Autor Tema: Knjige, filmovi i serije  (Posjeta: 426590 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline djapojunior

• Hero Member
  • Postoji li pjesnik veći koji će to ljepše reći?
Odg: Knjige, filmovi i serije
« Odgovori #4440 : Siječanj 24, 2014, 17:55 »
Nova sezona Communitya je velik napredak u odnosu na prošlu, ne na razini prve, ali opet ništa nije :D Odličan citat u zadnjoj epizodi: "This is why the English never win at sports, because everyone else cheats." :lol

I da naglasim, to je rekao John Oliver, komičar, bivši correspondent The Daily Showa i veliki navijač Liverpoola. :D

Offline IanZG

• Hero Member
  • 大象爆炸式的拉肚子
« Odgovori #4441 : Siječanj 24, 2014, 19:13 »
I da naglasim, to je rekao John Oliver, komičar, bivši correspondent The Daily Showa i veliki navijač Liverpoola. :D

Haha, nisam imao pojma :lol
"You know what the chain of command is? It's the chain I go get and beat you with 'til ya understand who's in ruttin' command here."

Ljudi, pretjerano SERETE!

Offline Zed

• Hero Member
« Odgovori #4442 : Siječanj 26, 2014, 19:56 »

Offline El Rey

• Hero Member
  • Heart as big as Liverpool
« Odgovori #4443 : Siječanj 27, 2014, 03:35 »
Pogledao Into the wild i pitam se koji klinac to nisam dosad gledao.Film je fenomenalan kao i ta sama priča oko Chrisa.Film ima puno vecu težinu kad znas da je po istinitom događaju.Stvarno sam pod jednim velikim dojmom i siguran sam da cu dugo vremena vrtit film u glavi i cijelu tu priču oko njega.

Offline weka_kt

• Global Moderator
  • Hero Member
« Odgovori #4444 : Siječanj 27, 2014, 13:03 »
Pogledao Into the wild i pitam se koji klinac to nisam dosad gledao.Film je fenomenalan kao i ta sama priča oko Chrisa.Film ima puno vecu težinu kad znas da je po istinitom događaju.Stvarno sam pod jednim velikim dojmom i siguran sam da cu dugo vremena vrtit film u glavi i cijelu tu priču oko njega.
:super odličan film, zaista da se zapitaš... ja bi tako volio biti poput njega al jbg nemrem, nisam takav čovjek i volim sigurnost, kad zanš di trebaš doć i kako
StevieG:"Sjećam se svog prvog puta  :love
Nema boljeg osjećaja kad se kroz onu šumetinu probiješ do vrha i onda spust  B-) "

Offline El Rey

• Hero Member
« Odgovori #4445 : Siječanj 27, 2014, 15:19 »
:super odličan film, zaista da se zapitaš... ja bi tako volio biti poput njega al jbg nemrem, nisam takav čovjek i volim sigurnost, kad zanš di trebaš doć i kako
(click to show/hide)
« Zadnja izmjena: Siječanj 27, 2014, 18:24 El Rey »

Offline xabeard14alonso

• Hero Member
  • #RiseUp
« Odgovori #4446 : Siječanj 27, 2014, 17:10 »
A jebiga treba bit hrabar i pomalo ludast za nesto takvo,al ajde bar je covjek bio svoj  :super.Citam bas malo o njemu po netu,lik je bio neki poseban tip imao je neki svoj svijet u kojem je pokusavao nac sebe svoj mir i zivjeti drugaciji zivot od tzv obicnih smrtnika.Kad pogledas bas je umro nekako glupo,cijelo vrijeme imao taj prirucnik o biljakama kraj sebe onda ga i ta jedna biljka ubije,zapravo ga paralizira i tako mu onemoguci potragu za hranom.Danas cu pogledat i dokumentarac o njemu zove se The call of the wild.

Uff malo puno spoilera. Bilo bi dobro da to stavis u onaj spoiler tag.

Inace, slazem se sa tim sto si rekao. Vjerujem da nije jedini takav slucaj.
"No matter what we call heroin, it's gonna get sold. Shit is strong, we gonna sell it. Shit is weak, we gonna sell twice as much. You know why? Because a fiend is gonna chase that shit no matter what. It's crazy. We do worse, and we get paid more." -  Stringer Bell

Offline marko211

• Hero Member
« Odgovori #4447 : Siječanj 27, 2014, 19:26 »

Jedan od dražih mi filmova. Sama priča, gluma, emocije, glazbeni soundtrackovi... savršenstvo  :super

"Happines only real when shared"
Si senor, give the ball to Bobby and he will score.

There’s something that the Kop want you to know,

the best in the world his name is Bobby Firmino.

Offline El Rey

• Hero Member
« Odgovori #4448 : Siječanj 27, 2014, 20:25 »
"I hate money. It makes people cautios"

"Careers are demeaning twentieth century inventions, more a liability than an asset"

Lik je bio faca,od mene je zavrijedio jedno veliko divljenje...iako su razmisljanja o njemu svakakva.

Offline ynwa96

• Hero Member
« Odgovori #4449 : Siječanj 27, 2014, 21:07 »
Devedesete, razdoblje kad su se snimali najbolji filmovi, obozavam te godine filma

Sleepers, jos jedan takav, moja preporuka svakome tko ga nije pogledao
http://www.imdb.com/title/tt0117665/

Offline marko211

• Hero Member
« Odgovori #4450 : Siječanj 27, 2014, 21:30 »
Devedesete, razdoblje kad su se snimali najbolji filmovi, obozavam te godine filma

Sleepers, jos jedan takav, moja preporuka svakome tko ga nije pogledao
http://www.imdb.com/title/tt0117665/

Samo što je Into The Wild iz 2007. :D

Offline ynwa96

• Hero Member
« Odgovori #4451 : Siječanj 27, 2014, 21:50 »
Samo što je Into The Wild iz 2007. :D
hahah, ma Into the Wild i Sleepers nemaju nikakvu poveznicu, ovo moje "jos jedan takav" se odnosilo na to da je film Sleepers jos jedan vrhunski film iz 90-ih :P

jedino ako si se ti ruga toj mojoj izjavi buduci da Into the Wild nije napravljen u tom periodu, a jako je dobar film  :?  :D

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #4452 : Siječanj 27, 2014, 21:57 »
http://www.imdb.com/title/tt1211956/

akcijski triler Escape Plan, sa Sylvestre Staloneom i Arnold Schwarzeneggerom u glavnim ulogama. Radnja se odvija oko Ray Breslin-a (SS) strucnjaka
(click to show/hide)
. Film iskreno i nije los, do samog kraja kada se pojavljuje elementi koja su proslavila upravo sav rad gore spomenutih glavnih glumaca. 6.5 / 10 . Bila bi i veca, da kraj nije kakav jeste...

http://www.imdb.com/title/tt0364569/

Korejski film, Oldboy. Pogledao ga na nagovor prijatelja. I da film je jako dobar, sokantan. Radjen po mangi sto je jos jedan + s moje strane. Film govori o čovjeku koji biva zatočen u sobi 15 godina, nakon čega nastoji saznati istinu ko ga je stavio u nju i zbog čega... 8/10
Move well, study well, play well, eat well, rest well - That is the turtle master way! One master those arts for health in mind and body, for the ability to live one's life as courageously, uniquely, and energetically as one wishes!

Offline marko211

• Hero Member
« Odgovori #4453 : Siječanj 27, 2014, 21:58 »
hahah, ma Into the Wild i Sleepers nemaju nikakvu poveznicu, ovo moje "jos jedan takav" se odnosilo na to da je film Sleepers jos jedan vrhunski film iz 90-ih :P

jedino ako si se ti ruga toj mojoj izjavi buduci da Into the Wild nije napravljen u tom periodu, a jako je dobar film  :?  :D

Ma ne rugam se. Kažeš "još jedan takav" pa sam mislio da se nadovezuješ na Into The Wild :)

Offline Ozz

• Hero Member
  • Stade sve,samo život prođe...
« Odgovori #4454 : Siječanj 27, 2014, 22:18 »
Idem pogledai Dallas buyers club,velika očekivanja imam,posljedice tog filma mogao sam vidjeti i na Mcauneghyevom(ili kako se već piše) licu i na vuku s wall streeta,lik smršavio bolesno,a bio građen k'o apolon ili ja.