Anketa

Ja želim da se Gerrard

...vrati samo kako bi trenirao a naknadno kao (pomocni) trener
29 (55.8%)
...vrati kao igrac u crveni dres a naknadno postane (pomocni) trener
6 (11.5%)
...vrati kao (pomocni) trener/ igrac (po potrebi)
10 (19.2%)
...ne zelim da se (ikako) vrati dok jos igra za neki drugi klub
7 (13.5%)

Ukupno Glasova: 52

Glasanje završeno: Studeni 15, 2015, 10:14

Autor Tema: Steven Gerrard #8  (Posjeta: 434975 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Skipper

• Hero Member
Odg: Steven Gerrard #8
« Odgovori #1755 : Rujan 15, 2013, 13:22 »
Evo slika kretena.

kod mene, kod mene ti nema mnogo priče. kod mene ti je priča specifična koja više se bazira na foluški nekoj.

Offline Gerro

• Hero Member
« Odgovori #1756 : Rujan 15, 2013, 13:38 »
Slika u kutu "ma nisam ja,otkud bi ja to"
Pojedinac može odlučiti utakmicu, ali pobjeđuje momčad!

Offline gogec

• Hero Member
« Odgovori #1757 : Rujan 15, 2013, 14:59 »
Evo slika kretena.

kako mozes tako o nasem kapetanu!?  :belj
YNWA!!

Offline Skipper

• Hero Member
« Odgovori #1758 : Rujan 15, 2013, 15:28 »
kako mozes tako o nasem kapetanu!?  :belj

Kako možeš i pomislit da mislim na kapetana?  :p
kod mene, kod mene ti nema mnogo priče. kod mene ti je priča specifična koja više se bazira na foluški nekoj.

Offline drky

• Hero Member
« Odgovori #1759 : Rujan 15, 2013, 23:02 »
Ovaj slici na Di Cania  :lol

Offline IanZG

• Hero Member
  • 大象爆炸式的拉肚子
« Odgovori #1760 : Rujan 16, 2013, 00:08 »

Fenomenalno mi je vidjeti kako se Kapetan nosi sa limitima koje mu godine nabacuju i mijenja stil igra u zadnje vrijeme, mislim da je ovo mjesto na kojem ga Brendan koristi optimalno za nas u ovom trenutku :)
"You know what the chain of command is? It's the chain I go get and beat you with 'til ya understand who's in ruttin' command here."

Ljudi, pretjerano SERETE!

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #1761 : Rujan 21, 2013, 17:48 »
uistinu nesecam se kad je Gerrard odigrao losiju utakmicu u karijeri. Toliko losih odluka, izgubljenih duela i podeljenih lopti. Odavno tako nesto nije vidjeno sa njegove strane.
Move well, study well, play well, eat well, rest well - That is the turtle master way! One master those arts for health in mind and body, for the ability to live one's life as courageously, uniquely, and energetically as one wishes!

Offline lfcmostar

• Hero Member
    • Zrinjski info
« Odgovori #1762 : Rujan 21, 2013, 17:52 »
uistinu nesecam se kad je Gerrard odigrao losiju utakmicu u karijeri. Toliko losih odluka, izgubljenih duela i podeljenih lopti. Odavno tako nesto nije vidjeno sa njegove strane.

Pa dosta slično je odigrao i u prošloj temi protiv Swansea. Nije stvar što ga ne ide, već je njegov pristup neprepoznatljiv, a pratim ga od početka karijere... ;)

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #1763 : Rujan 21, 2013, 17:53 »
Pa dosta slično je odigrao i u prošloj temi protiv Swansea. Nije stvar što ga ne ide, već je njegov pristup neprepoznatljiv, a pratim ga od početka karijere... ;)

mozda su godine jednostavno ucinile svoje, mada vise sumnjam na spremnost nasih igraca. Onaj ko im je kondicini trener, radi svoj posao preko tukia.
Move well, study well, play well, eat well, rest well - That is the turtle master way! One master those arts for health in mind and body, for the ability to live one's life as courageously, uniquely, and energetically as one wishes!

Offline IanZG

• Hero Member
  • 大象爆炸式的拉肚子
« Odgovori #1764 : Rujan 21, 2013, 18:01 »
Samo da što prije poruči Woyu nek se goni i prestane se vuči po Moldavijama i Ukrajinama kad bi se normalan igrač njegovih godina odmarao doma uz reprize Downton Abbeya...
"You know what the chain of command is? It's the chain I go get and beat you with 'til ya understand who's in ruttin' command here."

Ljudi, pretjerano SERETE!

Online El Rey

• Hero Member
  • Heart as big as Liverpool
« Odgovori #1765 : Rujan 21, 2013, 18:04 »
bio je uzasan,nema opravdanja

Offline lfcmostar

• Hero Member
    • Zrinjski info
« Odgovori #1766 : Rujan 21, 2013, 18:06 »
mozda su godine jednostavno ucinile svoje, mada vise sumnjam na spremnost nasih igraca. Onaj ko im je kondicini trener, radi svoj posao preko tukia.

Nadam se da nisu, ali čini se da je ovo ipak nažalost najbliže istini.. :kuler

Offline wewonit5times

• Hero Member
  • Walk on with hope in your heart...
« Odgovori #1767 : Rujan 21, 2013, 18:12 »
obozavam ove 'trenutke istine'

odigrao je 2 losije utakmice, nije kraj svijeta. imao je takve periode kroz cijelu karijeru, cak i u onim izvrsnim rafinim sezonama

momcad je igrala lose, on sad igra puno dalje od gola a suigraci mu nisu davali dovoljno rjesenja kad je imao loptu u posjedu

da je bar ovoj momcadi forma stevena gerrarda najveci problem
“If Everton were playing down the bottom of my garden, I'd draw the curtains.” - Bill Shankly

Offline mihovil

• Hero Member
« Odgovori #1768 : Rujan 21, 2013, 18:20 »
obozavam ove 'trenutke istine'

odigrao je 2 losije utakmice, nije kraj svijeta. imao je takve periode kroz cijelu karijeru, cak i u onim izvrsnim rafinim sezonama

momcad je igrala lose, on sad igra puno dalje od gola a suigraci mu nisu davali dovoljno rjesenja kad je imao loptu u posjedu

da je bar ovoj momcadi forma stevena gerrarda najveci problem
:amen

Vratimo li se godinu dana u natrag na ovoj temi, maci cemo skupinu identicnih komentara ovima, i tada ga se tjeralo na klupu i u penziju, pa je kroz cijelu sezonu bio nas ponajbolji igrac.

Offline redz

• Hero Member
« Odgovori #1769 : Rujan 21, 2013, 18:21 »
nije problem forma gerrarda, problem je što nema adekvatne zamjene. previše se oslanjamo na njega i uživa status boga koji ne smije izaći iz igre što je pogrešan pristup. nijedan igrač ne bi smio biti pod staklenim zvonom koliko god kredita imao.

npr danas je gerrard u 2. poluvremenu bio katastrofa, hrpa pogrešnih dodavanja, nekoliko izgubljenih lopti, relativno mali radijus kretanja, itd. pa svako normalan bi ga izvadio. strah me što znam da će ovo biti problem cijelu sezonu.