Anketa

na kraju kada podvučem crtu za ljetne transfer bi dao

1
0 (0%)
1-2
1 (1.6%)
2
0 (0%)
2-3
4 (6.6%)
3
4 (6.6%)
3-4
17 (27.9%)
4
24 (39.3%)
4-5
9 (14.8%)
5
2 (3.3%)

Ukupno Glasova: 61

Glasanje završeno: Rujan 13, 2013, 23:04

Autor Tema: Ljetni transferi 2013 - spammara  (Posjeta: 619544 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Online mihovil

• Hero Member
Odg: Ljetni transferi 2013 - spammara
« Odgovori #30 : Veljača 06, 2013, 14:08 »
Ne bih imo nista protiv Sakhoa, iako bi mi Howedes ipak bi bolji izbor, cisto iz razloga sto je Sakho lijevak i lijevi stoper, samim time bi vise bio zamjena za Aggera dok bi ja rade Howedesa koji bi zamjenio Skrtela u prvih 11, ili ga barem natjero da se izbori za mjesto u momcadi.

Offline markoj

• Hero Member
« Odgovori #31 : Veljača 06, 2013, 16:05 »
Velike su to vijesti i Balazs i Sakho su odlični igrači.

Offline El Rey

• Hero Member
  • Heart as big as Liverpool
« Odgovori #32 : Veljača 06, 2013, 16:20 »
Velike su to vijesti i Balazs i Sakho su odlični igrači.
Balasz je do prije 4 godine bio stvarno veliki talent i ocekivale su se velike stvari od njega nazalost svoj puni  potencijal nije ispunio i trenutno je samo solidan igrac.

Offline wewonit5times

• Hero Member
  • Walk on with hope in your heart...
« Odgovori #33 : Veljača 06, 2013, 18:58 »
molim vas, samo ne ben arfa :suicide

pa sta bas moramo bit maceha newcastleu?
“If Everton were playing down the bottom of my garden, I'd draw the curtains.” - Bill Shankly

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #34 : Veljača 06, 2013, 19:29 »
molim vas, samo ne ben arfa :suicide

pa sta bas moramo bit maceha newcastleu?

zašto ne? :roll
ajde nabroji10 igraca koje bi ti doveo, a da su realni...
Never miss a good chance to shut up.

Offline Laslo

• Hero Member
  • Credo!
« Odgovori #35 : Veljača 06, 2013, 19:30 »

To mu pitanje često ponavljaju, ali se sjećam da je relativno nedavno odgovorio. Sad ne mogu naći. Ali znam da jest. I nitko nije rekao da su irelane želje.  :super
Gwlad, gwlad, pleidiol wyf i'm gwlad.

Legum servi sumus ut liberi esse possimus!

Uostalom, mislim da bi hrvatskim izbornikom trebao biti stranac!

Offline wewonit5times

• Hero Member
« Odgovori #36 : Veljača 06, 2013, 19:34 »

jer je precijenjen i jedan od najnekonstantnijih igraca ikad
reci mi za koju poziciju i za koju ulogu/cifru - bez toga je glupo nabrajati jer ovako na isti popis mogu staviti recimo maxwella, hangelanda, halilovica i cavanija a svakog od njih doveo bi u drugacijim okolnostima
“If Everton were playing down the bottom of my garden, I'd draw the curtains.” - Bill Shankly

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #37 : Veljača 06, 2013, 19:34 »
To mu pitanje često ponavljaju, ali se sjećam da je relativno nedavno odgovorio. Sad ne mogu naći. Ali znam da jest. I nitko nije rekao da su irelane želje.  :super

nisam vidio post, al makar su bile realne, ne znaci da su bile bolje od ovih za koje je rekao da su sranje... :D

jer je precijenjen i jedan od najnekonstantnijih igraca ikad
reci mi za koju poziciju i za koju ulogu/cifru - bez toga je glupo nabrajati jer ovako na isti popis mogu staviti recimo maxwella, hangelanda, halilovica i cavanija a svakog od njih doveo bi u drugacijim okolnostima

pa reci koga bi izbacio iz liverpoolove momcadi, a koga dodao (rodgersov sustav, fsg.ov budget)

Offline john_doe

• Hero Member
« Odgovori #38 : Veljača 06, 2013, 19:59 »
mislim da je ben arfa solidan, ali da ćemo pojačanje te kvalitete imati iznutra razvojem coutinha (koji potencijalno ima i puno veći plafon od hatema), a tih 20 milijuna (cijene u premiershipu + hatem je igrač koji stvara višak, tako da ovih 20 još dođe i donja cijena) je bolje uložiti gdje nemamo kvalitetne startere.
“Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple.” - Bill Shankly

Link

Offline wewonit5times

• Hero Member
« Odgovori #39 : Veljača 06, 2013, 20:17 »
pa reci koga bi izbacio iz liverpoolove momcadi, a koga dodao (rodgersov sustav, fsg.ov budget)

definitivno se rijesio jonesa i doveo nekog 35+ golmana dovoljno kvalitetnog da bude back-up a da je na zalazu karijere i ne buni se sto sjedi na klupi
doveo maxwella kao back-up za lijevi bek, ako lille ne bi trazio preko 7-8 mil riskirao bi s digneom iako je jos prerano za reci hoce li se razviti kako se cini
pokusao po hummelsa bez obzira na cijenu, ako bi uspio u tome prodao skrtela. ako ne bi uspio, ne bi kupovao tek tako da kupim, radije bi se osigurao vec spomenutim hangelandom ako carragher odbije potpisati ugovor s manjim primanjima. o coatesu ne znam puno, ako nije kvalitetan, treba po stopera u svakom slucaju. howedes mi se ne cini kao los izbor
zaboravit wisdoma i osigurat zamjenskog beka koji nece igrat puno utakmica. recimo, cini mi se da je fucile slobodan igrac a moze pokrit obje bekovske pozicije. znaci, recimo s dvojcem fucile-digne/maxwell za jako malo novca mozemo veoma kvalitetno zatvorit bekovske pozicije. isto tako, 35+ golman nece bit preskup
znaci, obranu smo rijesili uz ne prevelika ulaganja
sad moram na tenis, ne stignem za dalje. al nastavim sutra ako se sjetim :)

samo cu dodat da ben arfa nije los igrac. samo nije ono sto liverpoolu treba a platili bi ga puno previse u odnosu na ono koliko vrijedi

draxler, eriksen, griezmann, rodriguez, muniain, isco, schurrle, mertens.. to su recimo igraci koji su dovedivi a mislim da su puno bolje opcije

Offline ODMETNIK

• Full Member
« Odgovori #40 : Veljača 06, 2013, 20:24 »
golman +35,maxwell,hangeland,fucile... hahaha mogli bi staracki dom otvoriti,niti jedan se ne uklapa u ono sto se radi u liverpoolu trenutno...ove zadnje sto si nabroja su vec bolje opcije ali i malo tezi za dovesti

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #41 : Veljača 06, 2013, 20:30 »
definitivno se rijesio jonesa i doveo nekog 35+ golmana dovoljno kvalitetnog da bude back-up a da je na zalazu karijere i ne buni se sto sjedi na klupi
doveo maxwella kao back-up za lijevi bek, ako lille ne bi trazio preko 7-8 mil riskirao bi s digneom iako je jos prerano za reci hoce li se razviti kako se cini
pokusao po hummelsa bez obzira na cijenu, ako bi uspio u tome prodao skrtela. ako ne bi uspio, ne bi kupovao tek tako da kupim, radije bi se osigurao vec spomenutim hangelandom ako carragher odbije potpisati ugovor s manjim primanjima. o coatesu ne znam puno, ako nije kvalitetan, treba po stopera u svakom slucaju. howedes mi se ne cini kao los izbor
zaboravit wisdoma i osigurat zamjenskog beka koji nece igrat puno utakmica. recimo, cini mi se da je fucile slobodan igrac a moze pokrit obje bekovske pozicije. znaci, recimo s dvojcem fucile-digne/maxwell za jako malo novca mozemo veoma kvalitetno zatvorit bekovske pozicije. isto tako, 35+ golman nece bit preskup
znaci, obranu smo rijesili uz ne prevelika ulaganja
sad moram na tenis, ne stignem za dalje. al nastavim sutra ako se sjetim :)

samo cu dodat da ben arfa nije los igrac. samo nije ono sto liverpoolu treba a platili bi ga puno previse u odnosu na ono koliko vrijedi

draxler, eriksen, griezmann, rodriguez, muniain, isco, schurrle, mertens.. to su recimo igraci koji su dovedivi a mislim da su puno bolje opcije

maxwell (preko 30) i fucile (skoro pa 30) sigurno nece doci zbog fsg.ove filozofije...
tako da, jedino digne prolazi (mislim da ga nikad nisam gledal i znam ga jedino s managera :) )
svi bi mi hummelsa i mislim da bi se trebali isprsiti za njega, ali svejedno su male sanse da bi zelio preci kod nas, a i vjerujem da bu neki klub iz LP zainteresiran za njega :)
hengelanda ne bi zelio, howedesa bi :)
a kaj se tice golmana od 35+ koji bi sjedil na klupi (jedino mi friedel i sorensen padaju na pamet), mislim da bumo prije morali traziti "glavnoga" golmana jer vjerujem da pepe odlazi :)
nadam se ter stegenu :)

draxler, eriksen, griezmann, rodriguez, muniain, isco, schurrle, mertens..
svi su ti igraci jebeni, doduse, neki bi kostali i 30 milijuna, al nisu puno bolji od ben arfe, dapace, mislim da spada u tu skupinu (iako su ovi par godina mlađi)
po meni odlican igrac, a nema konstantu zbog ozljeda...
ako uspijemo sprijeciti ozljede, dobili smo odlicnog igraca koji ima iskustvo igranja u epl, što ovi nemaju :)

Online mihovil

• Hero Member
« Odgovori #42 : Veljača 06, 2013, 20:33 »
golman +35,maxwell,hangeland,fucile... hahaha mogli bi staracki dom otvoriti,niti jedan se ne uklapa u ono sto se radi u liverpoolu trenutno...ove zadnje sto si nabroja su vec bolje opcije ali i malo tezi za dovesti
Shvacas da je govorio o igracima za rotaciju? Ne shvacam po cemu je Jones bolji od nekog golmana od 35 ili 32+ ili po cemu se vise uklapa u strategiju Liverpoola?

Isto tako s bekovskim pozicijama, Maxwell bi nam dao jos jednu opciju za lijevog beka da ne moramo vise Glena tamo prebacivat, vec da napokon imamo dva lijeva beka. Igrac koji ima iskustvo igranja u velikim klubovima i u ligi prvaka, sigurno bolji od Robinsona, a opet se nebi zalio da sjedi vecinu utakmica na klupi, samo sto je s njim problem placa koju vjerojatno ima u PSGu a sumnjam da je bas mala, tako da mu je vjerojatno draze tamo ulazit s klupe za vece novce nego ovdje to radit za manje.

Smatram da nam cak taj Fucile nije tolko potreban, jer ce se Kelly vratit, pa bi iamli kombinaciju Enrique/Maxwell-Glen/Kelly a Wisdom po meni moze bit 5. bek, ne vidim da nam tu Fucile donosi neku kvalitetnu razliku veliku.

I sto se stopera tice smatram da bi ipak trebali ic po prvotimca a ne zamjenu, tako da bi puno rade Howedesa/Hummelsa nego Hangelanda.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #43 : Veljača 06, 2013, 20:43 »
A sto se tice 'iskustva u PL' to je jedan sjajan primjer od prosle godine "Downing ili Mata?" (i ne, Mata nije bio nesto puno skuplji od Downinga sto se cijene + place tice a razlika u kvaliteti je u par klasa), a iskustvo u PL imali su recimo Pennant, Adam, Keane, Cole, Konchesky, Carroll (iako malo) itd.

e pa jebiga, iskustvo nisu imali degen, poulsen, voronin, josemi, kromkamp... :roll

Offline drky

• Hero Member
« Odgovori #44 : Veljača 06, 2013, 20:53 »
Vidim da pricate o Hummelsu. Da bar! ali zvuci nestvarno. Em zbog tog sta njemu tamo nista ne fali, em zbog cifre! Ali kad je stoper u pitanju, nebi se trebalo stediti...

Sta mislite o onom Modibo Diakteu za kojeg se Liverpool "navodno" zanima?