Ne treba sad biti euforičan i očekivati čuda na klupi!
Ono što je bitno je da je iz kluba otišlo i zadnje kukavičije jaje podmetnuto od strane "G&H" i da se napokon može početi graditi nešto na normalnim temeljima.
Biti će teško, nismo u dobroj situaciji i samo prihvaćanje ovog posla u ovakvim okolnostima govori u prilog koliko je KK stalo do kluba. A upravo takvu jednu osobu u ovim trenucima i trebamo na klupi.
Da se razumjemo, KK nije moj prvi izbor, ja ga osobno više vidim kao neko prijelazno rješenje do kraja sezone jer dobro poznaje situaciju u klubu (nisam u ovom trenutku upoznat sa naravi njegovog ugovora). Ali ako se pokaže iznenađujuće dobar, zašto ne ?!...
Samo neka se napokon u klubu vuku neki logični potezi jer sam već počeo razmišljati o Henryu tipa "svi su Ameri isti" i sl., a opet sam sam sebi govorio: "Pa čovjek svira sa PJ-om, ne može biti tako loš!"...
Za ovaj potez sve riječi pohvale, ne samo zbog poteza već i zbog toga što osluškuju bilo navijača i potreba kluba!
A što se tiče Woya, hvala mu ni na čemu, osobno mu želim sve najbolje u životu i neka bude sretan trošeći i posljednji peni ovog ugovora koji će mu biti isplaćen jer je dobio otkaz, a sam nije osjetio potrebu za ostavkom! Jednostavno, kako je netko jezgrovito to rekao, on nikad nije bio jedan od nas!
Sretno Woy i svejedno YNWA!