Anketa

Ja želim da se Gerrard

...vrati samo kako bi trenirao a naknadno kao (pomocni) trener
29 (55.8%)
...vrati kao igrac u crveni dres a naknadno postane (pomocni) trener
6 (11.5%)
...vrati kao (pomocni) trener/ igrac (po potrebi)
10 (19.2%)
...ne zelim da se (ikako) vrati dok jos igra za neki drugi klub
7 (13.5%)

Ukupno Glasova: 52

Glasanje završeno: Studeni 15, 2015, 10:14

Autor Tema: Steven Gerrard #8  (Posjeta: 434973 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Online Lasko

• Hero Member
  • YNWA
Odg: Steven Gerrard #8
« Odgovori #1800 : Listopad 21, 2013, 13:48 »
Kakva igračina, nevjerojatan tip. Stvarno sam sretan što sam imao priliku gledati ga, definitivno će biti upisan zlatnim slovima u povijest kluba.
"For those of you watching in black and white, Liverpool are the team with the ball."

Offline Skipper

• Hero Member
« Odgovori #1801 : Listopad 21, 2013, 19:54 »
Lako mu je iz loge golove zabijat'.
Nek izađe napolje pa nek ih zabije.

Ispravljeno.  :super
Žurio u školu pa nisam obraćao pažnju.  :sram
kod mene, kod mene ti nema mnogo priče. kod mene ti je priča specifična koja više se bazira na foluški nekoj.

Offline Skipper

• Hero Member
« Odgovori #1802 : Listopad 21, 2013, 20:09 »
Jeste primjetili da nedostaje jedan gol?
U videu nema gola iz penala protiv Stokea prošle sezone.   :?
kod mene, kod mene ti nema mnogo priče. kod mene ti je priča specifična koja više se bazira na foluški nekoj.

Offline Josipsb

• Sr. Member
« Odgovori #1803 : Listopad 22, 2013, 20:01 »
Gospodin

Offline Skipper

• Hero Member
« Odgovori #1804 : Listopad 24, 2013, 00:16 »
http://www.liverpooldailypost.co.uk/sport/football/football-news/steven-gerrard-can-still-forward-6231846#.UmhEprhYdWY.twitter

Zanimljiv intervju Gerrarda. Sve više mislim da neće "rano" otići u mirovinu, pogotovo jer klub nakon dugo vremena ide u pozitivnom smjeru i ima oko sebe kvalitetne igrače. Mislim da bi i veliki plus bilo ponovno igranje u Ligi prvaka. Naravno, samo da ga zaobiđu ozljede.

Online Lasko

• Hero Member
  • YNWA
« Odgovori #1805 : Listopad 24, 2013, 10:59 »
Ima još uja u svići. Vjerujem kako ljudi u klubu rade na tome kako da mu produže karijeru, a i on živi sportskim životom i ima tu igračku inteligenciju i kvalitetu dodavanja, postavljanja da se može savršeno uklopiti u tu poziciju deep lying playmakera. Ipak mislim da bi uz njega morao igrati igrač s više energije od Lucasa. Pa čak i ispred njega, makar je Coutinho motoričan igrač ali nije nešto u obrani.

Vidjeli smo Borrusiju neki dan protiv Arsenala, uz Sahina kao playmakera igra Bender kao klasični DM a ispred njih dvojice Mkhitaryan koji me oduševio povratnim trčanjem, startovima i energijom. Zbilja šteta što ga nismo uspjeli dovesti.
"For those of you watching in black and white, Liverpool are the team with the ball."

Online El Rey

• Hero Member
  • Heart as big as Liverpool
« Odgovori #1806 : Listopad 24, 2013, 11:19 »
Ima još uja u svići. Vjerujem kako ljudi u klubu rade na tome kako da mu produže karijeru, a i on živi sportskim životom i ima tu igračku inteligenciju i kvalitetu dodavanja, postavljanja da se može savršeno uklopiti u tu poziciju deep lying playmakera. Ipak mislim da bi uz njega morao igrati igrač s više energije od Lucasa. Pa čak i ispred njega, makar je Coutinho motoričan igrač ali nije nešto u obrani.

Vidjeli smo Borrusiju neki dan protiv Arsenala, uz Sahina kao playmakera igra Bender kao klasični DM a ispred njih dvojice Mkhitaryan koji me oduševio povratnim trčanjem, startovima i energijom. Zbilja šteta što ga nismo uspjeli dovesti.
uz Gerrarda treba ici igrac kakav je on sam bio,znaci jedan b2b veznjak koji ce pokrivati puno prostora na terenu.

Offline IanZG

• Hero Member
  • 大象爆炸式的拉肚子
« Odgovori #1807 : Listopad 24, 2013, 11:21 »
uz Gerrarda treba ici igrac kakav je on sam bio,znaci jedan b2b veznjak koji ce pokrivati puno prostora na terenu.

"You know what the chain of command is? It's the chain I go get and beat you with 'til ya understand who's in ruttin' command here."

Ljudi, pretjerano SERETE!

Online El Rey

• Hero Member
« Odgovori #1808 : Listopad 24, 2013, 11:22 »

Online Lasko

• Hero Member
  • YNWA
« Odgovori #1809 : Listopad 24, 2013, 11:40 »
Pa recimo meni je prije Henderson box-to-box veznjak nego Allen, koji je nešto u stilu Modrića - agilan, maleni veznjak dobre tehnike koji može iznijeti loptu i s odličnim kratkim pasom.

Ne znam, zanimljiva je to situacija u veznom redu, zanima me kako će je Rodgers postaviti, tj riješiti jer je očito naš najlošiji dio momčadi.

Igrač koji se meni jako sviđa je Schneiderlin iz Southamptona. Bio bi nam odlično pojačanje.

Offline redz

• Hero Member
« Odgovori #1810 : Listopad 24, 2013, 15:23 »
ne daj bože gerrarda kao playmakera. nije to nikada bio, ne može to biti ni sada.

Online Lasko

• Hero Member
  • YNWA
« Odgovori #1811 : Listopad 24, 2013, 17:22 »
Upravo to sad igra (Deep lying playmaker).

Offline reds

• Hero Member
« Odgovori #1812 : Listopad 24, 2013, 21:41 »
" Nikad ne podcijeni srce šampiona ".

Offline redz

• Hero Member
« Odgovori #1813 : Listopad 24, 2013, 22:32 »
Upravo to sad igra (Deep lying playmaker).

jedini pravi playmaker u ekipi je coutinho, a u veznom redu allen. gerrard nema tako fini pass da bi bio playmaker u ekipi koja želi u top 4 + dosta je trom kad ima loptu.

Online El Rey

• Hero Member
« Odgovori #1814 : Listopad 24, 2013, 22:41 »
jedini pravi playmaker u ekipi je coutinho, a u veznom redu allen. gerrard nema tako fini pass da bi bio playmaker u ekipi koja želi u top 4 + dosta je trom kad ima loptu.
mislio je na playa u vezi.