Anketa

na kraju kada podvučem crtu za ljetne transfer bi dao

1
0 (0%)
1-2
1 (1.6%)
2
0 (0%)
2-3
4 (6.6%)
3
4 (6.6%)
3-4
17 (27.9%)
4
24 (39.3%)
4-5
9 (14.8%)
5
2 (3.3%)

Ukupno Glasova: 61

Glasanje završeno: Rujan 13, 2013, 23:04

Autor Tema: Ljetni transferi 2013 - spammara  (Posjeta: 623730 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline d18K

• Hero Member
Odg: Ljetni transferi 2013 - spammara
« Odgovori #9045 : Rujan 03, 2013, 13:58 »
Ajd recimo da u najgoru ruku imamo kratku klupu, sta onda ima arsenal!?!
On po tome ni nema klupu!

Tottenham ce imati super ekipu sa klimavim menaderom koji je podbacio u Chelseu i relativno prosle godine kada je trebao uhvatiti ligu prvaka. Imati ce problema sa igracima koje ce ostaviti na klupi i vise nece biti Balea koji ga je izvlacio vise nego Suarez nas.

United jos ne mogu prokuziti jer imaju i dalje jaku ekipu ali sto vise gledam Moyesa mislim da ce spektakularno podbaciti. U tako slozenom klubu on prvo rasturi cijeli strucni stozer koji je bio medu boljima u svijetu, dopelje Phila Nevillea za pomocnika i kupi jednog igraca iz Evertona. Ako su mu ambicije 6.mjesto onda je na pravom putu.

Zamislite kako ce se osjecati protivnici kada za koji tjedan istrcimo sa

Lucas                     Gerrard

Coutinho

Moses                                                                   Suarez

Sturridge

moras tu i za Henda nac mjesta. apsolutno je zasluzio mjesto u prvih 11
nkdz

Offline IanZG

• Hero Member
  • 大象爆炸式的拉肚子
« Odgovori #9046 : Rujan 03, 2013, 14:01 »

Ja se nadam da će to izgledati

Hendo Lucas Stevie Cou
          Stu     Suarez

kao što smo i dosad igrali, Moses je dobar, ali treba tek pokazati da zaslužuje mjesto u prvih 11. Možda u jednoj od ove dvije utakmice možemo probati Cou iza Stua, a Moses na lijevom krilu. Hendo je odigrao fenomenalnu utakmicu protiv gamadi, a bio je jako dobar i prije toga, sigurno je Brendanu u ozbiljnoj konkurenciji za prvu momčad :super
"You know what the chain of command is? It's the chain I go get and beat you with 'til ya understand who's in ruttin' command here."

Ljudi, pretjerano SERETE!

Offline Zoky

• Administrator
  • Hero Member
« Odgovori #9047 : Rujan 03, 2013, 14:04 »

Zašto? Je, istina je, Henderson danas je daaaaleko bolji od Hendersona kad je došao, ali ako se Moses pokaže pravim pojačanjem, ovi igrači koje je Doc naveo ipak imaju prednost.

Offline Doc

• Full Member
« Odgovori #9048 : Rujan 03, 2013, 14:55 »

Ovisi o protivniku i o tome kakvu ce ulogu imati Moses u ekipi. Protiv laksih suparnika koji nisu razvili dobru presing igru a nisu neki nasilnici igrao bi sa ovom postavom. Znaci protiv Hulla,Fulhama, Sunderlanda, Palacea, Cardiffa...
Protiv grubijana bi igrao sa Hendom na ustrb Mosesa jer treba jedan trkac koji ce nadoknaditi za ovaj ludi trojac naprijed a Gerrarda ne bi mijenjao zbog njegovih dugih lopti i promjena tempa.

Mslim da smo mi vec zaboravili kakva je igracina Suki a on, Coutinho i Sturridge su dovoljni da se stvaraju prilike same od sebe. Ponekad ce trebati to pojacati sa Mosesom/Aspasom a ponekad ce, pogotovo protiv jacih protivnika, trebati trkac protiv Hendersona. U takvim prilikama Hendo i cvjeta jer se glavna borba vodi na sredini a on sa svojm krakatim nogama uspije pokriti puno terena... kasnije kada se umore pasu mu ova utrcavanja iz drugog plana tako da mislim kako i za  njega ima puno mjesta u ekipi.
« Zadnja izmjena: Rujan 03, 2013, 15:22 Doc »
"Some people believe football is a matter of life and death, I am very
disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more
 important than that."

Offline wewonit5times

• Hero Member
  • Walk on with hope in your heart...
« Odgovori #9049 : Rujan 03, 2013, 15:01 »
A koje su to naše ambicije ove sezone, po tebi? Jer ovaj sastav igra ove sezone.

ambicija je ulazak u top 4.

Ok, onda ove godine, sa Suarezom i Gerrardom osvajamo ligu ili ?

molim te, budi ozbiljan
“If Everton were playing down the bottom of my garden, I'd draw the curtains.” - Bill Shankly

Offline David Bowie

• Hero Member
« Odgovori #9050 : Rujan 03, 2013, 15:20 »
Po meni je transferi rok srednje ili cak lose određen . Nevjerovatno mi je da recimo za mikia nisu u stanju bili podebljat jos 2-3 miliona i sad bi bio u liverpoolu( nekidan dva gola za pobjedu bvb), a onda se placa stoper( ok, ali nista posebno) od 17-20€.. Nelogicno. Moses, sto sad razvijamo igrace za celski, da ima opcija za otkup ok, ali ovako. Propusten Sony za 12€, nevjerovatno..

Nemojte sad one fore koju su pocele kad se vidjelo da Sony nece u liver, kao lijen,ispast će flop itd.

A jedno mijesec dana se molilo boga i sve svece na forumu da se njega dovede, a i tobya, a onda kasnije ne valja ni jedan ni drugi

Toby otisa za mizernih 7€, a sad se sakho veliča za 17-20€, jer je kraj prelaznog roka, pa moze i on.

Odlican je sakho, ali zar nije licemjerno zazivat jednog igraca, a kad taj vise nije blizu proglašava ga lijenim i ostalim pridjevima. Dajem nategnuta cetvorku za prijelazni rok.

Offline weka_kt

• Global Moderator
  • Hero Member
« Odgovori #9051 : Rujan 03, 2013, 15:25 »
pa nije henrik htio doć k nama...nudili smo iste uvjete prihvatili su obe ponude al on je htio u bvb i gotovo...ebo vas on više
StevieG:"Sjećam se svog prvog puta  :love
Nema boljeg osjećaja kad se kroz onu šumetinu probiješ do vrha i onda spust  B-) "

Offline El Rey

• Hero Member
  • Heart as big as Liverpool
« Odgovori #9052 : Rujan 03, 2013, 15:27 »
Vec vidim kako ce neki pojedinci nakon svake  dobre partije  Henrika i Eriksena pocet proklinjat vlasnike i Brendana  :roll

Offline Doc

• Full Member
« Odgovori #9053 : Rujan 03, 2013, 15:28 »
Po meni je transferi rok srednje ili cak lose određen . Nevjerovatno mi je da recimo za mikia nisu u stanju bili podebljat jos 2-3 miliona i sad bi bio u liverpoolu( nekidan dva gola za pobjedu bvb), a onda se placa stoper( ok, ali nista posebno) od 17-20€.. Nelogicno. Moses, sto sad razvijamo igrace za celski, da ima opcija za otkup ok, ali ovako. Propusten Sony za 12€, nevjerovatno..

Nemojte sad one fore koju su pocele kad se vidjelo da Sony nece u liver, kao lijen,ispast će flop itd.

A jedno mijesec dana se molilo boga i sve svece na forumu da se njega dovede, a i tobya, a onda kasnije ne valja ni jedan ni drugi

Toby otisa za mizernih 7€, a sad se sakho veliča za 17-20€, jer je kraj prelaznog roka, pa moze i on.

Odlican je sakho, ali zar nije licemjerno zazivat jednog igraca, a kad taj vise nije blizu proglašava ga lijenim i ostalim pridjevima. Dajem nategnuta cetvorku za prijelazni rok.

Toby ne stane u istu recenicu sa Sakhom a ono sto je Mkhitaryan za ofenzivu to je Sakho za obranu. Ako vec pricamo a marquee signing to je za nas Sakho.

Drugo, igrace poput Sakha ne propustamo ako se ukaze prilika, pa da imamo i 2 vrsna stopera ja bi ga kupio za ove pare.

Mkhitaryan je bio komplicirana prica i cisto sumnjam da nismo htjeli dati lovu, bilo je tu sranja s agentima i tko zna sta sve ne. Na kraju izgleda da nije ni htio kod nas kad je cuo za interes BVB

Unaprijedili smo golmana, stopere rijesili za sljedecih par godina, doveli iskusni back up za Enriquea i unaprijedili pozicije Downinga i Assaidija koji uglavnom nisu nista doprinosili rezultatima.

Eriksen bi totalno unistio sve sanse Suso-u da se vrati u ekipu a ja ocekujem od njega da postane back up za Coutinha od sljedeceg ljeta.

Tesko je reci da je ovo lose odraden posao samo zato kaj nismo dopeljali neku facu u napadu, pogotovo jer nam krajem prosle godine dok je igrao suki nije ni falilo ofenzivnih rjesenja.
ŽU zimi pojacamo veznu liniju i  na konju smo, ja bi ciljao na backup dmc i zvijerku u ofenzivnoj trojci (ili mozemo to na ljeto rijesiti)
"Some people believe football is a matter of life and death, I am very
disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more
 important than that."

Offline David Bowie

• Hero Member
« Odgovori #9054 : Rujan 03, 2013, 15:29 »
Vec vidim kako ce neki pojedinci nakon svake  dobre partije  Henrika i Eriksena pocet proklinjat vlasnike i Brendana  :roll

Krivo , oni su i tako proslo svrseno vrijeme.. Moj post je bio na završeni prelazni rok, nista drugo.

Offline IanZG

• Hero Member
  • 大象爆炸式的拉肚子
« Odgovori #9055 : Rujan 03, 2013, 15:30 »
pa nije henrik htio doć k nama...nudili smo iste uvjete prihvatili su obe ponude al on je htio u bvb i gotovo...ebo vas on više

A kaj je taj BVB napravio u zadnjih par godina da on želi kod njih ići i da su toliko luksuznija destinacija? :?

Mislim, da, oni su aktualni finalisti Lige Prvaka, ali šta je to naspram luksuza igranja protiv Ryana Shawcrossa i Leona Osmana dvaput godišnje?
"You know what the chain of command is? It's the chain I go get and beat you with 'til ya understand who's in ruttin' command here."

Ljudi, pretjerano SERETE!

Offline Zlopasha

• Hero Member
« Odgovori #9056 : Rujan 03, 2013, 15:31 »
Citat:

O Isukristov nožni palče daj mi snage!  :roll

Miktarijan nije htio ići u Liverpool, par miliona koje spominješ nema ništa s tim, novac nema ništa s tim, momak je htio u Ligu prvaka i u Borusiju - nije ni razmatrao Liverpool kao opciju. Da, razvijamo igrače za Chelsea - možeš tako gledati na to, a možeš i gledati da smo popunili rupu jeftino, dobrim igračem a novac u džepu da kupimo dugoročno rješenje ako se pojavi na tržištu. Eriksen? Mogli smo ga kupiti odavno - trebalo bi ti nešto reći to da nismo ni ponudu poslali, osim ako ne barataš nekim informacijama koje nema Rodgers i ostali.  Toby? kog boli ku'ac jebote. Imamo boljeg igrača, imamo super odbranu spremnu za sve izazove.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #9057 : Rujan 03, 2013, 15:31 »
Krivo , oni su i tako proslo svrseno vrijeme.. Moj post je bio na završeni prelazni rok, nista drugo.

Never miss a good chance to shut up.

Offline StevieG

• Hero Member
« Odgovori #9058 : Rujan 03, 2013, 15:32 »

Osim što te jebu padeži i netočni navodi, kako možeš u istom postu reć da je rok loš i onda mu dat četvorku?
Leif Sundell
Aleksandar Đorđević
Temuri Ketsbaia
Lillian Thuram
Siniša Mihajlović
Aleš Pajovič
Fritz Stuchlik
Luigi Lamonica
Terje Hauge
Semih Senturk
Dušan Kecman
Ricardo Quaresma...

Offline David Bowie

• Hero Member
« Odgovori #9059 : Rujan 03, 2013, 15:40 »
Doc

Necu ja tebe ili bilo koga drugog uvjeravat u nesto.. Do prije 10-ak dana nitko nije ni spominja sakhoa.. Ali i to na stranu, bitno je da sakho nije tri puta bolji od tobya, a pogotovo ne ovako kao sto si ti napisa. A niti vrijedi vise od 10-12, pogotovo sto ga se psg mora rijesit.

A ovo sto si napisa za eriksena, no coment.

Ti imas svoje, ja svoje, netko opet trece misljenje. Iznio sam svoje razmisljanje o prijelaznom roku .

Steve g, zahvaljujem na tome,sto imamo i profesora hrvatskog jezika na forumu. Hvala na ispravci.

Ako nemas nista protiv, lektoriraj mi oba posta, pa da uvidim sve greska. Hvala unaprijed !