Anketa

Pa da vidimo sada ovo... sve je anonimno i nema bana :D... od godinama osporavanoga Turana pa do trenutno osporavanoga Valdesa, ja bi:

- uzeo obojicu, oni su za naš klub
30 (46.2%)
- uzeo Turana a Valdesa niti pod razno
6 (9.2%)
- uzeo Valdesa a Turana niti pod razno
20 (30.8%)
- ova dvojica u mojem klubu... nikada!
9 (13.8%)

Ukupno Glasova: 64

Glasanje završeno: Rujan 11, 2014, 10:40

Autor Tema: Zimski transferi 2014/15  (Posjeta: 144832 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline mrdokic911

• Hero Member
Odg: Zimski transferi 2014/15
« Odgovori #1395 : Veljača 01, 2015, 11:12 »
Reid je bezvezan igrač, isti k**** ko da Lovrena imamo u ekipi samo šta ovaj ne dođe 20 nego 8 milijuna.

:D

https://vine.co/v/OtHwnBzghTu
"Never interrupt your enemy when he is making a mistake." - Napoleon

"One has a moral responsibility to disobey unjust laws." - Rev. Dr. Martin Luther King, Jr.

Offline gogec

• Hero Member
« Odgovori #1396 : Veljača 01, 2015, 11:21 »
Reid je bezvezan igrač, isti k**** ko da Lovrena imamo u ekipi samo šta ovaj ne dođe 20 nego 8 milijuna.

:D

https://vine.co/v/OtHwnBzghTu

baš to, upravo dobro da si našao ovaj vine.. mislim ok, Sterling to radi i puno boljim braničima, no opet, igrač koji onako zuji nemože biti poželjno pojačanje.
moramo odjebati sa tim popunjavanjem rostera, ili pojačanja za 11 ili ništa. imamo dovoljno igrača trenutno, fali nam kvalitete.
ok može razmjena backupa Lambert/Ings, ali samo ako se radi o malim ciframa ili slobodnim igračima. resurse bi trošio na neki iskorak, da se barem približimo najboljoj trojki po kvaliteti..
YNWA!!

Offline Capp

• Newbie
  • At the end of the storm, there's a golden sky.
« Odgovori #1397 : Veljača 01, 2015, 11:27 »
Pronađoh' jutros ovaj članak !

Mislim da nam treba mnogo bolji backup napadač od Lamberta, a Ings bi bio savršen. Kao što kaže @gogec, veoma je snalažljiv i ima dobru realizaciju; ove godine čini krucijalnu ulogu u timu Sean Dychea.

Mislim da bi mogli izvući 1-2M funti za Rickieja !

http://www.empireofthekop.com/anfield/2015/02/01/liverpool-news-rumour-round-lambert-wanted-four-clubs-reid-bid-reds-reject-real-madrid-star/?

Offline Lasko

• Hero Member
  • YNWA
« Odgovori #1398 : Veljača 01, 2015, 13:23 »
Cabaye i Cech bi bili fantastična pojačanja. Dodali bi toliko potrebnog iskustva momčadi i vrlo efektno nadogradili razinu kvalitete prvih 11. Cabaye je poboljšana verzija Lucasa i upravo nam takav igrač treba jer je vrlo jak u obrani a ima i sve ofenzivne alate (radijus dodavanja, kreativnost, šut). Zamjenu za Gerrarda ne vjerujem da ćemo tražiti jer Henderson kao kapetan će sljedeće godine zauzeti tu poziciju box-to-box, a na #10 imamo Coutinha.

O Cechu ne treba trošiti riječi, fantastičan golman koji bi dodatno učvrstio obranu i dao samopouzdanja zadnjoj liniji. Ne bih žalio novaca na ovu dvojicu makar bili u zrelim igračkim godinama. U svakom slučaju imaju još 3-4 sezone na vrhunskoj razini.

Desni bočni Clyne? I ove godine igra na visokoj razini kao i prošle sezone, problem je očito cijena. Vrijedilo bi pogledati opet prema PSG-u koji imaju Auriera i van der Wiela kao desne bočne, predobri su i jedan i drugi da griju klupu. Flanagan kao rezervna opcija, Manquila i Wisdoma prodati odnosno vratiti.

Dodati još jednog napadača - idealno Lacazette i mislim da bi trebali maksimalno uprijeti za dovesti ga. Ako ne on onda Luiz Adriano, Carlos Vela itd. Dakle igrače s kontinenta.

Dakle idealno 4 nova, kvalitetna i provjerena igrača. No ne bih se iznenadio da vlasnici zavrnu pipu na ljeto i desnog bočnog riješimo Johnsonom, veznjake zatvorimo ostankom Lucasa i Allena a za napadača dovedemo Ingsa. Za golmana sam najviše siguran da ćemo dovoditi jer Brad Jones odlazi zbog isteka ugovora.

Svakako će jako bitno biti prodati ovih desetak igrača koji ničemu ne pridonose ili su na posudbama. Tu bismo oslobodili dosta sredstava za plaće i akumulirali kapital za dovođenje novih.

"For those of you watching in black and white, Liverpool are the team with the ball."

Offline El Rey

• Hero Member
  • Heart as big as Liverpool
« Odgovori #1399 : Veljača 01, 2015, 13:25 »
Lucas i Cabaye nisu nimalo slican tip igraca.

Offline Lasko

• Hero Member
  • YNWA
« Odgovori #1400 : Veljača 01, 2015, 13:48 »
Nisu. Htio sam reći da Cabaye komotno može odigrati na defenzivnom veznom jer je jak u obrani, ali za razliku od Lucasa ima šut, dugi pas i kreativnost. Odličan igrač.
"For those of you watching in black and white, Liverpool are the team with the ball."

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #1401 : Veljača 01, 2015, 16:54 »
Spanish publication El Confidencial, which I think means 'confidential', says the Reds could look at another Real player, midfielder Asier Illarramendi.
Never miss a good chance to shut up.

Offline Eric

• Hero Member
« Odgovori #1402 : Veljača 01, 2015, 17:10 »
Ponjelo vlasnike nakon juče pa se predomislili u zadnji čas i odriješili kesu?
How sharper than a serpent’s tooth
To hear your child make such a fuss.
It isn’t fair—it’s not the truth—
He’s fucked up, yes, but not by us.

Offline mascherano

• Hero Member
  • Kondicijski trener konobara
« Odgovori #1403 : Veljača 01, 2015, 17:21 »
Spanish publication El Confidencial, which I think means 'confidential', says the Reds could look at another Real player, midfielder Asier Illarramendi.
Bezmud.

Offline Budma

• Hero Member
  • JFT96
« Odgovori #1404 : Veljača 01, 2015, 20:21 »

Offline Legendinho

• Hero Member
« Odgovori #1405 : Veljača 01, 2015, 20:41 »
Ja bih ga uzeo za pristojnu cijenu

Offline Marijo

• Hero Member
« Odgovori #1406 : Veljača 02, 2015, 12:07 »
Oće li se zakotrljat koje ime tokom dana, čisto radi drame
"Even if there comes a time when you do not hear my voice, do not give up!Do not despair.
Do not stop fighting for your freedom until you have victory!"

Muammar Gaddafi, 06.10.2011

Offline Dermonis

• Hero Member
  • Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!!
« Odgovori #1407 : Veljača 02, 2015, 12:19 »
Oće li se zakotrljat koje ime tokom dana, čisto radi drame
Ne vjerujem. Prošle godine je bio onaj fijasko/show s Konoplyankom koji se otegao sve do kasnih jutarnjih sati, al ove godine mislim da neće ništa od toga biti, barem kako mediji prenose vijesti iz kluba.

Offline mrdokic911

• Hero Member
« Odgovori #1408 : Veljača 02, 2015, 12:58 »
Ma dobro je, ništa od Ingsa.
"Never interrupt your enemy when he is making a mistake." - Napoleon

"One has a moral responsibility to disobey unjust laws." - Rev. Dr. Martin Luther King, Jr.

Offline Dermonis

• Hero Member
  • Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!!
« Odgovori #1409 : Veljača 02, 2015, 12:58 »
Samo nek ide u RS kod Mousija  :D