Autor Tema: Povijest Y.N.W.A.  (Posjeta: 27816 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline wewonit5times

• Hero Member
  • Walk on with hope in your heart...
Odg: Povijest Y.N.W.A.
« Odgovori #30 : Rujan 25, 2008, 01:29 »

evo, ipak su stavili..ovo je nabrijana verzija ;)

tko zna uploadat video moze stavit, ja neznam pa sam samo dao link
doduse, samo je refren, al onaj brzi dio pred kraj mi je zakon
“If Everton were playing down the bottom of my garden, I'd draw the curtains.” - Bill Shankly

Offline margita

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Stevie Heighway on the wing...
« Odgovori #31 : Rujan 25, 2008, 09:45 »
Fearless mi je prijatelj snimio na kasetu (kako je to davno bilo!) s tim da je onaj dio gdje Kop pjeva bio ponovljen na moju sugestiju jedno 4-5 puta, premoćno zvuči :super
"Ja sam Vuco, ja sam hodajući spomenik. Ja sam Liverpool, čoviče, ja nisam pjevač, ja sam Liverpool."

Offline Tony14ZD

• Hero Member
  • Grad u moru Grad u kamenu
    • @pump_upp - best crypto pumps on telegram !
« Odgovori #32 : Rujan 26, 2008, 23:47 »

ovo je pre lose

Offline Carra#23

• Hero Member
« Odgovori #33 : Rujan 27, 2008, 10:18 »
Odlično DaPa. :klanja

Y.N.W.A. - Božanstvo od pjesme,odpjevana je miljun puta ali svaki put posebno, pogotovo pjevanje na Anfiedu s toliko emocija. Toliko je izvođaća poznatih otpjevalo, toliko znaći ljudima i pjesma je vječna i uvjek će se svirati i slušati(i diviti joj se). Himna Liverpoola(ali i još dosta klubova koji su je pokupili od nas, od kojih mi je drag Celtic), himna nogometa i himna glazbe.

A protiv chelsea-a mi je najdraže, onako sudac svira kraj i onda gromoglasno, od sreće YNWA.
Siguran sam da ćemo i ove sezone slušati neponovljivi YNWA kad osvojimo prvenstvo, kad Gerra digne pehar.

Evo isto jedan ljepo izvedeni YNWA, Celtic vs. Liverpool u Glasgowu.
[youtube=425,350]http://www.youtube.com/watch?v=Xfgqi-UahE8&feature=related[/youtube]

"I want to build a team that's invincible, so that they have to send a team from bloody Mars to beat us."- Bill Shankly

Offline wewonit5times

• Hero Member
  • Walk on with hope in your heart...
« Odgovori #34 : Rujan 27, 2008, 19:19 »
ovo je pre lose

haha, nisam ni rekao da je kvalitetno.. :p :sram
“If Everton were playing down the bottom of my garden, I'd draw the curtains.” - Bill Shankly

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #35 : Prosinac 22, 2008, 00:11 »
obradio ju je i talijanski punk bend los fastidios, inace navijaci liverpoola..al to cete malo teze nac na netu, ja sam slucajno naletio na to preko frenda a nisam uspio na internetu nac - najzesca YNWA

a to da smo ju pjevali prije celtica znam jer sam slucajno naletio na video iz '67. kad je celtic u lisabonu osvojio LP, i ni jednom tijekom utakmice i slavlja nije pjevan YNWA, što su mi kasnije potvrdili i ljudi sa vecim iskustvom i poznavanjem nogometa od mene.. pa neka to bude dokaz onima koji tvrde da su celticovi navijaci YNWA pjevali prije od nas

@ dapa - iako je ovo sto cu sad rec mozda neprikladno za temu, dokazano je da su prvu ynwa na stadionu izvele casne sestre na old traffordu nakon pada unitedovog aviona u munchenu, 95% sam siguran da su ju tad pjevali i navijaci manchestera, ali pjesma se nije 'zakacila' i nakon toga vise nije bila pjevana...

sve u svemu, odlicna tema

Ovo je vec jako stara tema ali morao sam da prokomentarisem ovo i u pravu si ne 95% vec 100% prva izvedba se odrzala na old toilletu u cast smrti igraca scuma
Move well, study well, play well, eat well, rest well - That is the turtle master way! One master those arts for health in mind and body, for the ability to live one's life as courageously, uniquely, and energetically as one wishes!

Offline biljalfc

• Hero Member
    • liverpool4ever
« Odgovori #36 : Prosinac 22, 2008, 02:42 »
Milan - Real Madrid 19/04/89

[youtube=425,350]http://www.youtube.com/watch?v=5ZrVfMRyoE0[/youtube]

posle 4 dana od tragedije na Hillsborough-u odrzano je polu finale European Cup-a, utakmica je prekinuta nakon 6 minuta ( utakmica na Hillsboroughu je prekinuta u 3:06 ) i odrzan je minut cutanja..... Navijaci Milana su tada pevali YNWA.....

... respect....
[img width= height= alt=Image Hosted by ImageShack.us]http://img44.imageshack.us/img44/64/sigye.png[/img]

Offline CroRed

• Hero Member
« Odgovori #37 : Prosinac 22, 2008, 19:10 »

bolja mi je obrada Adictsa (takoder punk band)

Offline Periklo

• Hero Member
« Odgovori #38 : Prosinac 22, 2008, 20:39 »
Najjača pjesma, ne mislim tu samo na navijačke. Za razliku od himni ostalih klubova koje su redovno patetične i na manje-više isti kalup, ovo je nešto posebno, ovi stihovi svakome mogu biti životni moto. YNWA je možda i glavni razlog zbog kojeg sam zavolio Liverpool, vjerujem da je tako kod mnogih. Imam osjećaj da se preokret u Istanbulu ne bi dogodio da nije bilo ove pjesme, baš ovakvog tipa. :)

Offline bobo

• Hero Member
  • JFT96
« Odgovori #39 : Prosinac 22, 2008, 23:04 »
Imam osjećaj da se preokret u Istanbulu ne bi dogodio da nije bilo ove pjesme, baš ovakvog tipa. :)

ja isto imam taj osjećaj, tj. nemam osjećaj nego sam siguran.. jbt samo kad se sjetim situacije, gubimo 3:0, demoralizirani, primili 2 gola pred kraj poluvremena, tuga, razočaranje, a sa tribina se doslovno ori YNWA, slika mi se urezala u sjećanje ajme majko.. ta cijela atmosfera, rafine riječi, 100% je to čimbenik koji je donio kantu na anfield :super
All round the Fields of Anfield Road
Where once we watched the King Kenny play (and he could play)
We had Heighway on the wing
We had dreams and songs to sing
Of the glory round the Fields of Anfield Road!!

Offline biljalfc

• Hero Member
    • liverpool4ever
« Odgovori #40 : Prosinac 23, 2008, 02:11 »
svaka cst .....
[img width= height= alt=Image Hosted by ImageShack.us]http://img44.imageshack.us/img44/64/sigye.png[/img]

Offline biljalfc

• Hero Member
    • liverpool4ever
« Odgovori #41 : Prosinac 23, 2008, 02:21 »
Najjača pjesma, ne mislim tu samo na navijačke. Za razliku od himni ostalih klubova koje su redovno patetične i na manje-više isti kalup, ovo je nešto posebno, ovi stihovi svakome mogu biti životni moto. YNWA je možda i glavni razlog zbog kojeg sam zavolio Liverpool, vjerujem da je tako kod mnogih. Imam osjećaj da se preokret u Istanbulu ne bi dogodio da nije bilo ove pjesme, baš ovakvog tipa. :)

e ajd sad ne preteruj..... koliko god ga volela i divila se Liverpoolu... ne mogu da kazem da bih pevala YNWA da se nadju u Bg sa Partizanom...... kapa dole naravno.... srce bi mi zaigralo  ali... ja bih ipak navijala za Partizan..... jbg.... ovi su moji, za njih znam ceo svoj zivot i ne mogu se sloziti sa tm da svi ostali, sem Liverpoola, pevaju pateticne pesme.... ja ih nisam zavolela zbog YNWA.... ( jeb ga pogledaj bilo koju tekmu Partizana u Pioniru, kosarkasku, i skontaces sam )... ne mozes reci da je samo YNWA pesma nad pesmama...... svako od nas ima klub koji voli od " malih" nogu a to svakako nije Liverpool...... Ljubav prema LFC-u se gradi godinama, to je nesto sto traje, ostaje........  i  svako od nas, verovatno oseti onu zal za tim sto nije rodjen tamo.... u centru svih desavanja......

jbg.... moje skrono misljenje......   :D

al sam luda kad votka proradi.... c c  c   c c c c   ]:) ]:) ]:) ]:)
« Zadnja izmjena: Prosinac 23, 2008, 04:22 biljalfc »

Offline Periklo

• Hero Member
« Odgovori #42 : Prosinac 23, 2008, 09:15 »
Nisam ni rekao da to ti trebaš pjevat za Partizan, niti sam rekao da sam ih zavolio SAMO zbog YNWA nego da je to bio jedan od glavnih razloga. Nije baš da nema i drugih dobrih pjesama, recimo sjajna je i himna West Hama, ali ova se razlikuje od ogromne većine tih pjesama. Poslušaj samo onu "glory, glory Scum United" i shvatit ćeš o čemu pričam. :bljak
A ona Partizanova "da volim crno-bele..." je odlična. :super

Nego, nešto mi se čini da si ti često pijana u zadnje vrijeme. :lol

Offline Buljo

• Hero Member
  • Evriting for LFC - JC#23
« Odgovori #43 : Prosinac 23, 2008, 12:56 »
ja isto imam taj osjećaj, tj. nemam osjećaj nego sam siguran.. jbt samo kad se sjetim situacije, gubimo 3:0, demoralizirani, primili 2 gola pred kraj poluvremena, tuga, razočaranje, a sa tribina se doslovno ori YNWA, slika mi se urezala u sjećanje ajme majko.. ta cijela atmosfera, rafine riječi, 100% je to čimbenik koji je donio kantu na anfield :super

Heh pričaj...dovoljno mi se prisjetit i cili se naježin...strašno nešto....

13.2.1911 - 13.2. 2011

Offline biljalfc

• Hero Member
    • liverpool4ever
« Odgovori #44 : Prosinac 23, 2008, 14:51 »
Nisam ni rekao da to ti trebaš pjevat za Partizan, niti sam rekao da sam ih zavolio SAMO zbog YNWA nego da je to bio jedan od glavnih razloga. Nije baš da nema i drugih dobrih pjesama, recimo sjajna je i himna West Hama, ali ova se razlikuje od ogromne većine tih pjesama. Poslušaj samo onu "glory, glory Scum United" i shvatit ćeš o čemu pričam. :bljak
A ona Partizanova "da volim crno-bele..." je odlična. :super

Nego, nešto mi se čini da si ti često pijana u zadnje vrijeme. :lol

blagdani... blagdani.... rodjendani...... hahahaha.....  nisam pijana, samo malko pripita..... jebi ga mora se nazdraviti !  :sram :sram