Autor Tema: NFL  (Posjeta: 27951 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Budma

• Hero Member
  • JFT96
Odg: NFL
« Odgovori #105 : Veljača 03, 2019, 21:20 »
Za mene jedini gori scenarij u Super Bowlu bi bio Patriotsi protiv Cowboysa, ovako ću nekako morati biti uz Ramse večeras.  :D

Iako se igra u Atlanti Patriotsi će vjerojatno imati osjetnu prednost na tribinama jer je fanbase Ramsa totalno raštrkan odkako je franšiza preseljena iz St. Louisa u LA. Čak ni cijene ulaznica nisu dosezale neke astronomske cifre upravo zbog toga jer interes za Ramsima još uvijek nije neki, čak ni na domaćim utakmicama u LA često bude više gostujućih fanova. Očekujem pobjedu Patriotsa i 6. prsten za Bradya i Belichicka iako se nadam pobjedi Ramsa.

Offline Emre Can

• Hero Member
  • We won it 6 times, in Madrid we won it 6 times!
« Odgovori #106 : Rujan 29, 2020, 13:22 »
Prvaci KC Chiefsi savladali moje Baltimore Ravense 34-20!
1. 1977
2. 1978
3. 1981
4. 1984
5. 2005
6. 2019 (Let's talk about six, baby!)

Offline Ozz

• Hero Member
  • Stade sve,samo život prođe...
« Odgovori #107 : Siječanj 09, 2021, 19:46 »
Počinje ludi WC vikend,prvi puta 6 utakmica...Bills, Seahawks, Tampa, Baltimore, New Orelans i Cleveland,predikcije  :srednji

Offline Budma

• Hero Member
  • JFT96
« Odgovori #108 : Siječanj 09, 2021, 20:28 »
Počinje ludi WC vikend,prvi puta 6 utakmica...Bills, Seahawks, Tampa, Baltimore, New Orelans i Cleveland,predikcije  :srednji

Jel bi imao hrabrosti staviti kakve novce na Brownse doduše?  :lol

Mislim da je Ravens - Titans coin flip a ovo ostalo ne bi trebalo biti iznenađenja.

Offline Ozz

• Hero Member
  • Stade sve,samo život prođe...
« Odgovori #109 : Siječanj 09, 2021, 20:39 »
Jel bi imao hrabrosti staviti kakve novce na Brownse doduše?  :lol

Mislim da je Ravens - Titans coin flip a ovo ostalo ne bi trebalo biti iznenađenja.
Ne kladim se,ali ne bi,popriličan sam ziheraš... mora biti jedno "iznenađenje" ...Evo Coltsi su mogli šokirati pomalo,ali nisu iskoristili dobre stvari bar u prvom pol... Ravensi su moj tim,pa moram na njih ,inače bi moglo biti teško... Nažalost Washington ne vjerujem da išta može,kao ni Chicago... Seattle - Rams se nadam da ne bude uspavanka  :D

Online scouser68

• Hero Member
« Odgovori #110 : Veljača 08, 2021, 09:29 »
Tom Brady. Vise osvojenih naslova nego bilo koji klub u NFL-u..  :)

Offline Budma

• Hero Member
  • JFT96
« Odgovori #111 : Veljača 08, 2021, 11:58 »
Ja ga ne mogu vidjeti očima ali je stvarno najveći, doduše ova ekipa Bucsa je stvarno nevjerojatno posložena sa svih strana. Obrana je sinoć odradila daleko najveći dio posla jer svesti napad Chiefsa na samo devet poena je i više nego impresivno. Malo me podsjetilo na Super Bowl 48 kada je obrana Seahawksa uništila Peytona i napad Broncosa. Opet se po tko zna koji put pokazuje vrijednost ofenzivnih linijaša, uzalud ti sva oružja u napadu ako ti QB zbog ozljedama prošarane OL svaki napad spašava živu glavu.

Online scouser68

• Hero Member
« Odgovori #112 : Veljača 08, 2021, 13:15 »
Slazem se s analizom. I da, podsjeca na pobjedu Seahawksa protiv Broncosa.
A Bradyu su spocitavali da je u pitanju sustav Patriotsa i Belichik. Da nigdje drugdje to nebi mogao. Covjek ode u drugi klub i odmah prvu sezonu ode do kraja.. Sta je jos potrebno? Stvarno je najveci. Pa i kao super poslozeni, opet su na drugoj strani imali uhodanu masineriju Chiefsa s Mahomesom na celu.. A nemojmo zaboraviti da su prije toga dobili i Packerse s Rodgersom.. Sjajna sezona.
Meni osobno je ipak i dalje najjaci superbowl onaj povratak Patriotsa protiv Falconsa 2017. Ludo finale.