Autor Tema: Bill Shankly  (Posjeta: 26558 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline kiky97

• Hero Member
  • You'll Never Walk Alone
Odg: Bill Shankly
« Odgovori #30 : Rujan 30, 2011, 12:58 »

Offline Massone

• Hero Member
« Odgovori #31 : Rujan 30, 2011, 14:00 »
R.I.P.

YNWA!
19 + 6 + 8 + 10 + 3 + 4 + 1

Offline silvan

• Hero Member
« Odgovori #32 : Listopad 27, 2011, 23:11 »
Želio sam od LIVERPOOLA stvoriti neosvojivi bastion..,Poput Napoleona želio sam pokoriti cijeli prokleti svijet.. Želio sam da LIVERPOOL postane nedodirljiv, razvijati ga dok mu se cijeli nogometni svijet ne nađe pod nogama...

Nešto najbolje što sam pročitao. Koji veliki čovjek i psiholog je on bio. Uspio je u tom svom naumu.
Kenny imaš li išta od ovog njegovog u sebi?? ti si njegova old school.
Samo jedan prokleti naslov premier lige želim i da urličem ko budala pijan u podne, ali ponosan što teturam u crvenom dresu i smijem se p***icama šminkerima u scumovom dresu.

Sve u nogometu sam doživio što sam sanjao, osim naslova prvaka za Liverpool i Schalke.

Samo jedan naslov prvaka engleske! Za Shanklya i ostatak ekipe koju je odveo u besmrtnost.

YNWA.

Offline stafamu

• Sr. Member
  • Sve su pite pitice burek je pitac...:)
« Odgovori #33 : Listopad 27, 2011, 23:20 »
Želio sam od LIVERPOOLA stvoriti neosvojivi bastion..,Poput Napoleona želio sam pokoriti cijeli prokleti svijet.. Želio sam da LIVERPOOL postane nedodirljiv, razvijati ga dok mu se cijeli nogometni svijet ne nađe pod nogama...

Nešto najbolje što sam pročitao. Koji veliki čovjek i psiholog je on bio. Uspio je u tom svom naumu.
Samo jedan prokleti naslov premier lige želim i da urličem ko budala pijan u podne, ali ponosan što teturam u crvenom dresu i smijem se p***icama šminkerima u scumovom dresu.

Sve u nogometu sam doživio što sam sanjao, osim naslova prvaka za Liverpool i Schalke.

Samo jedan naslov prvaka engleske! Za Shanklya i ostatak ekipe koju je odveo u besmrtnost.

YNWA.
Evo video sto sam ne tako davno napravio njemu u cast...YNWA legendo

Offline Paulinjo

• Hero Member
  • Smooth, but not a criminal.
« Odgovori #34 : Listopad 28, 2011, 00:26 »

Kenny je old school i zna sto je Liverpool Way ali nije bas poput njega. Na Kennyju se vidi da je mudar, prepreden, neda da ga se zajebava, brani igrace i klub, odlican humor, motivator i dobar taktican, ali mora se priznat da kad bi danas govorio ovako poput Shanklyja, puno sebe, arogantno, kraljevski, da ce gaziti sve pred sobom(u donekle dobrom duhu) bio bi najomrazeniji trener zasigurno. Mediji bi ga gazili, Mourinho bi bio dijete za njega...

Svaka cast Shanklyju, postavio je temelje kluba, unio duh i sve ostalo, dao dosta prekul izjava,ali kad bih mogao birati izmedju Kennyjeve i Billove osobnosti, bez problema bih dao glas KK-u.
« Zadnja izmjena: Listopad 28, 2011, 00:42 Paulinjo »

Offline margita

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Stevie Heighway on the wing...
« Odgovori #35 : Listopad 28, 2011, 08:03 »
Samo jedan prokleti naslov premier lige želim i da urličem ko budala pijan u podne

Mislim da bi ti urlikao i za puno manje ;)
"Ja sam Vuco, ja sam hodajući spomenik. Ja sam Liverpool, čoviče, ja nisam pjevač, ja sam Liverpool."

Offline Mastodont

• Hero Member
  • "It’s WONDERFUL! It’s MARVELOUS!! It’s 3-3!!!"
« Odgovori #36 : Studeni 29, 2011, 18:23 »
Legendarni Bill Shankly...

I njegovi Shanklyboys...

Good old times with trophies...

Offline Mastodont

• Hero Member
  • "It’s WONDERFUL! It’s MARVELOUS!! It’s 3-3!!!"
« Odgovori #37 : Prosinac 01, 2011, 15:05 »
Upravo na današnji dan, 01.12.1959. godine Bill Shankly, nalegendarnija osoba u povijesti našeg kluba, kročila je na travu Anfielda.
Sve nakon toga zapisano je u povjesti Liverpoola. Hvala Bogu na tom danu, a na nama je da ga se prisjetimo i ne zaboravimo.

http://www.liverpoolecho.co.uk/liverpool-entertainment/the-beatles/the-beatles-news/2011/11/29/bill-shankly-remembered-celebrate-the-anniversary-of-his-liverpool-fc-arrival-100252-29878164/

Offline david_1991

• Hero Member
« Odgovori #38 : Prosinac 25, 2011, 17:16 »
..pred koji dan je na Sky Sportu izašao ovaj sjajni polusatni dokumentarac o Billu Shanklyu,stvarno se isplati pogledati:

http://motd2u.blogspot.com/2011/12/bill-shankly-footballs-greatest.html

Offline afro420

• Hero Member
« Odgovori #39 : Prosinac 25, 2011, 18:37 »
kad si vec kod billa, u novom broju casopisa NOGOMET su cak stavili čitavu jednu stranicu o njemu pod rubrikom legendarni treneri......
....zapravo su 3 stranice, al prve dve su spojene jedna velika slika njega.... :lol

ja nemog vjerovat da to jos postoji i da neko kupuje to sranje
WC je najstrašnije mjesto, tamo su se i najhrabriji usrali!?!

Offline Ozz

• Hero Member
  • Stade sve,samo život prođe...
« Odgovori #40 : Prosinac 25, 2011, 18:40 »
u novom broju casopisa NOGOMET

ja nemog vjerovat da to jos postoji i da neko kupuje to sranje
ahah ma da? ja sam to prije stalno kupovao imao sam sigurno prvih 100 brojeva i onda je prestalo.. :O

Offline afro420

• Hero Member
« Odgovori #41 : Prosinac 25, 2011, 18:46 »
ahah ma da? ja sam to prije stalno kupovao imao sam sigurno prvih 100 brojeva i onda je prestalo.. :O
mislim da ja imam sve brojeve, jer HNS salje mom savezu svaki broj, inace nebi nikad to kupio....
WC je najstrašnije mjesto, tamo su se i najhrabriji usrali!?!

Offline Carra#23

• Hero Member
« Odgovori #42 : Svibanj 25, 2012, 11:37 »
..pred koji dan je na Sky Sportu izašao ovaj sjajni polusatni dokumentarac o Billu Shanklyu,stvarno se isplati pogledati:

http://motd2u.blogspot.com/2011/12/bill-shankly-footballs-greatest.html
:super
Odličan dokumentarac, svakako pogledat. Baš san malopije prvi put pogleda.
Evo link s Youtubea ako će ko pogledati pošto davidov link ne otvara.
"I want to build a team that's invincible, so that they have to send a team from bloody Mars to beat us."- Bill Shankly

Offline Fillip

• Newbie
« Odgovori #43 : Rujan 02, 2012, 02:20 »
Sretan rodjendan veliki bill makar vise nisi sa nama

Offline silvan

• Hero Member
« Odgovori #44 : Rujan 02, 2012, 02:26 »
Sretan rodjendan veliki bill makar vise nisi sa nama

:amen