Dobrodošli na lfccro.com forum!
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Nisam ni rekao da to ti trebaš pjevat za Partizan, niti sam rekao da sam ih zavolio SAMO zbog YNWA nego da je to bio jedan od glavnih razloga. Nije baš da nema i drugih dobrih pjesama, recimo sjajna je i himna West Hama, ali ova se razlikuje od ogromne većine tih pjesama. Poslušaj samo onu "glory, glory Scum United" i shvatit ćeš o čemu pričam. A ona Partizanova "da volim crno-bele..." je odlična. Nego, nešto mi se čini da si ti često pijana u zadnje vrijeme.
paradoksalno,Liverpool je prvi pjevao tu pjesmu,samo s druačijim tekstom(ne znam kakvim),pa su je oni maznuli i postala im "himna".
http://www.index.hr/sport/clanak/creme-de-la-creme-europskih-tifosa-torcida-medju-najslavnijim-navijackim-skupinama/423634.aspx...Malo ljudi zna kako su upravo navijači Celtica prvi preuzeli ovu pjesmu Richarda Rodgersa, dok su je oni Liverpoolovi prepoznali tek kasnije...
koliko sam se puta svađao sa ovom dvojicom projatelja oko toga. i sada me ova pomisao da sam gresio non-stop
Koja razlika u pjevanju 1965 ide waaaaaalk on, waaaaaaalk on with hooope in your heaaart and youuull neeeeeeeeeeeeeeeveeeeeer waaaaalk alooonee1994 ide waalk on waalk on with hope in your heart and youl neeeever walk alonepunu brze se YNWA sada pjeva nego prije 40-ak godina..
sinoc gledam celtic - arsenal i objektivno, stvarno mi nekako YNWA bolje zvuci na anfieldu,ima neku posebnu draz...