41
Ne, ne, ja se samo napalim na ono što mi gento napiše.
He raises me up and then buries me.
Ako su rekli da je bilo novca za Tchoumenia prošlo ljeto i da je novac za Judea spremljen sa strane, a to je sve novac koji nije bio namijenjen za iduće ljeto. Taj novac se nije potrošio, a iduće ljeto je najavljen overhaul i rebuild ekipe s novcem iz rekordne sezone po pitanja prihoda.
Koliko je to onda točno novaca u pitanju?
Ako su rekli...da je novac za Judea spremljen sa strane...Ko je to rekao? Gento? Eh ti isto svakome vjerujes
Meni je samo super kako se ekipa napali na pisanja novinara i onda popizdi opet zbog pisanja istih tih novinara i tako iz godine u godinu
Iako se slažem da trebamo potrošiti dosta para (mislio sam to i prošlog ljeta), gdje su oni to točno obećali 250 milijuna?
Valjda je neki od tih silnih novinara bubnuo da se ima 250 milja nečega za transfere ovo ljeto, pa su neki to shvatili kao obećanje FSG-a
Iako se slažem da trebamo potrošiti dosta para (mislio sam to i prošlog ljeta), gdje su oni to točno obećali 250 milijuna?
Jao kakva hrpa neistina. Pa FSG nam je obećao 250 milijuna ovo ljeto, a ja njima vjerujem jer su najbolji vlasnici na svijetu
FSG