Novi Postovi

Str: 1 2 3 [4] 5 6 ... 10
31
Nogomet / Odg: Transfer vijesti - nevezano uz LFC
« Zadnji post Monello Ožujak 22, 2023, 15:00 »
Odlican trener i dosta likeable lik generalno. Bio nam je u kombinacijama 2015. godine kad smo na kraju uzeli Kloppa i rekao bi da smo definitivno napravili tu ispravan potez. Ancelotti je genralno ipak meni osobno barem pola razine ispod, odlican kup trener ipak losiji ligaski trener (sto se vidi i na njegovim rezultatima).

Sam je rekao da ce mu Real biti zadnji trenerski posao i da nakon toga postoji jos samo opcija da bude negdje izbornik jer je to ipak znatno manje zahtjevno u ovim godinama.

nisam znao da su ga povezivali sa nama, mada bih se i ja tad odlucio bez razmisljanja za kloppa,
al da mogu danas birat izabrao bih ancelotia,

smiren trener koji uvijek zna sto hoce, uredniji sa momcadi i mislim da njegovo igracko nogometno iskustvo donosi tu prevagu,
meni osobno mnogo kompletniji trener od kloppa
32
Transferi / Odg: Ljetni transferi 2023
« Zadnji post Monello Ožujak 22, 2023, 14:52 »
ma ovaj se rabiot povezuje sa nama godinama , isto cesto kao i arda turan :lol
33
« Zadnji post boo razzer Ožujak 22, 2023, 13:58 »
Adrien Rabiot, potential free agent in June: “I loved Liverpool a lot because I was a bit fan of Steven Gerrard, who made me dream… and so therefore I followed the Reds”, told Tuttosport 🔴🇫🇷 #LFC

“My other idol was Zinedine Zidane”.
Ako zna igrati upola kao Gerrard i Zidane , uzimaj odmah. :D
Nije prestar, primarno je CM , a moze igarti i lijevog veznog i zadnjeg veznog.  :super
34
« Zadnji post gento Ožujak 22, 2023, 13:26 »
Adrien Rabiot, potential free agent in June: “I loved Liverpool a lot because I was a bit fan of Steven Gerrard, who made me dream… and so therefore I followed the Reds”, told Tuttosport 🔴🇫🇷 #LFC

“My other idol was Zinedine Zidane”.
35
Nogomet / Odg: Transfer vijesti - nevezano uz LFC
« Zadnji post mihovil Ožujak 22, 2023, 12:54 »
Odlican trener i dosta likeable lik generalno. Bio nam je u kombinacijama 2015. godine kad smo na kraju uzeli Kloppa i rekao bi da smo definitivno napravili tu ispravan potez. Ancelotti je genralno ipak meni osobno barem pola razine ispod, odlican kup trener ipak losiji ligaski trener (sto se vidi i na njegovim rezultatima).

Sam je rekao da ce mu Real biti zadnji trenerski posao i da nakon toga postoji jos samo opcija da bude negdje izbornik jer je to ipak znatno manje zahtjevno u ovim godinama.
37
« Zadnji post gento Ožujak 22, 2023, 10:16 »

38
« Zadnji post Lasko Ožujak 22, 2023, 08:39 »
#MoneyTalks: Diving Into The Numbers

@MoChatra is joined by fellow finance professionals, @gregorypcordell and @MoShumon to dive into the recently published #LFC accounts

🆓 Instant Free Play Podcast

https://twitter.com/AnfieldIndex/status/1638158193875361792?t=4qHwD0o7LpU1BRfwKrt9Bw&s=19

Odlična stvar, hvala!  :super
39
Ostalo / Odg: Novosti iz LFC-a
« Zadnji post Monello Ožujak 21, 2023, 23:43 »
meni se rjesavanje ovog problema cini mnogo znacajnije od svih koje imamo,
40
« Zadnji post gento Ožujak 21, 2023, 22:24 »
#MoneyTalks: Diving Into The Numbers

@MoChatra is joined by fellow finance professionals, @gregorypcordell and @MoShumon to dive into the recently published #LFC accounts

🆓 Instant Free Play Podcast

https://twitter.com/AnfieldIndex/status/1638158193875361792?t=4qHwD0o7LpU1BRfwKrt9Bw&s=19
 Str: 1 2 3 [4] 5 6 ... 10