Anketa

na kraju kada podvučem crtu za ljetne transfer bi dao

1
0 (0%)
1-2
1 (1.6%)
2
0 (0%)
2-3
4 (6.6%)
3
4 (6.6%)
3-4
17 (27.9%)
4
24 (39.3%)
4-5
9 (14.8%)
5
2 (3.3%)

Ukupno Glasova: 61

Glasanje završeno: Rujan 13, 2013, 23:04

Autor Tema: Ljetni transferi 2013 - spammara  (Posjeta: 623720 )

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline StevieG

• Hero Member
Odg: Ljetni transferi 2013 - spammara
« Odgovori #9060 : Rujan 03, 2013, 16:02 »
Steve g, zahvaljujem na tome,sto imamo i profesora hrvatskog jezika na forumu. Hvala na ispravci.

Ako nemas nista protiv, lektoriraj mi oba posta, pa da uvidim sve greska. Hvala unaprijed !

Ja svoje usluge naplaćujem   ;)

Moja poanta nije bila tvoja pismenost, samo me nervira kad netko piše kao da ga boli briga hoće li to itko čitat. Nisam neki stučnjak, ali stvarno mislim da je razina nepismenosti na ovom forumu zabrinjavajuća.

Zapravo me više smeta što ti je post kontradiktoran. Na početku napišeš da je rok loše odrađen (ili srednje loš), kroz cijeli post nalaziš mane u transfer politici i onda na kraju daš četvorku ???
Leif Sundell
Aleksandar Đorđević
Temuri Ketsbaia
Lillian Thuram
Siniša Mihajlović
Aleš Pajovič
Fritz Stuchlik
Luigi Lamonica
Terje Hauge
Semih Senturk
Dušan Kecman
Ricardo Quaresma...

Offline d18K

• Hero Member
« Odgovori #9061 : Rujan 03, 2013, 16:13 »
pa sakho se nije spominjao, jer se niko ovdje nije nadao da bi on mogo doci kod nas. pogotovo nakon k turea
nkdz

Offline markoj

• Hero Member
« Odgovori #9062 : Rujan 03, 2013, 16:24 »
Da je moglo bolje, je. Da je moglo lošije, je.
Aspas i Alberto. Sasvim nepotrebni transferi, uz prodaju Skrtela mogli smo kupiti veznog playmakera.
S druge strane, ostanak Suareza i kupnja Sakho-a su iskreno najveća iznenađenja.
Kad se sjetim Xabi-Masche-Gerra slabo mi dođe..
Plan je preživjeti do zime i skupiti na kraju sezone više od 20 pobjeda, do sada je išlo hrapavo ali tri pobjede su tu..

Offline gogec

• Hero Member
« Odgovori #9063 : Rujan 03, 2013, 17:21 »
rok je vrlo dobro odradjen, za odlican rok fali mi jaki ofenzivac, za savrsenu ocjenu DM..

Sakho je meni bio mozda i prva zelja, medjutim nije malo placen iako je bio u zadnjoj godini ugovora..

pitanje, bi li vi radje Sakhoa ili Tobya + Eriksen (7M+11.5M)??

Sakho ima potencijal veci od Alderweirelda ali nije medju nima takva razlika da kako neko gore pise 'nemogu u istu recenicu'.. drugo, neki razlog sigurno postoji zasto je Sakho bio zamjena Alexu koji ima svojih mana..
da se nebi krivo razumjeli, Sakho je super izbor, samo razmisljam naglas..
YNWA!!

Offline David Bowie

• Hero Member
« Odgovori #9064 : Rujan 03, 2013, 18:07 »
Ja svoje usluge naplaćujem   ;)

Moja poanta nije bila tvoja pismenost, samo me nervira kad netko piše kao da ga boli briga hoće li to itko čitat. Nisam neki stučnjak, ali stvarno mislim da je razina nepismenosti na ovom forumu zabrinjavajuća.

Zapravo me više smeta što ti je post kontradiktoran. Na početku napišeš da je rok loše odrađen (ili srednje loš), kroz cijeli post nalaziš mane u transfer politici i onda na kraju daš četvorku ???
Koliko bi treba dat , koliko znam svi racunaju do deset... Ti si to shvatio , da je do 5  cccccc, toliko o brzini s kojom shvacas  4/10  samo za tebe , profesore!!!

Offline Vuky23

• Hero Member
  • ♫♫ Asleep In The Desert ♫♫
« Odgovori #9065 : Rujan 03, 2013, 18:15 »
Koliko bi treba dat , koliko znam svi racunaju do deset... Ti si to shvatio , da je do 5  cccccc, toliko o brzini s kojom shvacas  4/10  samo za tebe , profesore!!!

"Greatness needs a lot of things. But it doesn’t need an audience."

Offline weka_kt

• Global Moderator
  • Hero Member
« Odgovori #9066 : Rujan 03, 2013, 18:19 »
svi do 10? wtf is this shit? svi do 5 ostavljaju ocjene jer u hrvatskoj je ionako takav bodovni sistem
StevieG:"Sjećam se svog prvog puta  :love
Nema boljeg osjećaja kad se kroz onu šumetinu probiješ do vrha i onda spust  B-) "

Offline Lepa_Henrikh

• Hero Member
  • just monitoring around..
« Odgovori #9067 : Rujan 03, 2013, 18:28 »
koda je to bitno ko kolko boduje
covjek je samo rekao svije misljenje i sta sad
move on

Offline El Rey

• Hero Member
  • Heart as big as Liverpool
« Odgovori #9068 : Rujan 03, 2013, 18:30 »
Ovdje  svak jedva ceka zakacit se s nekim

Offline devil2

• Hero Member
« Odgovori #9069 : Rujan 03, 2013, 18:31 »
 :zid Kako možeš bilo šta ocjenjivati do 10? Kakva je tu razlika između 5 i 6 ili 6 i 7... Možda u boji kopački ili broju tetovaži na igraču?

Offline mrdokic911

• Hero Member
« Odgovori #9070 : Rujan 03, 2013, 18:45 »
Ovdje  svak jedva ceka zakacit se s nekim
Ko' curice pred krvarenje...  :)
"Never interrupt your enemy when he is making a mistake." - Napoleon

"One has a moral responsibility to disobey unjust laws." - Rev. Dr. Martin Luther King, Jr.

Offline Doc

• Full Member
« Odgovori #9071 : Rujan 03, 2013, 19:04 »
Ja ne gledam na transfere tako da igrac A koji dode 6 milja mora biti 3x bolji od igraca b koji dode 2 milje. Zato mislim da, bez obzira koilko platili Skahoa, moramo biti sretni što je on uopće uzeo u obzir doći kod nas. Jer ovdje govorimo o igraču čiji je potencijal sam vrh a kada pričamo o Tobyu govorimo o igraču koji je vrlo dobar.
Zato oni meni ne stanu u istu rečenisu jer za jednog se nadam da će postati među najboljima u svijetu a drugi mi je onako,ok.

Za Sakho-a ne pričam iz dupeta nego sam njega gledao puno puta, čovjek ima 23 godine i preko 200 nastupa za PSG, već je u repki igrao desetak puta i gledao sam par njegovih tekmi gdje je kao 20godišnjak izdominirao napadače kao malo tko. Uglavnom, ne znam puno boljih obrambenih igrača koji su njegovih godina.

Uz to stopera sam igrao točno 20 godina i ako negdje znam procjeniti kvalitetu onda je to na toj poziciji.

Nikoga ja ovdje ne uvjeravam u ništa, samo iznosim mišljenje. Vidjet ćete već nakon njegove prve tekme koliko mu je pristup drugaciji nego našim ostalim stoperima. Uz dominaciju koju pokazuje Toure dodaj još brzinu i okretnost i dobije Sakhoa. Spominjao ga prije nisam jer mi nije bilo na kraj pameti da bi on došao kod nas
"Some people believe football is a matter of life and death, I am very
disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more
 important than that."

Offline StevieG

• Hero Member
« Odgovori #9072 : Rujan 03, 2013, 20:19 »

Leif Sundell
Aleksandar Đorđević
Temuri Ketsbaia
Lillian Thuram
Siniša Mihajlović
Aleš Pajovič
Fritz Stuchlik
Luigi Lamonica
Terje Hauge
Semih Senturk
Dušan Kecman
Ricardo Quaresma...

Offline grbi

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Dobra 'metla' ovoga foruma
    • http://www.youtube.com
« Odgovori #9073 : Rujan 03, 2013, 23:05 »
mala anket da vidimo koje je generalno mišljenje na forumu
Osim trenera odgovornost za partije koje su bile ispod očekivanja, moraju snositi i igrači. Ne sporedni, nego oni najvažniji. Ako se netko naziva nositeljem igre, onda je to zato jer momčadi odlazi tamo gdje je taj igrač, ili ti igrači, odvedu... najbolji igrači određuju gornji limit momčadi!!!

Offline Gerro

• Hero Member
« Odgovori #9074 : Rujan 03, 2013, 23:06 »
mala anket da vidimo koje je generalno mišljenje na forumu

Zasto nema od 1-10?? :lol :lol
Pojedinac može odlučiti utakmicu, ali pobjeđuje momčad!