Autor Tema: Heysel!!  (Posjeta: 25018 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Antimadridista

• Full Member
Odg: Heysel!!
« Odgovori #75 : Svibanj 29, 2012, 21:43 »
RIP

Offline Darko_redsi

• Hero Member
  • "It's not impossible, nothing's impossible."
« Odgovori #76 : Svibanj 29, 2012, 23:20 »
R.I.P.

Ne ponovilo se ...
"Liverpool is not just a football club, it is a way of life, religion,passion and love ..."

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
« Odgovori #77 : Listopad 10, 2013, 11:34 »
http://learni.st/learnings/168699-soccer-riot-in-brussels-left-38-dead-and-437-injured?board_id=23785

Tko ima volje, trebao bi ovo pročitati.

Mi smo svi bili u totalnom šoku, a još veći šok je bio kad je odlučeno iako s eveć tada znalo da ima na desetke mrtvih i ozlijeđenih da će se utakmica odigrati.

Naravno, morali smo je izgubiti, na žalost. Mogli smo imati još jedan naslov, i u to sam 99% siguran jer smo bili te godine nenadjebivi.

Mogu vam reći da sam se nakon toga pitao čemu sve to, čak sam na neko vrijeme "zamrznio" moje simaptije prema Redsima, srećom ne zadugo.  ;)

Offline lfcmostar

• Hero Member
    • Zrinjski info
« Odgovori #78 : Listopad 10, 2013, 17:30 »
To je tekma koja mi se kao klincu urezala drama u sjecanje. Zaista je bilo sokantno kad je donesena odluka da se tekma igra. Onako koliko se sjecam, igraliste bez ograda koju su onda cinili kordoni policije. Sviran je penal za Juve koji nije postojao, cini mi se da je prekrsaj bio van sesnaesterca, Platini je zabio, ali nitko nije protestirao. Ali to zaista nije bilo vazno, jer nogomet u tim trenucima nikad nije izgledao nebitniji!

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #79 : Listopad 10, 2013, 20:09 »
To je tekma koja mi se kao klincu urezala drama u sjecanje. Zaista je bilo sokantno kad je donesena odluka da se tekma igra. Onako koliko se sjecam, igraliste bez ograda koju su onda cinili kordoni policije. Sviran je penal za Juve koji nije postojao, cini mi se da je prekrsaj bio van sesnaesterca, Platini je zabio, ali nitko nije protestirao. Ali to zaista nije bilo vazno, jer nogomet u tim trenucima nikad nije izgledao nebitniji!

i to za jedno 2-3 metra... ali tako je ocigledno moralo da bude
Move well, study well, play well, eat well, rest well - That is the turtle master way! One master those arts for health in mind and body, for the ability to live one's life as courageously, uniquely, and energetically as one wishes!

Offline Mastodont

• Hero Member
  • "It’s WONDERFUL! It’s MARVELOUS!! It’s 3-3!!!"
« Odgovori #80 : Svibanj 29, 2014, 11:51 »
In Memoria e Amicizia, in Memory and Friendship.

I da se ne ponovi...

Offline Ri

• Hero Member
  • You'll Never Walk Alone
« Odgovori #81 : Svibanj 29, 2014, 17:40 »

JUSTICE FOR 96 - You'll never be forgotten!

Offline Skipper

• Hero Member
« Odgovori #82 : Svibanj 29, 2015, 14:18 »

R.I.P.
kod mene, kod mene ti nema mnogo priče. kod mene ti je priča specifična koja više se bazira na foluški nekoj.

Offline Mastodont

• Hero Member
  • "It’s WONDERFUL! It’s MARVELOUS!! It’s 3-3!!!"
« Odgovori #83 : Svibanj 29, 2015, 15:13 »
30 je godina prošlo od tragedije na Heyselu.
In memoria e amicizia...
RIP

Offline ScouseCafu

• Hero Member
« Odgovori #84 : Svibanj 29, 2015, 15:16 »
Počivali u miru..

Offline -marko-

• Hero Member
« Odgovori #85 : Svibanj 29, 2015, 15:44 »

RIP

Jedna sa frendom koji je stvarno veliki navijac Juvea. (zanemarit cemo alkoholiziranost)
Say what again!

Offline lfcmostar

• Hero Member
    • Zrinjski info
« Odgovori #86 : Svibanj 29, 2015, 18:04 »
R.I.P.

Čuj 30 godina?!
Kako samo vriijeme leti, sjećam  se dan danas te tekme, potresnih scena i čuđenja starog što će se tekma uopće odigrati. Nepostojeći penal za Juve i "časni" Platini su presudili pobjednika.
Ali je tad već defiitivno tekma , rezultat  i nogomet  bili u drugom planu.
Kad bolje razmislim, bilo je to moje prvo gledanje mrtvi ljudi i katastrofe na TV-u, vjerojatno ono što je danas sasvim "normalno" klincima.. ;)

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
« Odgovori #87 : Svibanj 29, 2023, 12:50 »
https://www.liverpoolfc.com/news/lfc-marks-38th-anniversary-heysel-stadium-disaster

Kad se samo sjetim tog dana i te muke za gledanje na tv-u, a znaš da ima mrtvih na stadionu, dođe mi još uvijek mučnina. Žurio sam kući s malog nogometa i sjeo i kaže stari, "ništa od utakmice, cirkus je na stadionu." jer je tako barem tada izgledalo da se neće odigrati.
I još je bilo priče na tv-prijenosu kako kruži informacija kako neki navijači Liverpoola pucaju po navijačima Juvea....