definitivno se rijesio jonesa i doveo nekog 35+ golmana dovoljno kvalitetnog da bude back-up a da je na zalazu karijere i ne buni se sto sjedi na klupi
doveo maxwella kao back-up za lijevi bek, ako lille ne bi trazio preko 7-8 mil riskirao bi s digneom iako je jos prerano za reci hoce li se razviti kako se cini
pokusao po hummelsa bez obzira na cijenu, ako bi uspio u tome prodao skrtela. ako ne bi uspio, ne bi kupovao tek tako da kupim, radije bi se osigurao vec spomenutim hangelandom ako carragher odbije potpisati ugovor s manjim primanjima. o coatesu ne znam puno, ako nije kvalitetan, treba po stopera u svakom slucaju. howedes mi se ne cini kao los izbor
zaboravit wisdoma i osigurat zamjenskog beka koji nece igrat puno utakmica. recimo, cini mi se da je fucile slobodan igrac a moze pokrit obje bekovske pozicije. znaci, recimo s dvojcem fucile-digne/maxwell za jako malo novca mozemo veoma kvalitetno zatvorit bekovske pozicije. isto tako, 35+ golman nece bit preskup
znaci, obranu smo rijesili uz ne prevelika ulaganja
sad moram na tenis, ne stignem za dalje. al nastavim sutra ako se sjetim
samo cu dodat da ben arfa nije los igrac. samo nije ono sto liverpoolu treba a platili bi ga puno previse u odnosu na ono koliko vrijedi
draxler, eriksen, griezmann, rodriguez, muniain, isco, schurrle, mertens.. to su recimo igraci koji su dovedivi a mislim da su puno bolje opcije
maxwell (preko 30) i fucile (skoro pa 30) sigurno nece doci zbog fsg.ove filozofije...
tako da, jedino digne prolazi (mislim da ga nikad nisam gledal i znam ga jedino s managera
)
svi bi mi hummelsa i mislim da bi se trebali isprsiti za njega, ali svejedno su male sanse da bi zelio preci kod nas, a i vjerujem da bu neki klub iz LP zainteresiran za njega
hengelanda ne bi zelio, howedesa bi
a kaj se tice golmana od 35+ koji bi sjedil na klupi (jedino mi friedel i sorensen padaju na pamet), mislim da bumo prije morali traziti "glavnoga" golmana jer vjerujem da pepe odlazi
nadam se ter stegenu
draxler, eriksen, griezmann, rodriguez, muniain, isco, schurrle, mertens..
svi su ti igraci jebeni, doduse, neki bi kostali i 30 milijuna, al nisu puno bolji od ben arfe, dapace, mislim da spada u tu skupinu (iako su ovi par godina mlađi)
po meni odlican igrac, a nema konstantu zbog ozljeda...
ako uspijemo sprijeciti ozljede, dobili smo odlicnog igraca koji ima iskustvo igranja u epl, što ovi nemaju