Novi Postovi

Str: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 10
42
Transferi / Odg: Ljetni transferi 2023
« Zadnji post gento Ožujak 20, 2023, 17:04 »
Ne, ne, ja se samo napalim na ono što mi gento napiše.  :D
He raises me up and then buries me.  :lol

Ako su rekli da je bilo novca za Tchoumenia prošlo ljeto i da je novac za Judea spremljen sa strane, a to je sve novac koji nije bio namijenjen za iduće ljeto. Taj novac se nije potrošio, a iduće ljeto je najavljen overhaul i rebuild ekipe s novcem iz rekordne sezone po pitanja prihoda.

Koliko je to onda točno novaca u pitanju?

Nisu vlasnici to rekli. :D

Ornstein je rekao da bi doveli i Tchouamenija i da nam je alternativa Bellingham, ali da moramo čekati ovo ljeto. A sad koliko para imamo, nemam pojma. Don't shoot the messenger.  :D

Da se mene pita, zna se koga bi još prošlo ljeto doveli (tj. još pred 2) :kuler

Osobno mislim da ćemo ovog ljeta potrošiti 100m + prodaja.
43
« Zadnji post mihovil Ožujak 20, 2023, 17:04 »
E to je ono sto je i mene uvijek zanimalo kod kriticara FSG-a, sta mislite di odu te pare? Ako znamo da si vlasnici ne isplacuju lovu a opet ocito mislimo i da ne trose kolko imamo, di onda odu te pare? :D
44
« Zadnji post djapojunior Ožujak 20, 2023, 17:01 »
Ajmo gento, ajmo FSG, di su?!

45
« Zadnji post mihovil Ožujak 20, 2023, 17:00 »
Ako su rekli...da je novac za Judea spremljen sa strane...
Ko je to rekao? Gento? Eh ti isto svakome vjerujes :D
46
« Zadnji post djapojunior Ožujak 20, 2023, 16:55 »
Meni je samo super kako se ekipa napali na pisanja novinara i onda popizdi opet zbog pisanja istih tih novinara i tako iz godine u godinu :D

Ne, ne, ja se samo napalim na ono što mi gento napiše.  :D
He raises me up and then buries me.  :lol

Iako se slažem da trebamo potrošiti dosta para (mislio sam to i prošlog ljeta), gdje su oni to točno obećali 250 milijuna? :D

Ako su rekli da je bilo novca za Tchoumenia prošlo ljeto i da je novac za Judea spremljen sa strane, a to je sve novac koji nije bio namijenjen za iduće ljeto. Taj novac se nije potrošio, a iduće ljeto je najavljen overhaul i rebuild ekipe s novcem iz rekordne sezone po pitanja prihoda.

Koliko je to onda točno novaca u pitanju?
47
« Zadnji post gento Ožujak 20, 2023, 16:42 »
Valjda je neki od tih silnih novinara bubnuo da se ima 250 milja nečega za transfere ovo ljeto, pa su neki to shvatili kao obećanje FSG-a :neznam

Niti jedan pouzdan nije to rekao.

NEW: Liverpool's dossier on the Jude Bellingham stretches back to his time in Birmingham's academy and out of the sides interested in signing the midfielder, they are the club most desperate for midfield surgery. #lfc [melissa reddy - sky]

The Merseysiders are also viewed as the side who have put in the heaviest work over a long period behind the scenes to pierce the player's decision-making process, as per @MelissaReddy_

However, Liverpool's lack of on-pitch identity this season and worries over whether they will finish in the top four could be problematic and undercut their pulling power - especially considering the financial outlay required to snare Bellingham, as per @MelissaReddy_

In terms of whether a few months of poor play will make a massive difference, 'Team Bellingham' is known to wade through years of research on a club to get a panorama on methodology rather than make snap decisions based on performance, as per @MelissaReddy_

Jude Bellingham will command a fee of in excess of £100million this summer. #lfc [melissa reddy - sky]

NEW: Across the England set-up, there's a hankering to have Jude Bellingham in the Premier League. There is confidence he can develop into the national team's captain and Real Madrid know the pull of returning home may trump the glory they can offer. #lfc [melissa reddy - sky]
48
« Zadnji post lfc Ožujak 20, 2023, 16:32 »
Iako se slažem da trebamo potrošiti dosta para (mislio sam to i prošlog ljeta), gdje su oni to točno obećali 250 milijuna? :D

Valjda je jedan od tih silnih novinara bubnuo da se ima 250 milja nečega za transfere ovo ljeto, pa su neki to shvatili kao obećanje FSG-a :neznam
49
Igrači / Odg: Mohamed Salah #11
« Zadnji post gento Ožujak 20, 2023, 16:31 »
Ma naravno da nije istina. I njegov agent je odgovorio na twitt novinara i rekao mu da laže.
50
« Zadnji post gento Ožujak 20, 2023, 16:29 »
Jao kakva hrpa neistina. Pa FSG nam je obećao 250 milijuna ovo ljeto, a ja njima vjerujem jer su najbolji vlasnici na svijetu

FSG  :love

Str: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 10