Anketa

Što napraviti sa Suarezom?

Prodaja odmah za neku pristojnu cijenu jer ga više ne želim gledati u klubu
Nadanje da će netko aktivirati klauzulu
Još jedna šansa
Bezuvjetna podrška i može ovo još 100 put ponoviti
Boli me Jonjo Shelvey što Suarez radi dok igra za Urugvaj, naravno da želim da ostane

Autor Tema: Luis Suarez #7  (Posjeta: 428408 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Online glasyalabolas

• Full Member
Odg: Luis Suarez #7
« Odgovori #30 : Siječanj 28, 2011, 21:13 »

Šta i Suarez ide s Torresom u Chelsea?  :blink  :?

Pa tek je došao........ :hm

:kuler :D

Ti si mucki provokator...  a torres ce slijedece sezone da osvoji prvenstvo... naravno sa liverpoolom   :super

Offline david_1991

• Hero Member
« Odgovori #31 : Siječanj 28, 2011, 21:18 »
..možda malo previsoka cijena za njega,ali neću se bunit,konačno da se nešto pokreće i investira u momčad..nadam se da će Torres ostati i da će zajedno činit jedan odličan tandem..dobrodošao  :super..

Offline Paulinjo

• Hero Member
  • Smooth, but not a criminal.
« Odgovori #32 : Siječanj 28, 2011, 21:39 »
Cijena taman za igrača njegova kalibra...naravno općenito su cijene u nogometu porasle, ovakav Suarez prije 3,4 godine bi vrijedio max 20milja eura.
no nema veze, nakon Torresa opet nam je probijena klupska granica po pitanju para danih za igrača, sređeno nam je desno krilo za dugi niz godina.

Još da dovedemo lijevokrilaša, bit će slatke muke za Kennyja.

L. Suarez no. 7

Offline -marko-

• Hero Member
« Odgovori #33 : Siječanj 28, 2011, 22:10 »
Presretan sam i ne, prije nego me pola naroda pita - ne hvata me nikakva pretjerana euforija nego sam vrlo jasan od prvog dana kada smo povezivani s njime da je ovo ispravan potez. Svjestan sam da Luis tek mora opravdati igrama i ponasanjem & predstavljanjem sebe kao clana kluba izvan terena nase povjerenje i ovaj transfer.

Iskreno, ne znam odakle ta alergija na igrace iz Nizozemske, mislim - naravno vecina njih iz proslosti su se pokazali kao promasaji - ali eto, za mene osobno nije bitno jeli igrac dolazi iz Nizozemske ili Zanzibara, ako je dovoljno dobar i ako mislim da moze postati bolji (pod odgovarajucim ljudima, uvjetima), onda je to to. Koliko je Alberto Aquilani vrijedio? Istina, dosao je iz nemjerljivo jace lige, ali i zabiljezio strasan manjak ozljeda i cijena se odrazava puno vise na doticnu (ili proslu) sezonu, formu, negoli kvalitetu "kada je jednom" vec taj igrac bio fit i u formi. Primjera je mnogo.

šta reći za tvoj post, svaka ti čast...nadam se da ću jednom imat priliku sjest s tobom i popit pivu  ;)

namjerno sam ostavio samo ovaj dio tvog posta jer mislim da je to stvarno ono što je realno i osnovno u vezi ovog transfera i što nitko ne bi trebao osporavati.
Say what again!

Offline stafamu

• Sr. Member
  • Sve su pite pitice burek je pitac...:)
« Odgovori #34 : Siječanj 28, 2011, 22:22 »
Dobro dosao,zelim ti puno lijepih golova...Opravdaj cijenu i iskreno nadam da hoces  :super :super :super :super

Offline lfcmostar

• Hero Member
    • Zrinjski info
« Odgovori #35 : Siječanj 28, 2011, 22:27 »
Svaka čast zoorane na trudu i decidnoj analizi, mada ima tu navedenih stvari sa kojim se baš i neslažem.
Ukratko, uvjerio sam se da je nerijetko sebičan igrač, po meni sa upitnim golgeterskim  sposobnostima odnosno finiširanju da bi bio u tom segmentu igre "top class" igrač i  naravno,  za takvog "mačka u vreći" (hoće li pak biti Kean ili Torres, pitanje je sad   :neznam ), zaista dosta love.
 I definitivno, psihička stabilnost koja ga baš ne krasi, a što će biti jako bitan element za adaptiranje u momčadi i stil igre i što sa sobom nosi još jedan upitnik.
Lijepo je da si ti naveo  dosta pozitivnih karakteristika, ali objektivno u ovom trenutku nitko ne može reći da smo u ovom trenutku za toliku lovu kupili igrača koji će praviti  razliku na terenu za nas.. ;)

Offline koob

• Hero Member
« Odgovori #36 : Siječanj 28, 2011, 22:31 »

Lijepo je da si ti naveo  dosta pozitivnih karakteristika, ali objektivno u ovom trenutku nitko ne može reći da smo u ovom trenutku za toliku lovu kupili igrača koji će praviti  razliku na terenu za nas.. ;)

Upravo svi pričamo o tome  :)))
Pustimo Mascherana sa lanca..

Offline wewonit5times

• Hero Member
  • Walk on with hope in your heart...
« Odgovori #37 : Siječanj 28, 2011, 22:46 »
Ukratko, uvjerio sam se da je nerijetko sebičan igrač

kao recimo torres?

po meni sa upitnim golgeterskim  sposobnostima odnosno finiširanju da bi bio u tom segmentu igre "top class" igrač i  naravno,  za takvog "mačka u vreći" (hoće li pak biti Kean ili Torres, pitanje je sad   :neznam ), zaista dosta love.

dosta love razumijem, ali 'macak u vreci' upitnih golgeterskih sposobnosti???

ali objektivno u ovom trenutku nitko ne može reći da smo u ovom trenutku za toliku lovu kupili igrača koji će praviti  razliku na terenu za nas.. ;)

to ne bi mogao garantirat ni da smo kupili messija

inace, samo bih htio naglasit da ovo uopce nije toliko velik transfer.. nasi rivali su za te novce vec radili jedan, dva, pet (chelsea, city) takvih transfera godisnje, i to zadnjih nekoliko godina
ovakva pojacanja trebala bi bit nasa realnost, nadam se da ce od danas na dalje i postat upravo to

patimo za golgeterom vec duze vrijeme, po meni smo dobili jednog za duzi vremenski period
“If Everton were playing down the bottom of my garden, I'd draw the curtains.” - Bill Shankly

Offline afro420

• Hero Member
« Odgovori #38 : Siječanj 28, 2011, 23:26 »
auuuu ajme fala bogu da je ta trzavica gotova, nece vise bit ovo ono, inace drago mi je da je stigo ako je to istina...suarez je paklen igrac i njegova bezobraština ce nam dobro doc.....živio rođo kako bi reko pokojni spajke.......
WC je najstrašnije mjesto, tamo su se i najhrabriji usrali!?!

Offline john_doe

• Hero Member
« Odgovori #39 : Siječanj 29, 2011, 00:13 »
I ja sam pomalo skeptičan oko te kvalitete, iako je podosta kompletniji igrač od Huntelaara, Kežmana i ostalih talenata nizozemske lige ...

U svakom slučaju dobro je vidjeti prinosu u klubu ... sretno Luis
“Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple.” - Bill Shankly

Link

Offline Dante

• Hero Member
  • Acta non verba.
« Odgovori #40 : Siječanj 29, 2011, 08:24 »

Dobro mu stoji  :D

Offline sabrina

• Hero Member
  • M.Z. <3
« Odgovori #41 : Siječanj 29, 2011, 11:51 »
Roberte, ovo je bila moja tema za otvoriti, čekam ovaj trenutak od kad sam se registrirala na ovaj forum, neki će se sjećati :D

uglavnom, ovaj video iz mog favorite foldera na youtubeu koji stoji tamo vec dugo vremena je konačno dobio viši smisao
[youtube=425,350]http://www.youtube.com/watch?v=qW8HaqpatNo[/youtube]

hallelujah!!!

Offline Robert

• BlockAvatar
  • Hero Member
  • *
  • You`ll Never Walk Alone
« Odgovori #42 : Siječanj 29, 2011, 11:54 »
Roberte, ovo je bila moja tema za otvoriti, čekam ovaj trenutak od kad sam se registrirala na ovaj forum, neki će se sjećati :D

uglavnom, ovaj video iz mog favorite foldera na youtubeu koji stoji tamo vec dugo vremena je konačno dobio viši smisao
[youtube=425,350]http://www.youtube.com/watch?v=qW8HaqpatNo[/youtube]

hallelujah!!!

A sorry jbg, da sam znao da je tako odmah bi ti prepustio tu čast  :D

Bill Shankly: If I had a job to do, even if it was scrubbing the floor, I wanted my floor to be cleaner than yours!

Offline Bischa

• Hero Member
  • You don't need to love it, you have to RESPECT it!
« Odgovori #43 : Siječanj 29, 2011, 15:19 »
Još me pere glavobolja od slavljenja dolaska Suareza... Ima da mi isplati tu glavobolju u golovima... Sve najbolje mu želim i po mogućnosti dobro partnerstvo s Torresom, pa na njihovim krilima do trofeja sljedeće godine...
Ma Lucho je uvijek na drugoj strani!

Offline Bischa

• Hero Member
  • You don't need to love it, you have to RESPECT it!
« Odgovori #44 : Siječanj 29, 2011, 15:57 »
E da...

Kad bi mu trebalo biti službeno predstavljanje? :?
Ma Lucho je uvijek na drugoj strani!