Autor Tema: Rukomet  (Posjeta: 27928 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Ivek

• Hero Member
Odg: Rukomet
« Odgovori #15 : Siječanj 12, 2018, 23:33 »
Ja sam možda casual pratitelj rukometa i ne kužim se, al ne mogu se otet dojmu da nam izostanak Duvnjaka ne bi puno naštetio. Cindrić rastura, Karačić sasvim solidan... Još bi Mandalinić mogao normalno igrati lijevog jer bi bilo mjesta i čisto sumnjam da bi napadački bili slabiji :neznam

Itekako se varas!To je igrac kojeg se ne moze nadomjestit

Offline Hyypiä

• Hero Member
« Odgovori #16 : Siječanj 12, 2018, 23:59 »
Ja sam možda casual pratitelj rukometa i ne kužim se, al ne mogu se otet dojmu da nam izostanak Duvnjaka ne bi puno naštetio. Cindrić rastura, Karačić sasvim solidan... Još bi Mandalinić mogao normalno igrati lijevog jer bi bilo mjesta i čisto sumnjam da bi napadački bili slabiji :neznam

U napadu bi ga sakrili nekako, al u obrani nikako. Prevažan ka prednji u 5-1 i 3-2-1. U 6-0 može di oćeš

Stepancic sabio danas. Bas me odusevio.
Srbima svaka cast na fer i prijateljskoj igri. Jedino sto me zasmetalo je zvizdanje kad je njihova himna svirala pa dajte ljudi malo postovanja...

https://sportske.jutarnji.hr/sportmix/rukomet-ep2018/srbi-pognutih-glava-katastrofa-trebamo-ovo-sto-prije-zaboraviti-atmosfera-sve-je-bilo-korektno-navijaci-su-podrzavali-svoje-i-nisu-nas-vrijedali/6927987/

Meni je fascinatno kako tebe smeta, a onima kome je svirala i kome se zviždalo, ne smeta
« Zadnja izmjena: Siječanj 13, 2018, 00:05 Hyypiä »
"Remember, one night stands only last one night, but syphilis lasts a lifetime."

Offline Marijo

• Hero Member
« Odgovori #17 : Siječanj 13, 2018, 00:09 »
"Even if there comes a time when you do not hear my voice, do not give up!Do not despair.
Do not stop fighting for your freedom until you have victory!"

Muammar Gaddafi, 06.10.2011

Offline devil2

• Hero Member
« Odgovori #18 : Siječanj 13, 2018, 00:17 »
Nema mi nista draze nego kad cijela dvorana zvizdi na protivnicku himnu (samo bez onih najjadnijih uvreda tipa "Ubij Hrvata/Srbina"), kad je naelektrizirana atmosfera, kad se ljulja kamera, kad se svaki protivnicki napad isprati sa salvom zvizduka, kad je sve uzareno i svaki gol se slavi kao da je smak svijeta.

To pedersko kvazimoraliziranje i lupanje onim balonima ostavite za umjetnicko klizanje.

Offline Hyypiä

• Hero Member
« Odgovori #19 : Siječanj 13, 2018, 00:23 »
A pa šta će reć?
Meni je isto điberski to zviždanje na himnu

Nije ni meni spektakl ni baza neka, al od uru i po vrimena utakmice, korektnog navijanja, ne vrijeđanja komentiramo zviždanje na himnu.
Pa pomirimo se s tim da se "ne volimo". Tako je našima kad igraju tamo, Tako je njima kad dođu tu. I bit će tako još dugo, dugo vrimena. Nema smisla to još naglašavat komentiranjem poslije

"Remember, one night stands only last one night, but syphilis lasts a lifetime."

Offline Dermonis

• Hero Member
  • Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!!
« Odgovori #20 : Siječanj 13, 2018, 08:41 »
Nemos mi zvizdat kad svira himna od jednog tima. Suti i trupaj. Kad krene utakmica, zvizdi kolko hoces.

Offline Mastodont

• Hero Member
  • "It’s WONDERFUL! It’s MARVELOUS!! It’s 3-3!!!"
« Odgovori #21 : Siječanj 13, 2018, 09:28 »
Nemos mi zvizdat kad svira himna od jednog tima. Suti i trupaj. Kad krene utakmica, zvizdi kolko hoces.
Znam da postoji nepisano pravilo da se na himnu ne plješće, ne znam ništa vezano uz zviždanje. :fiju

Offline wewonit5times

• Hero Member
  • Walk on with hope in your heart...
« Odgovori #22 : Siječanj 13, 2018, 09:42 »
Ww5T, taman ce uci Kopljar zadnjih 10 min da sjebe listic  ]:)

jesam vas ikad zajebo?
“If Everton were playing down the bottom of my garden, I'd draw the curtains.” - Bill Shankly

Offline marko211

• Hero Member
« Odgovori #23 : Siječanj 13, 2018, 10:33 »
jesam vas ikad zajebo?

Ma nisi...

(click to show/hide)
Si senor, give the ball to Bobby and he will score.

There’s something that the Kop want you to know,

the best in the world his name is Bobby Firmino.

Offline weka_kt

• Global Moderator
  • Hero Member
« Odgovori #24 : Siječanj 13, 2018, 11:24 »
ovo. govori se da je himna sveta tj svetinja, i amerima i nama i ostalima. kad ona svira poštuj to, a kasnije zviždi kolko oš.

@mastodont, da to su bedaci. isti oni koji i na kraju filma u kinu plješću. moroni
StevieG:"Sjećam se svog prvog puta  :love
Nema boljeg osjećaja kad se kroz onu šumetinu probiješ do vrha i onda spust  B-) "

Offline wewonit5times

• Hero Member
« Odgovori #25 : Siječanj 13, 2018, 13:51 »
Ma nisi...

(click to show/hide)

jos nisi naucio da moras kontra? :lol
“If Everton were playing down the bottom of my garden, I'd draw the curtains.” - Bill Shankly

Offline marinynwa

• Hero Member
  • YNWA
« Odgovori #26 : Siječanj 13, 2018, 14:28 »
Gušt mi je naletiti na strane novine da vidim što se piše. Očito mi to nismo vidjeli, ali Dule je najveći hrvatski negativac danas.

https://sport.blic.rs/ostali-sportovi/rukomet/ovo-je-neverovatno-hrvati-zvizdali-i-svom-rukometasu-jer-je-branio-srbe/bzexy44
Steve Heighway on the wing
We had dreams and songs to sing

Offline Trevelyan

• Hero Member
« Odgovori #27 : Siječanj 13, 2018, 16:50 »
To je Kolinda počela zviždati, pa ostali zapratili.  :D Bez šale, nepotrebno ali i predvidljivo.

(click to show/hide)

Mo Salah, you little dancer!

Offline Zlopasha

• Hero Member
« Odgovori #28 : Siječanj 14, 2018, 20:11 »
Gdje bi mogao naći linkove za rukomet večeras?
Hvala unaprijed.

Offline wewonit5times

• Hero Member
« Odgovori #29 : Siječanj 14, 2018, 20:12 »
Gdje bi mogao naći linkove za rukomet večeras?
Hvala unaprijed.

http://cro2018.ehf-euro.com/schedule-results/live-Report/#ReportFrame#__hblLiveReport#LiveReportForwarder#HBEC18M_GAME_HBM400B03_json##GFrame#__hblGameResults#GameResults#HBEC18M_GAME_HBM400B03_json

kliknes na utakmicu koju zelis pa na 'video'

a imas i na streamovima okolo al ja sam 2 pogledao ovako vec i nije stekalo