Autor Tema: Najbolji igrači Liverpoola kroz povijest  (Posjeta: 27434 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Paulinjo

• Hero Member
  • Smooth, but not a criminal.
Odg: Najbolji igrači Liverpoola kroz povijest
« Odgovori #30 : Lipanj 12, 2012, 18:10 »
Ovog će biti zanimljivo uhoditi na twitteru  :)
https://twitter.com/#!/officialbarnesy

Offline Mastodont

• Hero Member
  • "It’s WONDERFUL! It’s MARVELOUS!! It’s 3-3!!!"
« Odgovori #31 : Kolovoz 10, 2012, 10:26 »

Lijep, obećavajući start za Borinija.

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
« Odgovori #32 : Kolovoz 10, 2012, 13:57 »

Lijep, obećavajući start za Borinija.

Eh, kad bi to tako bilo, nitko sretniji od nas!

Offline livpool

• Newbie

Offline livpool

• Newbie

Offline IanZG

• Hero Member
  • 大象爆炸式的拉肚子
« Odgovori #35 : Prosinac 24, 2012, 16:35 »

Isplati se pogledati, jedan od najvećih :)

EDIT: Evo još dvije klupske legende ;)

« Zadnja izmjena: Prosinac 28, 2012, 10:57 IanZG »
"You know what the chain of command is? It's the chain I go get and beat you with 'til ya understand who's in ruttin' command here."

Ljudi, pretjerano SERETE!

Offline IanZG

• Hero Member
  • 大象爆炸式的拉肚子
« Odgovori #36 : Siječanj 22, 2013, 11:35 »
http://www.liverpoolfc.com/news/latest-news/seven-years-on-it-s-back

Možete birati igrače za novu verziju "100 players that shook the Kop" :) Birate 10 od ponuđenih (nažalost, nema Shelveya i Carrolla  :() pa recite tko je u vašoj listi :D Mene čeka višesatno proučavanje i razmišljanje :D
"You know what the chain of command is? It's the chain I go get and beat you with 'til ya understand who's in ruttin' command here."

Offline wewonit5times

• Hero Member
  • Walk on with hope in your heart...
« Odgovori #37 : Siječanj 22, 2013, 12:12 »
http://www.liverpoolfc.com/news/latest-news/seven-years-on-it-s-back

Možete birati igrače za novu verziju "100 players that shook the Kop" :) Birate 10 od ponuđenih (nažalost, nema Shelveya i Carrolla  :() pa recite tko je u vašoj listi :D Mene čeka višesatno proučavanje i razmišljanje :D

di je igor biscan? :ceka
“If Everton were playing down the bottom of my garden, I'd draw the curtains.” - Bill Shankly

Offline IanZG

• Hero Member
  • 大象爆炸式的拉肚子
« Odgovori #38 : Siječanj 22, 2013, 12:15 »
di je igor biscan? :ceka

Pa on je sigurno prvi, ostali se bore za mjesta 2 do 100 :D

Moja lista: 1. Stevie, 2. Kenny, 3. Liddell, 4. Rush, 5. Fowler, 6. Carra, 7. Barnes, 8. Keegan, 9. Suarez, 10. Hyypia

Ovo 10. mjesto je bila tortura za izabrati :D

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #39 : Siječanj 22, 2013, 12:23 »
Pa on je sigurno prvi, ostali se bore za mjesta 2 do 100 :D

Moja lista: 1. Stevie, 2. Kenny, 3. Liddell, 4. Rush, 5. Fowler, 6. Carra, 7. Barnes, 8. Keegan, 9. Suarez, 10. Hyypia

Ovo 10. mjesto je bila tortura za izabrati :D

1. to biranje je cista glupost, jer je uglavnom subjektivne prirode. U 120 godina kluba bilo je odlicnih igraca, narocito u ranim godinama, koji su svojim igrama pomogli klubu u stvaranju. Njih ce se tesko naci na spisku.
2. Nemogu da objektivno stavim npr. Kennya na listu najboljeg jer ga nikad nisam gledao, znaci mogu subjektivno da biram i da po pricama stavim ga u top 5.
3. Treba vidno daleko bolje poznavati klub i povjest, pa se Suarez nebi nasao na 9 mjestu  :p, pored po pricama daleko razvikanijih igraca npr. Heighwaya.
Move well, study well, play well, eat well, rest well - That is the turtle master way! One master those arts for health in mind and body, for the ability to live one's life as courageously, uniquely, and energetically as one wishes!

Offline IanZG

• Hero Member
  • 大象爆炸式的拉肚子
« Odgovori #40 : Siječanj 22, 2013, 12:29 »
3. Treba vidno daleko bolje poznavati klub i povjest, pa se Suarez nebi nasao na 9 mjestu  :p, pored po pricama daleko razvikanijih igraca npr. Heighwaya.

Razlog zašto je Suarez na mojoj listi je to što, kad sam bio na Anfieldu, je on bio jedini razlog zašto se Kop tresao (Shook the Kop, geddit?)  B-)

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #41 : Siječanj 22, 2013, 12:34 »
Razlog zašto je Suarez na mojoj listi je to što, kad sam bio na Anfieldu, je on bio jedini razlog zašto se Kop tresao (Shook the Kop, geddit?)  B-)

ma sve ok... samo kazem ako hoces objektivno, onda bi trebalo bit od trenutka kad si poceo da navijaš za Liverpool ( u mom slucaju jedan Phill Babb bi se nasao u prvih 100). S druge strane subjektivno glediste i nije mi neki odabir, jer kao sto rekoh Suarez bi se nasao u prvih 10, a jedan Phil Neal koji je igrac sa najvise osvojenih trofeja za Liverpool nebi se nasao ni u prvih 20, a igrao je 11 godina za nas.
Move well, study well, play well, eat well, rest well - That is the turtle master way! One master those arts for health in mind and body, for the ability to live one's life as courageously, uniquely, and energetically as one wishes!

Offline wewonit5times

• Hero Member
  • Walk on with hope in your heart...
« Odgovori #42 : Siječanj 22, 2013, 12:39 »
2. Nemogu da objektivno stavim npr. Kennya na listu najboljeg jer ga nikad nisam gledao, znaci mogu subjektivno da biram i da po pricama stavim ga u top 5.

upravo to.. ne mogu suditi po nekoliko utakmica i nesto youtube kompilacija koje sam pogledao. zato ne bi ni slagao liste..
“If Everton were playing down the bottom of my garden, I'd draw the curtains.” - Bill Shankly

Offline mascherano

• Hero Member
  • Kondicijski trener konobara
« Odgovori #43 : Siječanj 22, 2013, 13:27 »
Pošto navijam za Liverpool od 2001., napisao sam sam one igrače koje sam gledao. Nema smisla da stavljam Kennya, Rusha etc. kad ih nikad nisam vidio kako igraju, osim na video klipovima(prema kojima je i Anderson izgledao kao novi Ronaldo) :D
1.Owen (radi njega sam i počeo navijati za Liverpool)
2. Stevie
3. Carra
4. Torres
5. Hyppia
6.Alonso
7.Dudek
8. Smicer
9.Hamann
10. Agger

Offline IanZG

• Hero Member
  • 大象爆炸式的拉肚子
« Odgovori #44 : Siječanj 22, 2013, 13:50 »
Po meni prerano da se opet radi nova lista, top 10 se ionako nece promijeniti od onog prvog izbora, mozda eventualno unutar toga neki igraci zamijene pozicije. Mislim ono, Maxi Rodriguez, seriously? Tako onda mozemo svake godine onda raditi novu listu.

Čudno da su tako brzo odlučili na listu, tek je 7 godina prošlo. Moguće da su bili zatrpani molbama navijača koji su zaboravili glasati prošli put :D