Anketa

Ja sam... (odgovarate za sebe)

muško zatočeno u tijelu žene
2 (3.3%)
žena zatočena u tijelu muškarca
3 (4.9%)
smrad
19 (31.1%)
über kul osoba
11 (18%)
ja. A tko si ti?
26 (42.6%)

Ukupno Glasova: 60

Autor Tema: Spammara (opet gluposti)  (Posjeta: 381901 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline mascherano

• Hero Member
  • Kondicijski trener konobara
Odg: Spammara (opet gluposti)
« Odgovori #6240 : Siječanj 31, 2014, 10:08 »
slažem se... samo kako znaju da je i životinja pristala na brak? Inače za takve je bolje metak...
Ne, šteta metka.

Al kojem bolesnom mozgu može pasti na pamet donijeti ovakav zakon i učiniti ovakve brakove legalnim? Neka još koji mjesec, i pedofilija će postati sasvim normalna stvar.

Offline margita

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Stevie Heighway on the wing...
« Odgovori #6241 : Siječanj 31, 2014, 10:14 »
Zanima me jesu li potpisali predbračni ugovor?
Mislim, možda je ovo neki proračunati pas, pa je ušao u brak s (potencijalno) bogatim idiotom, dogovorio s dva dobermana likvidaciju za par mjeseci, a onda planira dovesti neku kuju i uživati u blagodatima koje mu ostaju :hm
"Ja sam Vuco, ja sam hodajući spomenik. Ja sam Liverpool, čoviče, ja nisam pjevač, ja sam Liverpool."

Offline Zoky

• Administrator
  • Hero Member
« Odgovori #6242 : Siječanj 31, 2014, 11:13 »
http://nationalreport.net/california-allows-first-ever-state-recognized-human-animal-marriage/

Eh, šteta što onaj Halleyev komet nije prije par godina udario u Zemlju.

Potpuno očekivano.

Najavljivao sam takav rasplet stvari, čim su dopustili homoseksualne brakove, i ostale parafilije moraju dobiti svoja prava (bez obzira na to što se deklarativno homoseksualizam ne naziva parafilija).

Eric je to okarakterizao kao "slippery slope argument".

Offline wewonit5times

• Hero Member
  • Walk on with hope in your heart...
« Odgovori #6243 : Siječanj 31, 2014, 11:14 »
ja se kladim da ima 'liberalnih' degenerika kojima je i ovo prihvatljivo
“If Everton were playing down the bottom of my garden, I'd draw the curtains.” - Bill Shankly

Offline Zoky

• Administrator
  • Hero Member
« Odgovori #6244 : Siječanj 31, 2014, 11:20 »
ja se kladim da ima 'liberalnih' degenerika kojima je i ovo prihvatljivo

Naravno da ima :D

Sve je to ljubav, ljubav nema granice :D

Offline Eric

• Hero Member
« Odgovori #6245 : Siječanj 31, 2014, 11:39 »
Slažem se da je očekivano ali prije nego počnete skakati od sreće i smišljati replike, neću biti toliko velikodušan.  :)
Očekivano je jer kada je jedan vođen predrasudama i emocijama, razum odlazi kroz prozor stoga jedan klik na izvor informacija bio bi dovoljan da se shvati kako se radi o šaljivoj stranici i članku a vijest bi prenjele i vodeće medijske kuće diljem svijeta. Obuzdajte konje, taj dan još nije došao.

Eric je to okarakterizao kao "slippery slope argument".

To je definicija "slippery slope argumenta", čak i da se (pravnim vratolomijama) omogući brak između osobe i životinje i dalje ne bi mogao tvrditi isto za čovjeka i njegov automobil.
How sharper than a serpent’s tooth
To hear your child make such a fuss.
It isn’t fair—it’s not the truth—
He’s fucked up, yes, but not by us.

Offline wewonit5times

• Hero Member
  • Walk on with hope in your heart...
« Odgovori #6246 : Siječanj 31, 2014, 12:14 »
To je definicija "slippery slope argumenta", čak i da se (pravnim vratolomijama) omogući brak između osobe i životinje i dalje ne bi mogao tvrditi isto za čovjeka i njegov automobil.

zasto ne? ni automobil ni koza ti ne mogu reci da oni ne zele brak. stovise, automobil ni ne osjeti kad mu gurnes k***c u auspuh pa je samim tim po mojem misljenju podobniji za 'prisilni' brak nego recimo ovca ili dikobraz
“If Everton were playing down the bottom of my garden, I'd draw the curtains.” - Bill Shankly

Offline Eric

• Hero Member
« Odgovori #6247 : Siječanj 31, 2014, 12:31 »
zasto ne? ni automobil ni koza ti ne mogu reci da oni ne zele brak. stovise, automobil ni ne osjeti kad mu gurnes k***c u auspuh pa je samim tim po mojem misljenju podobniji za 'prisilni' brak nego recimo ovca ili dikobraz

Upravo tako i to je jedan od razloga zbog čega je takav odnos pravno nemoguć.
No među nama postoji već u biti stvari bitno različito shvaćanje braka, koliko mogu zaključiti.
Za mene je brak pravni ugovor između dvije osobe obično nakon što se razviju osjećaji privrženosti, ne nešto što samo po sebi ima lebdeću svetost i nepovredivost. Stoga ako će netko moći ući u odnos zvan brak s životinjom ili predmetom, možda i s tekućim računom za mene nije od nikakve važnosti. Dapače, ako će meni donjeti dodatne beneficije u takvom pravnom odnos s osobom, bring it on. Bez obzira na brak problem je za mene već u tome što netko može psihološki supstituirati odnos s drugom osobom odnosom sa životinjom ili automobilom.   
How sharper than a serpent’s tooth
To hear your child make such a fuss.
It isn’t fair—it’s not the truth—
He’s fucked up, yes, but not by us.

Offline mascherano

• Hero Member
« Odgovori #6248 : Siječanj 31, 2014, 21:43 »

plačem  :lol :lol :lol

Offline Skipper

• Hero Member
« Odgovori #6249 : Veljača 01, 2014, 00:57 »
Ovako, imam Nokiu C5, na predavanjima u školi zna biti dosadno, a volio bih baciti oko na forum. Kako da to izvedem?
kod mene, kod mene ti nema mnogo priče. kod mene ti je priča specifična koja više se bazira na foluški nekoj.

Offline mascherano

• Hero Member
« Odgovori #6250 : Veljača 01, 2014, 01:07 »
Ovako, imam Nokiu C5, na predavanjima u školi zna biti dosadno, a volio bih baciti oko na forum. Kako da to izvedem?
Spojiš se na WiFi, uđeš Explorer/Operu/Chrome i u tražilicu upišeš ww.lfccro.com/forum/index.php?  :D

Offline Skipper

• Hero Member
« Odgovori #6251 : Veljača 01, 2014, 01:10 »
Spojiš se na WiFi, uđeš Explorer/Operu/Chrome i u tražilicu upišeš ww.lfccro.com/forum/index.php?  :D

Aaaaa, nisam toliki levat, znam to.  :D

Mislio sam na Tapatalk, ali vidim da to nije za moj mobitel.

kod mene, kod mene ti nema mnogo priče. kod mene ti je priča specifična koja više se bazira na foluški nekoj.

Offline Dobra_Babel

• Hero Member
  • Let's go redss
« Odgovori #6252 : Veljača 01, 2014, 01:30 »
Aaaaa, nisam toliki levat, znam to.  :D

Mislio sam na Tapatalk, ali vidim da to nije za moj mobitel.

Hahahaha vatalee
Cuvaj se tebra ide lakat u rebra nova stara tema au suarez I evra

Offline Skipper

• Hero Member
« Odgovori #6253 : Veljača 01, 2014, 01:36 »

Hahahaha vatalee

Prosvijetli me.  :)