Anketa

Kenny Dalglish...

...ima moje povjerenje, neka nastavi sta je poceo i dr godine
8 (23.5%)
...neka zavrsi godinu pa mu onda sudimo
10 (29.4%)
...neka zavrsi godinu, bolje nemamo a utrka za LP je izgubljena
6 (17.6%)
...mora otici, neka netko privremeno zavrsi godinu pa trezimo novog trenera
4 (11.8%)
...mora otici i neka se vrati Rafa! on zna sta trebamo
6 (17.6%)

Ukupno Glasova: 33

Glasanje završeno: Ožujak 20, 2012, 20:40

Autor Tema: Kenny Dalglish  (Posjeta: 176981 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Paulinjo

• Hero Member
  • Smooth, but not a criminal.
Odg: Kenny Dalglish
« Odgovori #30 : Srpanj 02, 2010, 12:43 »
Kop talk nije bas mjesto za povjerenje a i jucer se otvoreno spominjalo Dalglishevo ime, uostalom, i Hodgson je pricao o tome tako da sumnjam. Broughton je rekao da je Dalglish bio u timu za preporuku novog trenera i da je to na kraju krajeva bio Hodgson. Neki clanci su dali naslutiti da se oni bas i ne slaze, ali zasto nebi, pogotovo nakon videnog i informacija iznesenih jucer? Sumnjam da je ovo istina.

imao si pravo.
http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-news/dalglish-support-for-hodgson

Offline Mastodont

• Hero Member
  • "It’s WONDERFUL! It’s MARVELOUS!! It’s 3-3!!!"
« Odgovori #31 : Srpanj 25, 2010, 12:44 »

Offline Paulinjo

• Hero Member
« Odgovori #32 : Listopad 11, 2010, 19:09 »
Kenny D. nebi rekao "ne" ako bi ga Liverpool zatražio da vodi klub.
http://www.skysports.com/story/0,19528,11669_6436261,00.html

Offline Crna Guja

• Hero Member
« Odgovori #33 : Listopad 11, 2010, 20:41 »
To je ono zovite me šta čekate!
لیورپول

Offline david_1991

• Hero Member
« Odgovori #34 : Listopad 11, 2010, 20:44 »
Kenny D. nebi rekao "ne" ako bi ga Liverpool zatražio da vodi klub.
http://www.skysports.com/story/0,19528,11669_6436261,00.html

..definitivno bolje i bezbolnije rješenje od Hodgsona..treba Roya maknuti čim prije,pa nek Kenny vodi Liverpool dok se ne nađe neko mlađe i dugoročno rješenje..slična situacija se dogodila u Hajduku,gdje ih je preuzeo i preporodio legendarni Špaco Poklepović..

Offline lfcmostar

• Hero Member
    • Zrinjski info
« Odgovori #35 : Listopad 11, 2010, 20:49 »
..definitivno bolje i bezbolnije rješenje od Hodgsona..treba Roya maknuti čim prije,pa nek Kenny vodi Liverpool dok se ne nađe neko mlađe i dugoročno rješenje..slična situacija se dogodila u Hajduku,gdje ih je preuzeo i preporodio legendarni Špaco Poklepović..

Nemoj ga majke ti komparirati sa Špacom. Nisam vidio starijeg, a ograničenijeg čovjeka od njega već dugo. :kuler

Offline david_1991

• Hero Member
« Odgovori #36 : Listopad 11, 2010, 21:13 »
Nemoj ga majke ti komparirati sa Špacom. Nisam vidio starijeg, a ograničenijeg čovjeka od njega već dugo. :kuler

..ma može biti star i ograničen,ali je napravio najveći euro rezultat s Hajdukom u zadnjih 16 godina,a i u prvenstvu su nakon dugo vremena uz bok Dinamu..htio sam istaknuti da kad bi Kenny napravio slično s Liverpoolom,svi sretni i zadovoljni  :kuler..

Offline Periklo

• Hero Member
« Odgovori #37 : Listopad 11, 2010, 22:33 »
Nadam se da se polako priprema teren za Kinga. :super

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #38 : Listopad 11, 2010, 23:46 »
Nadam se da se polako priprema teren za Kinga. :super

With Kenny D,Its got to be,Easy Easy
[youtube=425,350]
[/youtube]

definitivno jedna od omiljenih  :love

samo neznam, koje su ovo 2 budale, koje postavile palac  :lose, ali odgovor se i sam naslucuje
Move well, study well, play well, eat well, rest well - That is the turtle master way! One master those arts for health in mind and body, for the ability to live one's life as courageously, uniquely, and energetically as one wishes!

Offline Paulinjo

• Hero Member
« Odgovori #39 : Siječanj 06, 2011, 13:03 »
zbilja bih ga volio vidjet na čelu Liverpoola!  :love
zadnji put kad je vodio Liverpool, ja sam još bio u pelenama i koliko znam tada je Liverpool igrao današnji Barcelonin nogomet.
Iako je KING "van trenerske forme" ne sumnjam da ćemo tokom mjesec, dva vidjet "glimpses" pass & move igre i značajan pomak prema naprijed na premierligaškoj ljestvici.
gore od ove najgore noćne more zvana Roy Hodgons ne može biti.

Kenny Dalglish has won more trophies than Hodgson has won away games in all his time managing English sides.

ajde, FSG, učinite pravu stvar!
BRING KING HOME.

Offline Paulinjo

• Hero Member
« Odgovori #40 : Siječanj 08, 2011, 13:08 »
zanimljivo je kako mu je posljednja utakmica za Liverpool bila FA kup protiv naših najvećih rivala.... :D

pročitao sa http://forums.liverpoolfc.tv/showthread.php?t=223776...

Offline Franklin

• Hero Member
« Odgovori #41 : Siječanj 08, 2011, 13:28 »
Welcome back King. Polako, pametno i hrabro, napravit čistku i odvest igrače dobrom psihijatru.

Offline david_1991

• Hero Member
« Odgovori #42 : Siječanj 08, 2011, 14:30 »
..sad konačno imamo pravog trenera u kombinaciji s novim vlasnicima,nadam se da će svi skupa Liverpool izvesti na pravi put..sad treba planski kupovati pojačanja,dati prostora mladim igračima poput Wilsona,Kellya,Shelvey i Pacheca te se polako rješavati onih koji nisu na razini Liverpoola,poput Poulsena,Jovanovića,Koncheskya itd..ne treba se zavaravati,bit će to dugi proces,no nadam se da ćemo od sad pa na dalje ići samo uzlaznom putanjom..

Offline lfcmostar

• Hero Member
    • Zrinjski info
« Odgovori #43 : Siječanj 08, 2011, 14:50 »
Ne treba sad biti euforičan i očekivati čuda na klupi!
Ono što je bitno je da je iz kluba otišlo i zadnje kukavičije jaje podmetnuto od strane "G&H" i da se napokon može početi graditi nešto na normalnim temeljima.
Biti će teško, nismo u dobroj situaciji i samo prihvaćanje ovog posla u ovakvim okolnostima govori u prilog koliko je KK stalo do kluba. A upravo takvu jednu osobu u ovim trenucima i trebamo na klupi.
Da se razumjemo, KK nije moj prvi izbor, ja ga osobno više vidim kao neko prijelazno rješenje do kraja sezone jer dobro poznaje situaciju u klubu (nisam u ovom trenutku upoznat sa naravi njegovog ugovora). Ali ako se pokaže iznenađujuće dobar, zašto ne ?!... ;)
Samo neka se napokon u klubu vuku neki logični potezi jer sam već počeo razmišljati o Henryu tipa  "svi su Ameri isti" i sl., a opet sam sam sebi govorio: "Pa čovjek svira sa PJ-om, ne može biti tako loš!"... :neznam
Za ovaj potez sve riječi pohvale, ne samo zbog poteza već i zbog toga što osluškuju bilo navijača i potreba kluba!  :super

A što se tiče Woya, hvala mu ni na čemu, osobno mu želim sve najbolje u životu i neka bude sretan trošeći i posljednji peni ovog ugovora koji će mu biti isplaćen jer je dobio otkaz, a sam nije osjetio potrebu za ostavkom! Jednostavno, kako je netko jezgrovito to rekao, on nikad nije bio jedan od nas!
Sretno Woy i svejedno YNWA!

Offline Kopite for life

• Hero Member
  • it's match day- it's Valentines day
« Odgovori #44 : Siječanj 08, 2011, 14:59 »
napokon malo optimizma!
legenda ostaje legenda :D

sretno kenny!!  :love :love :love :love :love
Malo tko se zaljubio u Liverpool prije 20-ak godina, zavoljeli smo ga u godinama kada nije bilo previše trofeja, ali bilo je nešto posebno.

Danas u Liverpoolu toga nema, nema trofeja, nema borbe, nema zabave, nema hrabrosti