Što je normalan odnos i ponašanje muškarca i žene? Muške suknje su ti društveno nametnute, a tradicionalne vrijednosti nisu? Što recimo određuje da je suknja ženski predmet, nego nešto ranije nametnuta društvena norma koja se sad smatra normalnom stvari?
Vjeruj mi, takve stvari će ti na dijete utjecati jedino i isključivo ako ima takve sklonosti. Osim ako ne želiš da ti dijete živi u skladu sa svojom orijentacijom. Nevjerojatno mi je kako su ljudi i dalje naivni i vjeruju da postoji vanjski utjecaj na seksualnost i orijentaciju. Ako si ti 100% straight tip, koliko god kurčeva vidiš nećeš postat gej. Ako odjednom ti se sviđaju kurčevi, jebiga, oduvijek su ti se sviđali samo si sad to osvijestio.
Postoji razlika između Škota u muškim suknjama (kiltovima) i ovog stvorenja, da tako kažem, s nalaktiranim noktima, roza suknjom i perjem. Ako je tebi normalno da se netko oblači kao Nemo, onda daljnja rasprava nema smisla.
Društveno nametnuto, odnosno pokušava se nametnuti, je mogućnost izbora između milion spolova gdje je danas normalno da se muški pedofil izjasni kao žena i bude osuđen i smješten u ženski zatvor (ako ne vjeruješ, potraži video Piersa Morgana), da punoljetna osoba kaže da ne pripada nijednom spolu, da se izjasni da je mačka pa majka biva ogorčena jer ju veterinar nije htio liječiti, da se djeca-tinejdžeri izjašnjavaju u vidu astrogendera, kao da su nebeska tijela.
Vanjski čimbenici itekako imaju utjecaja na rast i razvoj djeteta, daleko više nego što misliš. Dijete koje odrasta u braku dvoje heteroseksualaca ili u braku dvoje homoseksualaca će većim dijelom preuzeti odlike takvog braka, smatrat će to normalnim i vjerojatno isto to što su mu roditelji imali u budućnosti tražiti za sebe.
Pogledaj koliko kriminalaca biva označeno kao dijete iz problematičnog braka, koliko djece žrtava obiteljskog nasilja bude jednako takvo i u svom braku u budućnosti. Ako si vidio oca da udara majku, te ti to prikažu kao da nije ništa, podsvijesno ćeš to uzeti kao normalno ponašanja i sam postati takav. Imaš i kontra primjera, ali su manjina.
Isto ti je i sa homoseksualcima. Postoje vjerujem djeca koja se rode s izraženijim muškom ili ženskom osobnošću, uzrokovanom manjkom ili viškom određenih kromosoma, no u većini slučajeva svi ti LGBTQIFJSIJSIJ pripadnici su takvi utjecajem okoline koja ga je formirala od malih nogu. Uzmi za primjer onog malog Blooma od Maje Šuput, kojem lakira nokte, oblači mu suknje, zar to dijete koje trenutno ima koliko - 2,3 godine ima ikakve šanse postati muškarac ako mu se od malena jača feministička strana !?
Ovdje si fulao ceo fudbal. Seksualnost i orijentacija su rođenjem urođeni, dok svjetonazor itekako formira društvo, obitelj i odgoj. Baš je teška, ali ekstremno teška glupost izjaviti da nijedno dijete neće htjeti ići u rat jer je to vidjelo na televiziji, jer se to događalo bezbroj puta, i to ne djeci nego odraslim ljudima koji bi trebali bit kao pametniji. Pranje mozga putem medija je standardna metoda koja itekako daje ogromne plodove, valjda znaš neke stvari o radiju i Goebbelsu? Slobodno pročitaj i što Orvell piše o dvominutnoj mržnji. Jesu i Rusi kozojebi ili narod kojem je sistemski pran mozak zadnjih 30 godina putem medija?
Jel znaš uopće koliko je za vrijeme Domovinskog rata ulogu u mobilizaciji igralo puštanje necenzuriranih slika i snimaka pokolja i leševa?
Mislim da si ti fulao ceo fudbal.
Što je točno Izrael prezentirao na Eurosongu osim catchy pjesme i salve zvižduka koju je (opravdano) dobio zbog onoga što ime Izrael trenutno predstavlja u svijetu ? Da gledaš samo kroz prizmu nastupa na Eurosongu, ne bi mogao napraviti razliku između Hrvatske, Izraela ili recimo Francuske.
Naveo sam kao primjer bliskoistočne kozojebe, ali nema nikakve razlike između njih, Rusa, Sjevernokoreanaca jer je to sve ista doktrina: slanje subliminalnih poruka putem javnih medija čime se formira mišljenje većine koja će svojim svakodnevnim djelovanjem širiti tu istu agendu i tako kreirati masu poslušnika da danas-sutra svaku akciju, protivnu moralnim i zakonskim vrijednostima, opravdava nametnutnom demagogijom.
Ako te roditelji uče da je normalno udariti nekoga samo zato što je druge vjere ili rase, ne treba tebi tv, internet ili radio da kreneš u pohod protiv njih. Jednako tako ako te uče da sve ljude gledaš istim očima bez diskriminacije , ne postoji taj medij koji će tebi promijeniti svijest.
Da se razumijemo, nemam ja ništa protiv da se svatko jebe s kim hoće, da se oblači kako hoće, ali neka to radi u svoja četiri zida. Ono što meni predstavlja problem je što se izvrnute vrijednosti prezentiraju kao normalne i jedine ispravne te svatko tko misli drugačije biva označen kao homofob. Danima se evo provlači priča kako je onaj Nemo nebinarna osoba, kako je ona predstavnica Irske također te se bavi vještičarenjem, kako oboje žele da ih se naziva u množini,... Zašto je to bitno i zanimljivo, osim da se (sad će neki reći teorija zavjere) stvori još veća količina istomišljenika ?
Zašto za Baby Lasagnu izbjegavaju udarnim naslovima napisaati da mu je vjera bitna, a ne da se to smatra pucnjem u nogu ? Zbog čega je sotonizam, vještičarenje, homoseksualnost društveno prihvatljivo kao naslovna tema, a heteroseksualnost, obitelj i religija (bilo koje vrste) nisu te se smatraju uvredljivim i homofobnim ? I jedno i drugo ukoliko se pretjeera i nameće stvara antagonizam u javnosti.