojila svjetsko, dobili 83-77 Srbiju, koja je jako dobro pocela, ali su pali onda, desava se nazalost.

Kanadani dobili amere 127-118, Brooks s 39 poena, 7/8 za tri, SGA s 31 poenom. .
Pojedinac može odlučiti utakmicu, ali pobjeđuje momčad!

Online Luis Garcai

• Hero Member
« Odgovori #173 : Rujan 10, 2023, 20:38 »
Njemacka osvojila svjetsko, dobili 83-77 Srbiju, koja je jako dobro pocela, ali su pali onda, desava se nazalost.

Kanadani dobili amere 127-118, Brooks s 39 poena, 7/8 za tri, SGA s 31 poenom. .

Znas da je svijet u klincu, kada Njemacki Elf ne valja i gube od svih, evo Flick platio glavom, a kosarkasi im prvaci svijeta.  :O

Bacio pogled na drugo poluvreme, u 3/4 Srbija nije mogla pogodit nista. Imali 10 poena i tu Njemci prelomili.

Sa druge strane drago mi zbog Kanadjana i Noah Laylesa zbog prozivki NBA i njihovih igraca.

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
« Odgovori #174 : Rujan 11, 2023, 08:31 »
Nijemci se pojave svakih 20 godina i nešto osvoje. Kad bi barem i Hrvatska tako što mogla, ali to je utopija.
Žao mi je što je Srbija izgubila, ali cijeli turnir se vidjelo da nisu pravi. Poneke utakmice su baš bili loši, tako da je finale dobar uspjeh obzirom na situaciju.

A Kanada došla niotkud i uzela medalju. Još sam se pobojao da će ova beskrvna Amerika na kraju kad je izborila produžetak i uzeti medalju, ali neka si malo razmisle kakvu selekciju slažu i šalju na svjetsko prvenstvo, ko ih... Dobo je rekao Jason Kidd - svi igraju, i što se sada svi čudite kad gubimo, pa najveće zvijezde lige su nam uglavnom "stranci".
Latvija preštijala Litvu koja je razbijala Amere...... bilo je zanimljivo, jedino što se sve igralo u terminima dok sam na poslu, pa sam gledao snimke, alito ubije zanimljivost kada znaš konačni ishod utakmice.

Online MaddogDario

• Sr. Member
  • “Liverpool are magic. Everton are tragic.”
« Odgovori #175 : Rujan 11, 2023, 10:19 »
Pitao ja svoje u Njemačkoj, je li se slavilo šta, kolone sa autima? Zastave? Ljudi na cesti?

Kažu oni ništa! Nitko ništa! Nešto malo na vijestima i u novinama tek na petoj stranici tekst da su prvaci Svijeta  (nešto kao kod nas kada se u SN napiše članak o veslanju ili boćanju na predzadnjim stranicama).

Kažu već dva dana gude i trube kako su izgubili od Japana, kako je ovaj klaun dobio otkaz i to.

Ne jebe njih košarka niti 5 posto  :hitwall :lud
“For a player to be good enough to play for Liverpool, he must be prepared to run through a brick wall for me then come out fighting on the other side.” - Bill Shankly