Novi Postovi

Str: [1] 2 3 ... 10
1
Igrači / Odg: Ibrahima Konaté #5
« Zadnji post Massone Danas u 09:10 »
Već prije ulaska u zgradu nema tu kapuljaču. Znači kakvo nabrijavanje oko ničega.

Nakon toga su mu novinari dobacili da otkopča kapuljaču, a on je to i učinio te uzviknuo "To sam ja!" :hitwall :suicide

Zamišljam Modrića da ovo napravi što je Konate napravio kako bi ljudi reagirali.
2
« Zadnji post -marko- Danas u 09:04 »
shvatio bi da je neka šala pa da se zajeb. al ovo.

(click to show/hide)

(click to show/hide)

Jesi shvatio?

Već prije ulaska u zgradu nema tu kapuljaču. Znači kakvo nabrijavanje oko ničega.
3
Povijest kluba / Odg: Jürgen Klopp
« Zadnji post Massone Danas u 09:02 »
Odlična pozicija, drago mi je zbog njega. Raditi će ono što zna i voli i biti jako uspješan u tome. Puno putovati, puno odmarati i puno zarađivati. :super
4
Off-Topic / Odg: Kviz znanja
« Zadnji post mascherano Danas u 08:24 »
Sinoć održao drugo izdanje treće sezone Nogometnog kviza "VAR". Na kraju regularnog dijela prve 3 ekipe u bod završile uz razigravanje od dodatnih 5 pitanja za prvo mjesto.

1. Nebeski skok Armanda Marrenzija 36 bodova (+2)
2. Točka 36 bodova (+1)
3. Šegalije 35 bodova
4. Ide Ronaldo, ja i Nesta sami 32 boda

Ako koga zanima, kviz dostupan na linku https://mega.nz/file/CCYCzDyb#6OMzwhMc7yObbCjQdd2iQfyfV5CtkygQriBc626Sd84
5
Povijest kluba / Odg: Jürgen Klopp
« Zadnji post gento Danas u 08:21 »
Sensation perfect! Klopp becomes new Red Bull boss!

https://sport.sky.de/fussball/artikel/juergen-klopp-wird-global-head-of-soccer-bei-red-bull/13230516/34130

What were rumors that were denied a few months ago are now confirmed! According to information from Sky, Jürgen Klopp will be the new “Global Head of Soccer” at Red Bull!

Jürgen Klopp has already signed a long-term contract and will start his new role in the Red Bull cosmos on January 1, 2025.

Klopp will be responsible for the international network of all football clubs at Red Bull. Not actively, but strategically. Klopp will therefore support the bosses of RB Leipzig , Salzburg and the New York Red Bulls, among others, in further developing RB's playing philosophy. He will also use his network in scouting and in the selection of coaches and talents. This also applies to the RB clubs in Brazil and Japan.

Oliver Mintzlaff, the current CEO of Corporate Projects and Investments at Red Bull, is largely responsible for the Klopp sensation. Mintzlaff had been pushing for the Klopp transfer for months and has now made it perfect.
6
Transferi / Odg: Transferi 2025
« Zadnji post Winx Danas u 08:10 »
Pa zare nismo doveli Chiesu zbog potencijalnog odlaska Salaha.  :)))
7
Igrači / Odg: Ozlijeđeni igrači
« Zadnji post Winx Danas u 08:06 »
jel se zna išta konkretno za Alissona?

Zna.
Brani u Liverpoolu.  :D

Nego, čitao sam par postova vezano za njegovu ozljedu i sve mi to ne miriše na dobro. Neki tvrde da će biti u pogonu već nakon reprezentativne stanke, a drugi da ga nema slijedećih 4-5 kola...

Ovo je najfriškije:

Slot now expects Alisson to withdraw from international duty and does not expect to have him back against Chelsea in Liverpool’s first match back at Anfield on October 20.
"The latest is that we don't know but what we do know is that if a player walks off like he did, that normally means that he is not in the Brazil squad and I don't expect him to be in the team in the first game we play after [the international break],” the manager said."
8
« Zadnji post Winx Danas u 07:57 »
jebat ga onda sam i ja zatucanac i kromanjonac. bio sam liberalan, al brate mili ove stvari koje se događaju u svijetu me okreću na ultradesno. nisam jedini, puno takvih "normalnih" liberala je okrenuto da kreću mrziti to što su donedavno branili.

shvatio bi da je neka šala pa da se zajeb. al ovo. svaka firma ima kodeks oblačenja tako da nije istina da možeš doći u bilo čemu, eno flick je naredio da samo klupska garnitura. dok god si pod ugovorom i firma smatra da moraš održavati dobar imidž (što svaka firma ima, kodekse oblačenja i društvenih mreža) ne možeš dolaziti u bilo čemu
ne smeta nam boja kože, bar ne meni. sve što tražim od ljudi je nekakvo normalno ponašanje (nemoj mi sad samo počet a što je to normalno, gdje se povlači granica, granica se povlači tamo da se zec jede a mačka mazi)

Potpisujem.

A što se tiče dress codea, velika većina klubova ima u svojim ugovorima s igračima propisano kako i što moraju oblačiti kada. Problem je što imam osjećaj da kada su u "zoni slobodnog vremena (ako kod poznatih ličnosti uopće više tako što postoji)" i to pogotovo sportaši baš se žele istakmuti pa na kraju ne znaš tko izgleda retardiranije da bi bili tema.
10
« Zadnji post luigi Listopad 08, 2024, 22:14 »
woketardi su produkt današnjeg vremena, nazor žele da budu liberali kako bi bili prihvaćeni
 Str: [1] 2 3 ... 10