Autor Tema: NFL  (Posjeta: 28072 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Dermonis

• Hero Member
  • Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!!
Odg: NFL
« Odgovori #75 : Veljača 02, 2015, 02:12 »
Lol
Kakav lav :)))

Offline liverbird91

• Hero Member
« Odgovori #76 : Veljača 02, 2015, 03:41 »
Jebote, da sam znao da traje ovoliko ne bi ni počinjao gledati, sad mi je glupo prestat.

Offline Dermonis

• Hero Member
« Odgovori #77 : Veljača 02, 2015, 10:16 »
Sto je previse previse je. Kao da sam gledo reklame koje su se prekidale prijenosom tekme na 5 min...

https://gfycat.com/GrouchyNeglectedAtlanticblackgoby

Offline Budma

• Hero Member
  • JFT96
« Odgovori #78 : Veljača 02, 2015, 12:47 »
Sinoć sam prvi put u životu pogledao cijelu utakmicu i oduševljen sam, na početku mi je dosadno jer ima previše prekida i nema baš dinamike ali poslije je postalo toliko napeto da sam bio na iglama kao da gledam finale LP.  :lol

Offline dalglish12345

• Hero Member
  • Whenever, Wherever you need me, i am here for you
« Odgovori #79 : Veljača 02, 2015, 15:22 »
meni je ovo jedan od najboljih sportova..istina da ga ubiju reklamu, ali gledao bi ga cesce da nije vremenske razlike. Kad se upoznas sa pravilima jednostavno ne moze bit dosadan
we've won it 5 times!

we've won it 5 times!

More than Chelsea and Arsenal!

And Man U combined!

Offline Dermonis

• Hero Member
« Odgovori #80 : Veljača 02, 2015, 15:31 »
A nisu ni pravila teška za naučit. 1 pročitaš i već znaš šta se radi na terenu i kako se ostvaruje prednost.

Offline Ozz

• Hero Member
  • Stade sve,samo život prođe...
« Odgovori #81 : Listopad 20, 2015, 17:48 »

Offline Ozz

• Hero Member
  • Stade sve,samo život prođe...
« Odgovori #82 : Ožujak 07, 2016, 23:15 »
Nakon 18 godina karijere, danas je kraj objavio jedan od najvećih quaterbackova Peyton Manning, odlazi kao pobjednik s Broncosima. Pratim NFL 3 godine,ne toliko da mogu pričati mnogo,ali bio je jedan od sinonima za taj sport, dovoljno govori o njegovoj važnosti.

Manning je jedini igrač koji je čak pet puta osvajao naslov najkorisnijeg (MVP) igrača NFL sezone (2003, 2004, 2008, 2009, 2013), a rekorder je i po broju osvojenih jarda (71,940), te po broju dodavanja za "touchdown" (539) u karijeri.

Godine 2013. postavio je i rekorde po broju osvojenih jarda (5,477) i dodavanja za "touchdown" (55) u jednoj sezoni.

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #83 : Veljača 06, 2017, 09:05 »
Jel neko zna gdje bi se mogla pogledati sinocna utakmica? Ono sto se sinoc desilo je nestvarno!
Move well, study well, play well, eat well, rest well - That is the turtle master way! One master those arts for health in mind and body, for the ability to live one's life as courageously, uniquely, and energetically as one wishes!

Offline MagicRat

• Hero Member
« Odgovori #84 : Veljača 06, 2017, 10:51 »
Jel neko zna gdje bi se mogla pogledati sinocna utakmica? Ono sto se sinoc desilo je nestvarno!

Imaš na torrentima.

Offline Budma

• Hero Member
  • JFT96
« Odgovori #85 : Veljača 06, 2017, 12:16 »
Ovo je nevjerojatno što se sinoć dogodilo, meni ni nakon 6-7 sati još nije sasvim sjelo da se ono stvarno sve dogodilo a mogu tek misliti kako je igračima i fanovima Falconsa, nevjerojatno. Taman kada misliš da si vidio sve u sportu on ti u 15 minuta pokaže koliko si naivan. Brady je ovime čak i meni pokazao da je najveći svih vremena, kakva priča iza čovjeka koji je 6th round pick, kakav lider i pobjednik.  :klanja

Offline ScouseCafu

• Hero Member
« Odgovori #86 : Veljača 06, 2017, 12:42 »
Jučer odlučim prvi put u životu pogledat tekmu NFL-a i nisam požalio. Prvi put i odmah vidim najveći preokret ikad i prvi overtime u povijesti superbowla  :D
Strašna tekma, Patriotsi nisu mogli doslovno ništa 3/4 i onda naprave onakav preokret, nestvarno. Definitivno ću iduće sezone malo više pratit nfl  :super
Baš je super zanimljivo, osim one pizdarije s Gagom, ali jebeš ga. Ameri što znaju napravit cirkus, nema im ravnih  :p

Offline Budma

• Hero Member
  • JFT96
« Odgovori #87 : Veljača 06, 2017, 13:06 »
Jučer odlučim prvi put u životu pogledat tekmu NFL-a i nisam požalio. Prvi put i odmah vidim najveći preokret ikad i prvi overtime u povijesti superbowla  :D
Strašna tekma, Patriotsi nisu mogli doslovno ništa 3/4 i onda naprave onakav preokret, nestvarno. Definitivno ću iduće sezone malo više pratit nfl  :super
Baš je super zanimljivo, osim one pizdarije s Gagom, ali jebeš ga. Ameri što znaju napravit cirkus, nema im ravnih  :p

Meni je prvi Super Bowl bio prije dvije godine, isto drama na kraju i Butlerov interception u endzoni, sa Patriotsima stvarno nikada nije dosadno.  :D

Većinu nažalost u početku odbiju reklame i prekidi, još ako oba napada povežu 3 and out zapitaš se "Šta je ovdje zanimljivo i zašto ja ovo gledam?  :lol" no kada se upoznaš sa pravilima, pozicijama i taktikama sport je strašno zanimljiv. Što se tiče čestih commercial breakova nešto će se promjeniti po tom pitanju jer sve više fanova čak i u Americi sve više prigovara jer se stvarno previše rastegne utakmica, ratinzi za gledanost su u padu ove sezone što zbog navedenih prekida što zbog slabijeg playoffa tako da sam siguran da će doći do promjena no kada je u pitanju utakmica poput ove sinoć jednostavno ti vrijeme prođe za sekundu, nestvarno.  :klanja

Offline xabeard14alonso

• Hero Member
  • #RiseUp
« Odgovori #88 : Veljača 06, 2017, 17:18 »
28 - 3.

28 - 3.
"No matter what we call heroin, it's gonna get sold. Shit is strong, we gonna sell it. Shit is weak, we gonna sell twice as much. You know why? Because a fiend is gonna chase that shit no matter what. It's crazy. We do worse, and we get paid more." -  Stringer Bell

Offline Budma

• Hero Member
  • JFT96
« Odgovori #89 : Veljača 06, 2017, 18:00 »
28 - 3.

28 - 3.

Nije mi bio jasan playcalling Quinna u zadnjoj četvrtini nikako, ovo je po meni prelomilo utakmicu. Razumijem da ti je QB MVP ove sezone i Julio Jones najbolji receiver lige no ovdje na 3&1 jednostavno moraš ići na run, moraš. Morao im je biti cilj pojesti što više vremena i lagano privesti utakmicu kraju, run igra ih je sasvim dobro služila tokom utakmice, pogotovo Freemana tako da još ne razumijem zašto su ovdje išli na pass, druga je stvar da je bio 3&long. Ovdje je sav momentum otišao na stranu Patriotsa i jasno da će doktor sa iskustvom poput Bradya to iskoristiti.

Čak su imali još jednu šansu 4 minute prije kraja pogoditi FG i otići na 11 razlike da utakmica bude two possesion game i opet su forsirali pass, sa New Englandovih 22 yarde su se maknuli iz FG rangea zbog penaltya i dozvoljenog sacka. Stvarno ne bi volio biti u koži fanovima Falconsa jer ovo baš frustrira i boli.