Anketa

na kraju kada podvučem crtu za ljetne transfer bi dao

1
0 (0%)
1-2
1 (1.6%)
2
0 (0%)
2-3
4 (6.6%)
3
4 (6.6%)
3-4
17 (27.9%)
4
24 (39.3%)
4-5
9 (14.8%)
5
2 (3.3%)

Ukupno Glasova: 61

Glasanje završeno: Rujan 13, 2013, 23:04

Autor Tema: Ljetni transferi 2013 - spammara  (Posjeta: 629819 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
Odg: Ljetni transferi 2013 - spammara
« Odgovori #45 : Veljača 06, 2013, 20:54 »
Takoder svi promasaji ali isto tako i puno jeftiniji igraci. Nije crno-bijelo ali upravo to "PL iskustvo" i je jedan od faktora koji strasno napumpava cijenu kod nekih teskih prosjecnjaka.

onda shevchenko :roll

btw, ak neko gleda engleska-brazil videl bu kolko je zapravo ovaj neymar smijesan igrac, ocajan je do sada, svaki put se odbije od cahilla, a prije je i promasil gol s jednog metra :roll
Never miss a good chance to shut up.

Offline devil2

• Hero Member
« Odgovori #46 : Veljača 06, 2013, 21:01 »
Golmani kojima ugovor ističe na kraju sezone:

Artur Boruc (Southampton)
Jan Mucha (Everton)
Lukasz Fabianski (Arsenal)
Ross Turnbull (Chelsea)
Mark Schwarzer (Fulham)
Jussi Jääskeläinen (West Ham)
Boaz Myhill (WBA)

Offline liverbird91

• Hero Member
« Odgovori #47 : Veljača 06, 2013, 21:04 »
Jussi, uvijek mi je bio drag, izvrstan golman.  :super

Offline -marko-

• Hero Member
« Odgovori #48 : Veljača 06, 2013, 21:05 »

btw, ak neko gleda engleska-brazil videl bu kolko je zapravo ovaj neymar smijesan igrac, ocajan je do sada, svaki put se odbije od cahilla, a prije je i promasil gol s jednog metra :roll
vidim da glupi sk daje snimku poslje košarke :suicide, gdje ti gledaš?
Say what again!

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #49 : Veljača 06, 2013, 21:08 »
vidim da glupi sk daje snimku poslje košarke :suicide, gdje ti gledaš?

sportklub, ali serbia :D
preko ovog linka :)
http://www.balkansport.info/threads/945874-balkansport-5

evo, opet je pedercic fulal cisti zicer :D

Offline -marko-

• Hero Member
« Odgovori #50 : Veljača 06, 2013, 21:16 »
ma thanks, ali ne pada mi na pamet gledat njih preko streama. tu si patnju jedino nekad priuštim zbog Liverpoola.
Say what again!

Offline LessMore

• Hero Member
« Odgovori #51 : Veljača 06, 2013, 21:17 »

Vidiš zanimljivo...brzo se zaboravi i prilagodba na takve utakmice i njegova dob(koja je btw manja od nedodirljivog Hendersona),kao segmenti koje se često stavlja u obranu mladih Liverpoolovih igrača...pogotovo onih koji su došli iz neke druge sredine...

Da se razumijemo...oduševljen sam napretkom Hendersona...ali na taj način karakterizirati jednog od najboljih mladih igrača na svijetu nakon par duela sa engleskim stoperima(koje neznam tko očekuje da će dobiti) je u najmanju ruku smiješno...

Mislim,ismijavaš se jednom takvom talentu a dižeš u nebo tog Hendersona koji će sve što napravi prvenstveno napraviti zbog truda i zalaganja,nikako zbog talenta...

Boli me patka za Neymara ali što je previše,previše je...
You're gonna eat lightning and you're gonna crap thunder !

Online El Rey

• Hero Member
  • Heart as big as Liverpool
« Odgovori #52 : Veljača 06, 2013, 21:22 »
Vidiš zanimljivo...brzo se zaboravi i prilagodba na takve utakmice i njegova dob(koja je btw manja od nedodirljivog Hendersona),kao segmenti koje se često stavlja u obranu mladih Liverpoolovih igrača...pogotovo onih koji su došli iz neke druge sredine...

Da se razumijemo...oduševljen sam napretkom Hendersona...ali na taj način karakterizirati jednog od najboljih mladih igrača na svijetu nakon par duela sa engleskim stoperima(koje neznam tko očekuje da će dobiti) je u najmanju ruku smiješno...

Mislim,ismijavaš se jednom takvom talentu a dižeš u nebo tog Hendersona koji će sve što napravi prvenstveno napraviti zbog truda i zalaganja,nikako zbog talenta...

Neymar je sigurno veliki talent jedva cekam da dodje u Europu.Sta zelis rec da Henderson nije talentiran??

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #53 : Veljača 06, 2013, 21:24 »

ne volim tog igraca zato jer svi svrsavaju na njega, a uvijek kad sam ga gledal je bil ocajan, ne znam gdje su ga drugi gledali, mora da su veliki fanovi brazilske lige ;)
ja sam ga gledal danas i u par tekmi na olimpijadi, a tamo je lik vise bil na podu nego nes pametno napravil, tamo je rastural damiao :)
a to da je jedan od najvecih talenti, po meni nije, al ak tak index kaze... bum onda promenil misljenje :)
hendo se bar ne baca po podu i glumi nego se bori...

Offline LessMore

• Hero Member
« Odgovori #54 : Veljača 06, 2013, 21:27 »
Neymar je sigurno veliki talent jedva cekam da dodje u Europu.Sta zelis rec da Henderson nije talentiran??

Jest,daleko od toga...pa nebi bio u Liverpoolu da nije...ali neusporediv je talent njega i Neymara...

Zaboravimo sad da je igrač Liverpoola,da je zabio u zadnjih par tekmi,da se diže u formi...zaboravimo i to da je Neymar šminker koji će odabrati Real ili Barcu,da pleše na Nosa Nosa,da igra "smiješnu brazilsku ligu"...ako govorimo o nogometnom umijeću onda govorimo o dva različita svijeta...

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #55 : Veljača 06, 2013, 21:30 »
Jest,daleko od toga...pa nebi bio u Liverpoolu da nije...ali neusporediv je talent njega i Neymara...

Zaboravimo sad da je igrač Liverpoola,da je zabio u zadnjih par tekmi,da se diže u formi...zaboravimo i to da je Neymar šminker koji će odabrati Real ili Barcu,da pleše na Nosa Nosa,da igra "smiješnu brazilsku ligu"...ako govorimo o nogometnom umijeću onda govorimo o dva različita svijeta...

jep, engleska i brazilska liga
i nemoj mi kopirati jebeni iffhs il kak se vec zovu i napisati da je brazilska liga 2. u svijetu :roll
osim toga, radi se i o dvije sasvim razlicite pozicije :)
kolko si puta gledal neymara da mozes reci da je tako jebeni talent :?

ovo kaj sam ja gledal se uvijek baca, glumi, pokusava neke driblinge, al mu svaki 5. uspije, a dok mu ne uspije ne bori se dalje za loptu nego jednostavno odustane (to me i najvise smeta)
 mislim da jos nikad nije zabil gol dok sam ga ja gledal, dapace, danas je fulal 2 cista zicera...
al dobro, dok dođe u europu i dok bu igral kak navodno igra u brazilskoj, reci cu bravo majstore...
doduse, svejedno ga nebum volel jer sumnjam da bu se ikad rijesil pedesrkih navika

Offline LessMore

• Hero Member
« Odgovori #56 : Veljača 06, 2013, 21:32 »
ne volim tog igraca zato jer svi svrsavaju na njega, a uvijek kad sam ga gledal je bil ocajan, ne znam gdje su ga drugi gledali, mora da su veliki fanovi brazilske lige ;)
ja sam ga gledal danas i u par tekmi na olimpijadi, a tamo je lik vise bil na podu nego nes pametno napravil, tamo je rastural damiao :)
a to da je jedan od najvecih talenti, po meni nije, al ak tak index kaze... bum onda promenil misljenje :)
hendo se bar ne baca po podu i glumi nego se bori...

Svršavaju današnji tinedžeri zaljubljeni u nogoemet...sa 26 godina se nikako ne pronalazim među njima već gledam sa realnog objektivnog gledišta na to što taj dečko pokazuje sa tih smiješnih 19 godina koliko ima...

Medijska pompa je nešto drugo...index i ostali siročeki žive od toga...

Online El Rey

• Hero Member
  • Heart as big as Liverpool
« Odgovori #57 : Veljača 06, 2013, 21:34 »
Svršavaju današnji tinedžeri zaljubljeni u nogoemet...sa 26 godina se nikako ne pronalazim među njima već gledam sa realnog objektivnog gledišta na to što taj dečko pokazuje sa tih smiješnih 19 godina koliko ima...

Ima 21 godinu mala ispravka

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #58 : Veljača 06, 2013, 21:34 »

nadopunil sam prijasnji post pa bum tu citiral drugi dio...

ovo kaj sam ja gledal se uvijek baca, glumi, pokusava neke driblinge, al mu svaki 5. uspije, a dok mu ne uspije ne bori se dalje za loptu nego jednostavno odustane (to me i najvise smeta)
 mislim da jos nikad nije zabil gol dok sam ga ja gledal, dapace, danas je fulal 2 cista zicera...
al dobro, dok dođe u europu i dok bu igral kak navodno igra u brazilskoj, reci cu bravo majstore...
doduse, svejedno ga nebum volel jer sumnjam da bu se ikad rijesil pedesrkih navika

Offline LessMore

• Hero Member
« Odgovori #59 : Veljača 06, 2013, 21:35 »
jep, engleska i brazilska liga
i nemoj mi kopirati jebeni iffhs il kak se vec zovu i napisati da je brazilska liga 2. u svijetu :roll
osim toga, radi se i o dvije sasvim razlicite pozicije :)
kolko si puta gledal neymara da mozes reci da je tako jebeni talent :?

Joj daj nemoj da se svađamo oko gluposti...kakav jebeni iffhs...

Znaš koliko,toliko puta da sam shvatio da je dečko rođen za taj sport,isto toliko koliko sam puta gledao Hendersona da bi shvatio da je dečko priučen na taj sport...

Postoji velika razlika...neki igrači igraju nogomet,a neki se igraju nogometa...ako buš me shvatio...

To ne osporava niti jednog niti drugog kao vrhunskog nogometaša,već ih samo dijeli na ta dva različita svijeta