Autor Tema: Turnir/utakmica predstavnika klubova navijača-Split!!!!!  (Posjeta: 1657 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline jurinho

• Newbie
Pozdrav,

Ja san navijač Uniteda  :kuler i prijavija san se da vidin ako ima zainteresiranih ljudi koji navijaju za Liverpool iz Splita pa da organiziramo neku prijatelsku utakmicu/turnir navijačkih skupina (mali balun)...moj kolega iz Splita je doša na tu ideju tkao šta je pročita na Untiedovon forumu da se to već počelo u Zagrebu pa je on mislija da možda možemo isto i u Splitu organizirat, možda za početak pa rprijateljskih utakmica pa onda ako bude dovoljno zainteresiranih ekipa i neki turnir...On je već kontaktira neke ljude koji navijaju za Arsenal i Romu te bi se oni mogli skupit, vjerovatno bi se igralo 4+1 ili ako bude više zainteresiranih 5+1 dogovorilib i se za misto i vrime, evo u prvu ruku samo se javite ako ima ko zainteresiran uopće sa područja Splita za ovakvu stvar :)

Offline Dermonis

• Hero Member
  • Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!!
Odg: Turnir/utakmica predstavnika klubova navijača-Split!!!!!
« Odgovori #1 : Rujan 22, 2013, 22:01 »
Danas dobili porciju i odma bi oni išli igrat utakmice u Splitu   :kuler (šala mala)

Super vam je ideja, nadam se da će se skupit ljudi i navijača. Sretno !

Offline jurinho

• Newbie
« Odgovori #2 : Rujan 22, 2013, 22:02 »
Danas dobili porciju i odma bi oni išli igrat utakmice u Splitu   :kuler (šala mala)

Super vam je ideja, nadam se da će se skupit ljudi i navijača. Sretno !

A bar nekoga da dobijemo mi kad već naši ne mogu  ;)

Offline jurinho

• Newbie
« Odgovori #3 : Rujan 23, 2013, 11:26 »
Dajte ljudi ne mogu virovat d anema baš nikoga iz Splita ko navija za Liverpool da bi se skupija i bacija na balun  :?

Offline weka_kt

• Global Moderator
  • Hero Member
« Odgovori #4 : Rujan 23, 2013, 11:55 »
Dajte ljudi ne mogu virovat d anema baš nikoga iz Splita ko navija za Liverpool da bi se skupija i bacija na balun  :?
mislim da je ovdje 2 ljudi iz splita
StevieG:"Sjećam se svog prvog puta  :love
Nema boljeg osjećaja kad se kroz onu šumetinu probiješ do vrha i onda spust  B-) "

Online margita

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Stevie Heighway on the wing...
« Odgovori #5 : Rujan 23, 2013, 13:40 »

To uopće nije problem, ionako smo navikli protiv Uniteda igrati s manje igrača :fiju
"Ja sam Vuco, ja sam hodajući spomenik. Ja sam Liverpool, čoviče, ja nisam pjevač, ja sam Liverpool."

Offline jurinho

• Newbie
« Odgovori #6 : Rujan 23, 2013, 18:57 »

samo 2? pa dobro aj ne tribaju svi bit sa foruma tih 2 mogu nać neke prijatelje koje znaju da su navijači Liverpoola a možda nisu članovi ovog foruma  :D uglavnon ako ko s ovog foruma a da je iz Splita je zainteresiran za ovu ideju neka me kontaktira vamo pa dalje mozemo raminit mailove itd...