ja neću nijednog pojedinca kriviti za poraz. izgubili smo od bolje ekipe, realno, koja je trebala imati i penal i crveni (Hendina ruka za drugi žuti).. mi smo imali svoje šanse u prvom poluvremenu koje smo odigrali odlično (Sterling, Cou) ali je Courtois bio jeben i obranio je ono što je njihovoj obrani promaklo.
u drugom pol. smo pali, osobno sam očekivao Lallanu umjesto Markovića, ali dobro, sretan sam da su iskorištene 3 zamjene.
Sakho je morao izaći, a Johnsona je kao bržeg pretpostavio Lovrenu valjda da lovi Hazarda koji nam je bio nerješiva zagonetka cijelu tekmu, pakleni igrač!
Balonju bi i ja stavio, nadao sam se da će trgnuti onakva tekma i amosfera, ali zak***c, taj je u nekom svom svijetu zarobljen..
Lambertova zamjena je imala smisla da čovjek spusti pokoju loptu na nogu Cou/Sterlingu/Gerrardu u zadnjim trenucima međutim ispuhali smo se Cou i Gerrard više nisu mogli, Lucas i Hendo sa žutacima su morali pripaziti i pali smo na koncu. mogao je izaći i Cou i Gerrard, i Hendo koji je požutio i bio slab, pa možda i Lucas, no jebiga, nemože se zamjeniti 6 igrača..
opet ponavljam, bili smo dobri, bolji je zasluženo prošao..
Costa je ogavan igrač, dugo ne vidjeh onakvog đubreta da šeće nogometnim terenima..

kod nas ponajbolji Cou do 75', mali je čuda radio, potom pao.. u njemu bi mogli imati klasnog igrača ako razrješi svoje mušice i nekonstantnost.. Mignolet je branio odlično i Can koji doduše nije mogao držati tu stranu kad bi mu Hazard ulazio, međutim izvukao je maksimum i dobro odigrao. Lucas također jako dobar, previše ga ljudi ima na piku. jebiga, on prije svega razgrađuje napade, odrađuje defanzivu i vrijeme takvih čistih, jednosmjernih DMova pomalo prolazi u ekipama koje žele biti vrhunske.. no bio je po meni jaaako dobar.. napravio je jedan od onih svojih prekršaja na 20ak metara i zdravo..
kod gola Ivanović nije smio ostati sam, Škrtel bi se toga morao sjećati..
najslabiji Marković i Hendo..
nema veze, izvukli smo maksimum ili barem blizu toga, bitno je da zadržimo uzlaznu putanju forme. tekme sa Chelskim su nam pokazale što nam fali da bi se mogli nositi sa najboljima i to treba iskoristiti za unaprijeđenje vlastite igre.
ko što su neki rekli, Balonji još eventualno koja tekma sa Stuom, ali očito je da je on daleko od vrhunskog napdača. nisam očekivao da će biti najbolji strijelac lige, ali očekivao sam da će ulaziti u šanse, zabiti 10ak golova i drugima otvarati prostor, međutim on pomalo postaje teret tom napadu.. i ja pratim seriu A i tvrdim da nije bio toliko loš u Milanu, imao bi odličnu tekmu pa jednu prosječnu i jednu nikakvu, pa opet bljesak.. kod nas je konstatno neprimjetan..
neznam ni što stalno radi uz lijevu out liniju, zašto nije više u 16m?!
btw, pomalo je nevjerovatno da najskuplja pojačanja jučer BR nije ni koristio..