Anketa

Hoće li Klopp započeti sezonu 2024/25 s nama?

Da
35 (76.1%)
Ne
11 (23.9%)

Ukupno Glasova: 46

Autor Tema: Jürgen Klopp  (Posjeta: 258980 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline dodoonn

• Hero Member
  • MakeusDream
Odg: Jürgen Klopp
« Odgovori #30 : Listopad 08, 2015, 12:09 »
Najbolje dozivotna zabrana pristupa forumu ;) bude tu uvijek unaprijedjivanje prvog posta nakon svake bitnije stvari koju napravi ili nesto izjavi ;)
If you are first you are first. If you are second you are nothing.

Offline wewonit5times

• Hero Member
  • Walk on with hope in your heart...
« Odgovori #31 : Listopad 08, 2015, 12:16 »
mamma mia!

pa danas mi je najsretniji dan vezan za klub u zadnjih ne znam koliko godina

kloppa zelim vec jako dugo, mislim da bolji potez nismo mogli napravit i zanima me koliko moze izvuc iz trenutne momcadi i koji ce mu bit prvi potezi

ipak, moram priznati da me malo zabrinjavaju informacije iz kluba po kojima vlasnici i odbor misle da imamo mega-momcad, ako je to zaista tako i ako kloppu ne daju novac da napravi posao, nece s ovim sto ima moci napraviti tak iskorak

mislim da nam momcad nije ni priblizno toliko losa koliko je lose izgledala u zadnje vrijeme, ali nebalansirana je do bola i ima tu dosta posla. dolazak kloppa dugorocno znaci i opvratak na 4231 koja mi je najdraza nogometna formacija i nadam se da cemo brzo opet postati momcad spremna na borbu za trofeje
“If Everton were playing down the bottom of my garden, I'd draw the curtains.” - Bill Shankly

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #32 : Listopad 08, 2015, 12:30 »
Assistant manager O'Driscoll is set to leave the club, while McAllister is to be offered another role at Anfield that will not be on the coaching side. If he chooses not to accept, then he will depart as well.

However, first team development coach Pepijn Lijnders will remain at Anfield under the incoming regime. McAllister took training with Lijnders at Melwood this morning.

In addition, Glen Driscoll, head of performance, and Chris Davies, head of opposition analysis, are also set to depart in the wake of Brendan Rodgers’ sacking last Sunday.

O'Driscoll i Davies odlaze, Lijnders ostaje, a Macca će dobiti drugu ulogu u klubu.

You have to feel sorry for Sean O’Driscoll. Gave up being England U19s manager to join Liverpool. All over inside a few months.

Niti jednom je nisam čuo. :(
« Zadnja izmjena: Listopad 08, 2015, 12:43 gento »
Never miss a good chance to shut up.

Offline Monello

• Hero Member
« Odgovori #33 : Listopad 08, 2015, 13:39 »
opet DE Skysport news
Kaze reporter sa Anfilda da Klopp stize poslje podne sa ekipom privatnim avionom,da je rezervirano par soba u hotelu u centru grada  za ekipu iz Njemacke,i da izgleda al ne provjereno Rodgersovi pomocnici dobijaju danas otkaz....to je valjda bio prvi preduvjet da se krene sa ozbiljnim razgovorima.
'Winners Are Not Those Who Never Fail, But Those Who Never Quit'.

Offline Skipper

• Hero Member
« Odgovori #34 : Listopad 08, 2015, 14:00 »
Odlično, sretan sam k'o malo dijete. Dok i službeno dođe, dok se smjesti, riješi potankosti oko ugovora, intervjua, slikanja... ostane mu tjedan do Spursa.

Assistant manager O'Driscoll is set to leave the club, while McAllister is to be offered another role at Anfield that will not be on the coaching side. If he chooses not to accept, then he will depart as well.

However, first team development coach Pepijn Lijnders will remain at Anfield under the incoming regime. McAllister took training with Lijnders at Melwood this morning.

In addition, Glen Driscoll, head of performance, and Chris Davies, head of opposition analysis, are also set to depart in the wake of Brendan Rodgers’ sacking last Sunday.

O'Driscoll i Davies odlaze, Lijnders ostaje, a Macca će dobiti drugu ulogu u klubu.

You have to feel sorry for Sean O’Driscoll. Gave up being England U19s manager to join Liverpool. All over inside a few months.

Možda nekad vidimo ovako nešto. Ako ne direktno u vezi s Kloppom, onda bar ambasadori ili nešto slično...

kod mene, kod mene ti nema mnogo priče. kod mene ti je priča specifična koja više se bazira na foluški nekoj.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #35 : Listopad 08, 2015, 15:11 »

Luđaci. :lol

Offline Monello

• Hero Member
« Odgovori #36 : Listopad 08, 2015, 15:13 »
Kaze Skysport DE da se nakon odlaska Rodgersovih pomocnika sto je eto definitivno ,konacno moze ocekivati dolazak Njemacke delegacije na celu sa Kloppom.
Njihov reporter na Anfildu nervozno iscekuje poznato lice.

Offline scouser68

• Hero Member
« Odgovori #37 : Listopad 08, 2015, 15:14 »
Samo otvoriti ovu temu je predobar osjecaj..  :roll Lik zna znanje i pojava je samo takva.. Nadam se i vjerujem da ce na valu ovog odusevljenja i pozitivne energije vec ove sezone napraviti dobre stvari. Ne ocekujem revoluciju, ali pozitivne pomake svakako.. Kako ce on obogatiti nogometnu scenu kod engleza.. Novinari ce kampirati pored njegove kuce. :p

Offline Massone

• Hero Member
« Odgovori #38 : Listopad 08, 2015, 15:22 »
19 + 6 + 8 + 10 + 3 + 4 + 1

Offline Raptor

• Hero Member
« Odgovori #39 : Listopad 08, 2015, 15:33 »
15:31 BREAKING NEWS: KLOPP NEW LIVERPOOL BOSS

Jurgen Klopp has agreed to become the new Liverpool manager, according to Sky sources.

The German is due to arrive on Merseyside this evening.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #40 : Listopad 08, 2015, 15:38 »

Offline KarloZd

• Hero Member
  • YNWA
« Odgovori #41 : Listopad 08, 2015, 15:41 »
'Liverpool was made for me and I was made for Liverpool.'

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #42 : Listopad 08, 2015, 15:44 »
Good job retard  :D  :lol

Stvarno mi nije jasno zašto ga toliko ljudi tako jako ne voli. S financijske strane je genije, a oko transfera je više manje uvijek učinio što je mogao. :neznam

Offline Monello

• Hero Member
« Odgovori #43 : Listopad 08, 2015, 15:55 »
Konacno je konacno
Dobro dosao I zelim ti 10 titula PL & 5 titula lige prvaka.Sad mozemo konacno ocepit pa na pivu.
S
Sretnooooo!Jurgen :D

Offline gogec

• Hero Member
« Odgovori #44 : Listopad 08, 2015, 16:05 »
joj hepi sam ko malo dijete! da imamo neograničen budget i da nam svi treneri ovog svijeta žele doći, mislim da bi mi Klopp i nadalje bio prvi izbor!

još uvijek ne vjerujem, čekam da sliku njega na Anfieldu da shvatim da je to to.. uf, a unazad samo nekoliko dana sve mi se činilo tmurno oko kluba!

ne očekujem čuda ove sezone, ali dugoročno svakako očekujem napredak i plasmane u okviru LP!

nek mu je sa srećom!  :super

btw, neznam kad nas je toliko na forumu bilo složno oko jedne odluke kluba, oko jednog pojačanja.. nadam se da se takva atmosfera stvara i u L'poolu i domestic navijačima!
YNWA!!