Autor Tema: NFL  (Posjeta: 21407 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline 12th Monkey

• Sr. Member
  • Martin O'Neil State of Mind
Odg: NFL
« Odgovori #15 : Listopad 16, 2010, 12:40 »
zapravo su iz foxborougha, nekih 15 km izvan bostona
a bolje se isplati gledat reprize, ako ne znaš rezultat, onda se izrežu svi prekidi ;)

Offline 12th Monkey

• Sr. Member
« Odgovori #16 : Listopad 30, 2010, 09:19 »
evo ako nekom treba rb ovo kolo-beanie wells je fa
a prognoza je:

Darren Urban believes that new starter Beanie Wells could finish "in the 30-carry range" during the team's Week 8 game against Tampa Bay if the Cardinals have success out of the gate.
Tampa is only scoring 16.3 points per game (29th in the NFL), so it's a good bet that the score will be close and the Cards will be able to execute their run-first game plan. "This is his moment to shine, I think," predicts Urban. With the Cardinals starting a struggling, undrafted rookie quarterback coming off a concussion, Wells should receive at least 25 touches

navodno to bi trebalo biti 25 nošenja, prosječno po 2 yarda... znači 100 yardi a za 9 yardi jedan punkt
i potencijal td protiv tampe

Offline 12th Monkey

• Sr. Member
Superbowl XLV
« Odgovori #18 : Veljača 07, 2011, 08:13 »

Offline gizmo

• Hero Member
    • klikni mi na klitoris
Odg: Superbowl XLV
« Odgovori #19 : Veljača 07, 2011, 10:29 »
http://www.nfl.com/videos/nfl-game-highlights/09000d5d81e2ece9/Super-Bowl-XLV-highlights
ne mogu vjerovati da ovo nikoga ne interesira

ma jebo taki sport...

pravi sport je ragbi, ovi američki pozeri samo glume frajere sa tri tone oklopa na sebi...

a i komentatori tog sporta su u istom rangu: "America!!!!!!! America!!!! Go U.S.A!!!!! U.S.A!!!!!! U.S.A.!!!!!!! It`s nice day for a FOOTBALL!!!!!!!!!!! FOOTBALL!!!!!!!!!! Check how hard are my nipples.... FOOTBALL!!!!!!!!! God is on green bay Packer` side!         FOOTBALL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"

Offline afro420

• Hero Member
Odg: Superbowl XLV
« Odgovori #20 : Veljača 07, 2011, 11:19 »
ma jebo taki sport...

pravi sport je ragbi, ovi američki pozeri samo glume frajere sa tri tone oklopa na sebi...

a i komentatori tog sporta su u istom rangu: "America!!!!!!! America!!!! Go U.S.A!!!!! U.S.A!!!!!! U.S.A.!!!!!!! It`s nice day for a FOOTBALL!!!!!!!!!!! FOOTBALL!!!!!!!!!! Check how hard are my nipples.... FOOTBALL!!!!!!!!! God is on green bay Packer` side!         FOOTBALL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"

:lol :lol legenda si nema sta....
WC je najstrašnije mjesto, tamo su se i najhrabriji usrali!?!

Offline 12th Monkey

• Sr. Member
« Odgovori #21 : Veljača 07, 2011, 11:24 »
kaj ne viče to isto blažičko kad igra dinamo?

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
« Odgovori #22 : Veljača 07, 2011, 13:35 »
Taj sport mogu voliti samo Ameri.
To im je izlika da se dođu prežeravati "na zraku u prirodi"!
Jeri dok odu po enormne količine hrane ništa se ne dogodi jer je bio neki faul, pa onda izmjena, pa napimplavanje oko 5 centi tj. ne znam ni ja koliko incha, pa 4 pokušaja da se naguraju igrači skupa s jajastom loptom par yardi, apsolutno ništa ne propuste???? Žderu i žderu i skaču samo kad dođu one guzate i sisate opajdare tzv. cheerleader (koje gle čuda - imaju i svoje vlastito natjecanje - npr. tko će napraviti veću ljudsku piramidu i tko će baciti curu više u zrak isl.) onda se malo oglase i to je to. Jel netko vidio da tamo netko navija ili se jako iživcira kad tvoji izgube?
I za koji klinac igraju s tom jajastom loptom?  :ne
Jel to netko od onih obrambenih gurača grdosija sjeo na loptu pa je tako nastao taj šit?
I to je sport? WTF?

@12th Monkey ja nemam ništa protiv tebe, ali da si to na nekom drugom forumu možda pisao netko bi to i "lajkao", ali ovdje, hmmmm, teško.
Puno se trudiš, ali eto nema baš neke koristi, malo te zezamo.  :ne

Offline 12th Monkey

• Sr. Member
« Odgovori #23 : Veljača 07, 2011, 14:27 »
da ali meni je fascinantan zbog svoje organizacije, ne žive na račun društva ko naši sportski kolektivi, sami se mogu uzdržavati
a i za pohvalu je da tamo nema jednog lika na čelu saveza ili kluba kojeg se sve mora pitati i koji će učiniti sve da dinamo, badel, cibona uvijek budu prvi
i da pritom upropaste sve oko sebe financijski
tamo je gotovo nebitno tko u konačnici pobjedi, najbitnije da se igra, da se raja veseli jer naime tamo su stadioni puni

sad ćeš biti ko moj kum, socijalističi orijentiran, i tvrditi da švabi idu na utakmice bundeslige ne zato jer ih interesiraju nego zato jer cijeli tjedan teško rade i za vikend si hoću pojesti kobasice i popiti piva
sport je ultimativna zabava i zanimacija ali ne baš više od toga, ameri su to davno shvatili, zgrću puno novca na tome a mi smo ih skužili i znamo da ima u sportu nešto dublje zato u našem glavnom gradu svega par tisuća ljudi mogu skupiti utakmice 10ak stranaca, bilo crnih ili bijelih bezubih, koji se 90% financiraju iz gradskih, državnih blagajni...

Offline gizmo

• Hero Member
    • klikni mi na klitoris
« Odgovori #24 : Veljača 07, 2011, 14:58 »
Taj sport mogu voliti samo Ameri.
To im je izlika da se dođu prežeravati "na zraku u prirodi"!
Jeri dok odu po enormne količine hrane ništa se ne dogodi jer je bio neki faul, pa onda izmjena, pa napimplavanje oko 5 centi tj. ne znam ni ja koliko incha, pa 4 pokušaja da se naguraju igrači skupa s jajastom loptom par yardi, apsolutno ništa ne propuste???? Žderu i žderu i skaču samo kad dođu one guzate i sisate opajdare tzv. cheerleader (koje gle čuda - imaju i svoje vlastito natjecanje - npr. tko će napraviti veću ljudsku piramidu i tko će baciti curu više u zrak isl.) onda se malo oglase i to je to. Jel netko vidio da tamo netko navija ili se jako iživcira kad tvoji izgube?
I za koji klinac igraju s tom jajastom loptom?  :ne
Jel to netko od onih obrambenih gurača grdosija sjeo na loptu pa je tako nastao taj šit?
I to je sport? WTF?

@12th Monkey ja nemam ništa protiv tebe, ali da si to na nekom drugom forumu možda pisao netko bi to i "lajkao", ali ovdje, hmmmm, teško.
Puno se trudiš, ali eto nema baš neke koristi, malo te zezamo.  :ne

rugby je stariji sport od nogometa...

pa tako jajčeko ima jaču karizmu od kuglice....

Offline ringo starr

• Hero Member
« Odgovori #25 : Veljača 07, 2011, 22:48 »

rugby je stariji sport od nogometa...

šta stvarno? jel nije rugby nasto od nogometa? ne ovog današnjeg, neg nekog hibridnog mješavine nogometa i rugbya il sam pobrko sve?

Offline Winx

• Hero Member
« Odgovori #26 : Veljača 08, 2011, 08:32 »
da ali meni je fascinantan zbog svoje organizacije, ne žive na račun društva ko naši sportski kolektivi, sami se mogu uzdržavati
a i za pohvalu je da tamo nema jednog lika na čelu saveza ili kluba kojeg se sve mora pitati i koji će učiniti sve da dinamo, badel, cibona uvijek budu prvi
i da pritom upropaste sve oko sebe financijski
tamo je gotovo nebitno tko u konačnici pobjedi, najbitnije da se igra, da se raja veseli jer naime tamo su stadioni puni

sad ćeš biti ko moj kum, socijalističi orijentiran, i tvrditi da švabi idu na utakmice bundeslige ne zato jer ih interesiraju nego zato jer cijeli tjedan teško rade i za vikend si hoću pojesti kobasice i popiti piva
sport je ultimativna zabava i zanimacija ali ne baš više od toga, ameri su to davno shvatili, zgrću puno novca na tome a mi smo ih skužili i znamo da ima u sportu nešto dublje zato u našem glavnom gradu svega par tisuća ljudi mogu skupiti utakmice 10ak stranaca, bilo crnih ili bijelih bezubih, koji se 90% financiraju iz gradskih, državnih blagajni...

Da, sve si u pravu, ali meni to nije nimalo zanimljivo. A što se švaba tiče, kum ti je dobrim dijelom u pravu. Uostalom tako je i u Engleskoj slično. Nogomet je nešto više od zabave, rekao bih način života na neki način.
OK zabava, ali doista i to si u pravu, amerima cijeli život služi samo za zabavu. Samo to ti je i inače mentalitet "nit brige nit pameti". Oni žive u totalno neuređenom društvu bez imalo socijalnog osjećaja.
Znanje im je ograničreno na samo onaj segment koji im je profesija. nadalje, briga njih npr. da li imaju socijalno osiguraje, bolje je imati za "lajnu" koju ćeš povući za vikend, ili nešto smotati i ubiti se alkoholom, jer ionako tko ima para taj će si i doktora platiti, ko nema, umre na ulici, i to nikoga niti ne zanima.
Ne sam ja neki lijevo orijentiran, tako da ne misliš da branim komunizam, saocijalizam ili sl, ali to je tako u kapitalizmu.
I još nešto, ameri su "jedna nacija" samo u određenim trenucima, kad je rat ili sl. Ali kad je recimo sve OK, rijetko će ko od njih prvo reći da je amer, nego će prevo se pohvaliti da je Irac, Poljak, Kinez isl, pa tek onda amer. Tako da od te tamo mješavine niti ne može biti neki sport tipa nogomet, ovaj Soccer tzv. jer kad bi tako bilo, zamisli kako bi izgledalo da igraju npr Irski protiv Talijanskog kluba isl.? Uostalom pogledaj kako to izgleda npr. u Australiji. Svaka tekme nekog kluba nacionalne zajednice završi nekim cirkusom.
Bilo bi mrtvih na sve strane, zato oni bolje prave ove show programe i toga se drže. Nama s našeg pogleda na sport, pogotovo na nogomet je to malo čudno i negledljivo. Briga mene za organizaciju i za vlasnike. Pa ne dolazim ja njih gledati!
A što se tiče hr. sporta, to se nema s čime uopče usporediti. Kod nas nema takvih sponzora kao u Americi, a niti smo takvo tržište koje može podnijeti sponzoriranje klubova poput zpada, a da ne govorim Amera.

Offline gizmo

• Hero Member
    • klikni mi na klitoris
« Odgovori #27 : Veljača 08, 2011, 10:41 »
šta stvarno? jel nije rugby nasto od nogometa? ne ovog današnjeg, neg nekog hibridnog mješavine nogometa i rugbya il sam pobrko sve?

hm...zbog tebe sam na wikipediju išo bacit oko...

nastao je rugby od nogometa (al ne baš pretjerano identičnog nogometa sa današnjim)...

al mislim da su rugby pravila (ona službena, il bolje rečeno: ona službenija) nastala prije od nogometnih službenih pravila....

u glavnom: sport mi je najdraži -ne samo sportski, već i kulturno - u svakoj zemlji se skoro drugačije gleda na taj sport (pa i u određenim dijelovima te iste) - u nekima je to elitistički sport za "višu" klasu, u nekima za "srednju", u nekima za "radničku", u nekima za ruralno stanovništvo, u nekima za urbano stanovništvo, u nekima je simbol antirasizma, međukulturalnosti i obrazovanja, u nekima simbol nacije,........

Offline Winx

• Hero Member
« Odgovori #28 : Veljača 08, 2011, 11:05 »
To je otprilke kao što je rukomet nastao iz Hazene, kombinacije rukometa, graničara i muško-ženskog sporta!  :x
Još uvijek se igra u skandinaviji (navodno), isto kao i bandy što je vrsta hokeja na ledu ali na dimenzijama nogometnog terena i s više igrača isl. koji se isto igra u skandinaviji, rusiji, poljskoj i ukrajni, moguće i dlaje, ali nije toliko popularan dalje. Koliko sam čitao svojevremeno je taj sport egzistirao i u Srbiji, a zanimljivo je da postoji i u Indiji savez????  :hm

Offline Kopite for life

• Hero Member
  • it's match day- it's Valentines day
« Odgovori #29 : Veljača 08, 2011, 15:34 »
u americi super bowl najgledaniji dogadaj, a mi u europi ni pravila neznamo  :D
Malo tko se zaljubio u Liverpool prije 20-ak godina, zavoljeli smo ga u godinama kada nije bilo previše trofeja, ali bilo je nešto posebno.

Danas u Liverpoolu toga nema, nema trofeja, nema borbe, nema zabave, nema hrabrosti